Sådan bruges Skype Meet Now til gratis videokonference

8. august 2020 0 Af Mathias

Inden for kun tre måneder er Zoom gået fra 10 millioner aktive brugere dagligt til 200 millioner. En del af dens succes ligger i dens gratis plan, hvor den tilbyder videokonferencer for op til 100 deltagere. Desuden kræver Zoom ikke deltagere at oprette en konto for at deltage i et webmøde. Det hele tilføjer en problemfri oplevelse, og brugerne elsker det faktum, at Zoom fungerer pålideligt godt. Så for at tackle fremgangen i Zoom har Microsoft bragt sin forbrugerapp, Skype, på forkant. Med en ny funktion kaldet Meet Now på Skype tilbyder virksomheden masser af gratis godbidder. Så for at forstå denne nye funktion bedre, og hvordan vi kan bruge Skype Meet Now til gratis videokonferencer, så lad os gennemgå artiklen punkt for punkt.

Konfigurer Skype mød nu til gratis videokonferenceopkald

Der er to måder, du kan oprette et webmøde på Skype: gennem en webbrowser eller en indbygget app. Hvis du vil med det samme være vært for et møde uden at oprette en Skype-konto , skal du vælge webbrowser-metoden. Det tager bare et par klik, og deltagerne kan deltage i mødet gennem en webbrowser. Ja, ingen behøver at oprette en Skype-konto på webversionen hverken værten eller deltagerne. Det er fantastisk, ikke?

Hvis du vil have flere funktioner som baggrundsskarphed og undertekster i realtid, skal du vælge den oprindelige app til dit operativsystem. I denne metode er det kun værten, der skal oprette en konto , og derefter kan man starte et videokonferenceopkald. Desuden behøver deltagerne ikke oprette en konto for at deltage i opkald.

Når det er sagt, er den bedste del af Skype Meet Now – og det gælder både web- og native apps – at der ikke er nogen tidsbegrænsning for gruppekald i modsætning til Zoom’s 40-minutters loft under det frie lag , hvis du har mere end 3 deltagere. Dette er en af ​​de vigtigste tilføjelser til Skype, og det vil ændre hele spillet til gratis brugere. Så med alle punkter i tankerne ser det ud til, at Skypes nye tilbud er meget bedre end Zoom, og du får alle disse problemfri funktioner uden beregning. Efter at have forklaret alle punkter, lad os gå til trinnene.

Læs også  Sådan downloades og opdateres apps direkte på Apple Watch
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn Skype Meet Now-siden i en webbrowser , og klik på “Opret et gratis møde”.

Use Skype Meet Now for Free Video Conferencing

2. Dernæst kopierer linket og del det med dine venner og holdkammerater . Klik derefter på “Start opkald”. Det er det. Deltagerne kan nu deltage i opkaldet der og da. Husk, at hvis du bruger en smartphone, bliver du nødt til at installere appen for at deltage i et opkald. Men hvis du er på et skrivebord, kan du deltage i webmødet uden at installere en app eller oprette en konto.

Use Skype Meet Now for Free Video Conferencing

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Hvis du bruger en indbygget app til Skype, skal du sørge for at opdatere den til den nyeste version (Profil -> Hent Skype-app). Du kan også downloade den nyeste version herfra. Efter dette skal du logge ind og vises den nye “Mød nu” -knap på dit instrumentbræt. Klik på det for at generere et delingslink.

skype meet now

4. Når du har gjort det, skal du kopiere linket og dele det med dine venner og holdkammerater. Derefter skal du klikke på “Start opkald” , og du vil være live inden for få sekunder. God fornøjelse!

Artiklen fortsætter under annoncen

skype meet now

Sig farvel til zoom og omfavn Skype Meet Now

Så det handlede om Skypes nye Meet Now-funktion . Efter at Microsoft fusionerede Skype for Business med teams, var vi skeptiske over Skypes fremtidige rolle. Med denne nye funktionstilsætning fungerer Skype imidlertid som en gratis løsning til Microsoft Teams. Som et resultat er Skype blevet et af de bedste alternativer til Zoom for brugere, der brugte dets gratis plan. Alligevel er det alt sammen fra os. Hvis du fandt, at artiklen var nyttig, skal du kommentere nedenfor og fortæl os det. Og hvis du stadig vælger at holde sig til Zoom, så gå gennem vores detaljerede artikel om de bedste Zoom-tip og -tricks for at sikre dine Zoom-møder.