Sådan bruges Siri med Spotify på iPhone og iPad

6. september 2020 0 Af Mathias

Som en person, der er dybt inde i Apple-økosystemet, har jeg fundet det meget svært at se ud over Apple Music efter en problemfri musikstreamingoplevelse på tværs af iDevices, herunder iPhone, Apple Watch, Mac, HomePod og mere. Men det betyder ikke, at min troskab til Spotify er faldet. Så selvom jeg ikke blev påvirket af den række sensationelle påstande, som Spotify fremsatte mod iPhone-producenten, fandt jeg masser af fortjenester i disse beskyldninger, herunder den, der hævdede, at Apple med vilje blokerer Siri fra at blive implementeret af rivaliserende musikapps til kvæle konkurrencen. Som iOS-bruger ville jeg altid bruge Siri med Spotify på iPhone og iPad til en forbedret streaming af musik. Derfor er jeg glad for at se, at det endelig bliver en realitet. Men for at give det et skud? Lad os afstemme med det med det samme!

Stream Spotify-musik ved hjælp af Siri på iPhone og iPad

Når du har at gøre med en ny funktion som denne, er det altid bedre at fjerne al tvivl først.

Så hvordan kommer du i gang?

Streaming af Spotify-musik med Siri på iOS er blevet ret ligetil, da Apple til sidst har tilladt tredje- fest musik apps til at integrere med den virtuelle assistent. Uden at komme ind i debatten om, hvorvidt tech-giganten gjorde det på grund af varmen, som de massive beskyldninger skabte, ville jeg sige, at virksomheden skulle have tilladt den virtuelle assistent at arbejde med tredjeparts musikapps meget tidligere.

Ved at holde Siri væk fra rækkevidde af tredjeparts musikapps forhindrede Apple slags udvikling af den virtuelle assistent og tvang også iOS-brugere til at vælge Apple Music, hvis de ville afspille musik ved hjælp af stemmekommandoer. Fra et forretningsperspektiv var det et smart trick. Men var det en god strategi set ud fra brugeroplevelsen (glem alt om konkurrencen)? Nej, det tror jeg ikke. Bestemt ikke fra det høje podium, som Apple ofte taler!

Artiklen fortsætter under annoncen

Integrationen med musikapps fra tredjeparter forbedrer ikke kun brugeroplevelsen, men gør også den personlige assistent mere funktionel. Med hensyn til processen er det så ligetil som det nogensinde kan få takket være en simpel skifte, der kan slås til / fra fra appen Indstillinger.

Læs også  Sådan gendannes slettede fotos i Android

Er der en fangst?

Ja, en lille smule. For det første skal din enhed køre iOS 13 med den nyeste version af Spotify. Og for det andet skal du afslutte hver af dine kommandoer med “On / from Spotify”, så Siri kan forstå, hvilken tjeneste der skal få adgang til. Hvis du ikke tilføjer Spotify i slutningen af kommandoen, vil det som standard afspille Apple Music. Ja, du har gættet det! Der er stadig en krog; selvom det er lille.

Hvad hvis din enhed ikke kører iOS 13?

Selvom du ikke kan have en fuldgyldig streamingoplevelse, er der en hack for at bruge Siri til at afspille Spotify-musik på iOS. Så hvis du kører den ældre version af iOS som iOS 12, kan du bruge Siri-genveje til at afspille sang ved hjælp af stemme. Vi har forklaret disse trin i det næste afsnit. Nu hvor alle skyerne er ryddet, er det tid til at gå videre med trinene!

Opsæt Siri til at afspille Spotify-musik på iOS

1. Start Indstillinger på din iOS- eller iPadOS-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Settings app on your iPhone

2. Rul ned og vælg Spotify.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. På det næste skærmbillede skal du vælge Siri & Search.

Tap on Spotify

4. Skift nu kontakten kaldet “Brug med Ask Siri” . Afslut derefter appen Indstillinger.

Bemærk:

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også bruge Siri med andre musikapps som Pandora, forudsat at de har tilføjet supporten til Apples virtuelle assistent. For at tjekke det skal du åbne Indstillinger-app> musikapp> Brug med Ask Siri.

Afspilning af Spotify-musik ved hjælp af Siri

Som jeg sagde ovenfor, skal du tilføje Use With Ask Siri “On / from Spotify” til slutningen af hver kommando for at afspille Spotify-musik ved hjælp af Siri. For eksempel kan du sige noget i retning af, Use With Ask Siri “Hey Siri, afspil min træningsliste på Spotify.” “Hej Siri, spil Justin Bieber-sange på Spotify.”

Playing Spotify music with Siri

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk, at du også kan bruge Siri skal afspille podcasts på Spotify, spørge hvad der aktuelt afspilles og endda styre medieindstillinger, dvs. øge / sænke lydstyrken, springe spor og afspille / pause musik.

Sådan bruges Siri-genvej til at afspille Spotify-musik

Der er en Siri-genvej kaldet “Spotify Siri”, der giver dig mulighed for at afspille Spotify-musik på din iOS-enhed. Så hvis din enhed ikke er kompatibel med iOS 13, skal du prøve den. Sørg for, at du har installeret genveje-appen (gratis, kræver iOS 12 eller nyere) på din enhed. Tryk derefter på dette link for at tilføje Spotify Siri-genvej til dit bibliotek.

Playing Spotify music with Siri

Derefter skal du åbne genveje-appen og gå til dit bibliotek. Start derefter Spotify Siri-genvejen, og tryk på de tre prikker. Nu skal du trykke på indstillingsknappen øverst til højre og trykke på Tilføj til Siri for at optage din sætning. Fra nu af kan du aktivere Siri og tale genvejssætningen. Derefter åbner den virtuelle assistent genvejen, der viser et felt med diktattekst. Tal den sang, du vil spille, og du er klar til at gå.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stream Spotify-musik ved hjælp af Siri på iOS

Så det er sådan, du kan afspille Spotify-musik ved hjælp af Apples virtuelle assistent på din iOS-enhed. Fra en brugers perspektiv synes jeg, det er et godt skridt. Og jeg er sikker på, at mange musikelskere vil få gavn af det. Hvad synes du om det? Del gerne dine tanker. Tjek også andre nye Siri-funktioner som muligheden for at fravælge Siri-lydoptagelse og sletning af diktathistorikken, der er blevet introduceret i iOS 13.

Artiklen fortsætter under annoncen