Sådan tilpasses Netflix undertekster til den bedste oplevelse

5. september 2020 0 Af Mathias

En af de største årsager til Netflixs succes er, at den har krydset regionen og sprogbarrieren for at levere indhold rundt om i verden. Det gør det ved ikke kun at promovere fremragende film og tv-serier fra mindre kendte skabere, men også ved at levere dubbing og undertekster, så alle kan nyde indholdet. Når det er sagt, kan jeg ikke lide, hvordan undertekster vises naturligt på skærmen. Heldigvis er der en måde at tilpasse dem på. Her er hvordan du kan tilpasse Netflix undertekster for at få den bedste oplevelse.

Tilpas Netflix-undertekster til den bedste oplevelse

I denne artikel viser vi, hvordan du kan tilpasse Netflix-undertekster. Du lærer at ændre undertekstsprog, skrifttype, fontfarve, skriftstørrelse, undertekstbaggrund og meget mere.

1. Klik først på profilikonet, og i rullemenuen klik på Konto.

1. click on account w

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Her, under “Profil & Forældrekontrol” , skal du klikke på den profil, som du vil tilpasse underteksten til.

2. click on the profile icon 2

3. Klik her på på knappen “Skift” ved siden af indstillingen for undertekstudseende.

3. click on change

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Sådan ser Netflix-underteksttilpasningsvinduet ud. Alle ændringer, du foretager, kan forhåndsvises i preview-vinduet øverst.

4. Customize Netflix Subtitles for Best Viewing Experience

5. For at ændre skrifttypen skal du klikke på rullemenuen under “Font” og vælge den ønskede font.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Cahnge Subtitle font

6. Klik på farvevælgerværktøjet markeret på nedenstående billede for at vælge undertekstfarven. Du kan også klikke på afkrydsningsfeltet ud for “Semi-transparent” for at gøre underteksten, godt, semi-transparent.

6. customize netflix subtitle font color

7. Netflix giver dig tre forskellige muligheder for tekststørrelse til undertekster: Lille, Medium og Stor . Som standard er det på medium. Vælg den, du vil have.

Læs også  Sådan aktiveres Google Chrome Pop-up Blocker
Artiklen fortsætter under annoncen

7. customize netflix subtitle font size

8. Ved hjælp af “Shadow” -indstillingen kan du vælge at tilføje en skygge til dine undertekster. Jeg foretrækker ikke at have nogen drop-shadow på mine undertekster. Du kan prøve de forskellige skyggeindstillinger for at se, hvad du kan lide. Du kan også klikke på farveboksen ved siden af skyggeindstillingen for at ændre dens farve.

8. customize netflix subtitle drop shadow

Artiklen fortsætter under annoncen

9. Netflix giver dig også mulighed for at tilpasse farven på undertekstboksen. Standard gennemsigtig visning er bedst for optimal seeroplevelse, da den ikke dækker indholdet. Men hvis du har svært ved at læse undertekster, kan du tilføje en baggrund for at gøre den mere læselig.

9. customize netflix subtitle background

10. Hvis du vil have hele undertekstvinduet til at have en baggrund, kan du bruge indstillingen Vinduesfarve til at gøre det. Dette er efter min mening unødvendigt, men du kan prøve det, hvis du vil.

9. customize netflix subtitle background

Artiklen fortsætter under annoncen

11. For at ændre et sprog til undertekster skal du afspille indholdet og klikke på undertekstikonet nederst til højre . Her får du muligheden for at aktivere / deaktivere undertekster sammen med de forskellige sprogindstillinger.

11. change netflix subtitle box

Tilpas Netflix-undertekster for at forbedre din filmtid

Så nu skal du kan kontrollere, hvordan undertekster ser ud på Netflix. Min yndlingsdel er, at undertekstindstillingerne er profilafhængige. Så du kan oprette forskellige profiler med forskellige brugerdefinerede undertekster.

Det eneste, jeg ikke kan lide, er kontrol over undertekststørrelsen. Jeg ville ønske, at Netflix tillader os at ændre undertekststørrelse baseret på den faktiske skriftstørrelse og ikke kun vilkårlige små, mellemstore og store muligheder.

Læs også  Sådan overføres beskeder fra iPhone til Android-enheder
Artiklen fortsætter under annoncen

Nå, det er alt, hvad vi har til dig til denne artikel. Hvis du har forvirring, så still dine spørgsmål i kommentaren nedenfor. Glem heller ikke at tjekke vores artikel om Netflix-tip for at lære flere sådanne tip. `