Sådan installeres Android 11 Developer Preview på din Pixel

25. august 2020 0 Af Mathias

Google overraskede os alle med en tidligere end forventet udgivelse af den første Android 11 Developer Preview sent i går aftes. Imidlertid er preview-billedet kun beregnet til Pixel-smartphones, undtagen den originale Pixel og Pixel XL. Så hvis du ikke kan vente med at prøve alle de nye funktioner, som Google arbejder på, er det, hvordan du installerer Android 11 på din telefon.

Bemærk: Dette er en udviklereksempel og vil sandsynligvis have fejl. Softwaren kan gå ned, og dine data kan gå tabt. Det anbefales ikke (af Google eller af os) at installere denne software på din daglige driver. Fortsæt med forsigtighed og på din egen risiko.

Android 11 Developer Preview Understøttede enheder

Android 11 DP1 understøtter følgende smartphones:

 • Pixel 2 (OTA-download)
 • Pixel 2 XL (OTA download)
 • Pixel 3 (OTA-download)
 • Pixel 3 XL (OTA-download)
 • Pixel 3a (OTA-download)
 • Pixel 3a XL (OTA-download)
 • Pixel 4 (OTA-download)
 • Pixel 4 XL (OTA-download)

Sådan installeres Android 11 på din telefon med det samme

Der er to måder, du kan gå på for at installere Android 11 på din kompatible Pixel-smartphone. Du kan bruge den første metode, hvis du ikke har låst op bootloaderen på din telefon, og hvis du har en Pixel med en ulåst bootloader, skal du bruge den anden metode.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Installation af Android 11 sletter alle dine data, så sørg for, at du har sikkerhedskopieret alle vigtige filer, du har på din telefon, før du fortsætter.

Installer Android 11 ved hjælp af ADB og Sideload

Hvis din understøttede Pixel-smartphone ikke har en ulåst bootloader, kan du nemt sidelægge opdateringsfilen på din telefon for at opdatere den til Android 11 DP1. Sådan gør du:

  Download OTA-filen til din telefon fra linkene ovenfor , og udpak den til den mappe, hvor du har ADB installeret.

 • Tilslut din telefon til din computer ved hjælp af et USB-kabel. Sørg for, at USB-fejlfinding er aktiveret i Udviklerindstillinger på din telefon, og at du har banket på ‘Ja’ på prompten på din telefon, der beder dig om at godkende forbindelsen.
 • Åbn kommandoprompten (eller terminal på Mac), og skriv følgende kommando
   adb genstart gendannelse 

Sådan installeres Android 11 Developer Preview på din Pixel

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Omplacer eller "remap" dine app-knapper på Fire TV-fjernbetjeninger
 • Din telefon går i gendannelsestilstand. Vælg ‘Anvend opdatering fra ADB’ på din telefon, og skriv derefter følgende kommando
   adb sideload . zip 

Opdateringen installeres på din telefon. Når processen er afsluttet (det tog ca. 10 minutter at installere på vores Pixel 2 XL), skal du bare vælge ‘Genstart system nu’ på din telefon, og det starter med Android 11 Developer Preview 1, der kører på den.

Installer Android 11 ved hjælp af Fastboot (til ulåste bootloaders)

Hvis din telefon har en ulåst bootloader som vores Pixel 4-enhed, bliver du nødt til at blinke et fabriksbillede på din telefon for at opdatere det til Android 11. Sådan kan du gøre det.

Bemærk: Mens denne metode også skulle fungere på macOS, fejrede vi i vores test fastboot-kommandoen på Mac. Vi vil anbefale at blinke billedet ved hjælp af en Windows-maskine.

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Download fabriksbilledet til din telefon fra dette link , og udpakke ZIP-filen til det sted, hvor ADB- og Fastboot-filer er placeret på din computer.
 • Tilslut din telefon til din computer ved hjælp af et USB-kabel, så du sikrer, at USB-debugging er aktiveret.
 • Start kommandoprompten og skriv følgende kommando
   adb reboot bootloader 
 • Dette genstarter din telefon til dens bootloader. Nu skal du bare dobbeltklikke på filen ‘flash-all.bat’ på din Windows-computer for at køre den. På Mac skal du køre kommandoen “flash-all.sh” i terminalen.
 • Processen vil tage nogen tid, men når den er afsluttet, starter din telefon i Android 11.

  Flash Android 11 på din Pixel lige nu

  Lad mig endnu en gang advare dig om, at dette er udviklereksempler, og kan få din telefon til at gå ned eller mursten og kan forårsage datatab også. Hvis det er en risiko, du er klar til at tage, kan du følge de ovenfor nævnte trin og installere Android 11 Developer Preview 1 på din smartphone.