Sådan får du Fortnite på iPhone og iPad efter Apples forbud

24. august 2020 3 Af Mathias

Efter de højlydte problemer mellem Apple og Epic Games (som står bag Fortnite) på grund af iOS App Store-politikker, har det Cupertino-baserede firma forbudt Fortnite. Det pludselige forbud mod det populære Battle Royale-spil i App Store har ikke kun udløst den mangeårige debat om monopol, men har også fået spilelskere (af alle slags) på barrikaderne. Hvis du er en af dem, der leder efter en tilbagevenden af Battle Royale-spillet, så fortvivl ej. Du stadig kan downloade Fortnite på din iPhone og iPad efter Apples forbud.

Sådan installeres Fortnite på iOS og iPadOS efter fjernelsen fra AppStore

Inden du kommer i gang med trin, skal du huske, at du kun får muligheden for at downloade Fortnite på din iOS-enhed, hvis du havde installeret dette spil mindst en gang på din enhed før. Hvis du ikke havde gjort det, kan du ikke downloade spillet på din iOS-enhed. Det er der desværre ingen vej udenom.

  1. Start App Store på din iOS- eller iPadOS-enhed.
Open App Store on your device

2. Tryk nu på dit profilbillede i øverste højre hjørne af skærmen.

tap on your profile photo

3. Vælg derefter indstillingen, der er købt .

Artiklen fortsætter under annoncen
Tap on Purchased

4. Vælg derefter Mine indkøb .

Click on My Purchases

5. Dernæst skal du søge efter Fortnite i søgefeltet.

Search for Fortnite in App Store

6. Når du har fundet den, skal du trykke på download-knappen lige ved siden af Fortnite.

Redownload Fortnite on iPhone or iPad

Voila! Kampen royale-spillet begynder at downloade igen på din enhed. Når spillet er blevet downloadet igen på din enhed, skal du spille det som sædvanligt.

Læs også  Sådan repareres iMessage, der ikke synkroniseres med iCloud-problemet på iPhone, iPad og Mac
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvornår vender Fortnite tilbage i Apples App Store?

Apple fjernede Fortnite, efter at Epic lancerede direkte betalinger, der omgås Apples in-app-købssystem, især 30 procent-provisionen.

Efter forbuddet gengældede Epic med en retssag, der hævdede, at Apple overtræder “antitrust”-lovgivningen ved at tage fuld kontrol over iOS-platformen. De beskyldte også Apple for at have kontrakter og standarddokumenter der indeholder restriktive bestemmelser, der forhindrer udviklere i at indføre in-app tilbud og tvinger dem til at acceptere dens betalingsmuligheder.

Alt imens har Apple lagt hele skylden på Epic Games og mærket den ensidige handling som “krænkelse” af Apples regler. Epic-direktør Tim Sweeney har betegnet Apples svar, der førte til, at Fortnite blev fjernet som “vildledende”.

Ser man på det aktuelle scenarie, er det svært at forudsige nøjagtigt, hvornår Fortnite til sidst vender tilbage til iOS App Store, da begge parter synes at være faste på deres stand. Indtil da, kan du bruge tippet her i artiklen, hvis du opfylder kravet beskrevet ovenfor, for at få Fortnite på din iOS-enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Installer Fortnite på iPhone / iPad Efter App Store-forbud

Sådan får du Fortnite på din iOS-enhed. Som jeg beskrev ovenfor, er dette tip strengt taget KUN for de personer, der havde installeret spillet før det blev taget af.

Læs også  Sådan sikkerhedskopieres og gendannes iOS-enheder på Mac, der kører macOS Catalina

Hvis du er en helt ny-spiller, Jeg vil anbefale dig at vente et stykke tid, indtil kampen mellem Apple og Epic Games er forbi. I mellemtiden kan du prøve nogle af de lige-så-spændende Fortnite-alternativer for at udfylde tomrummet.