GUIDE: Amerikansk iTunes konto – sådan opretter du en konto

GUIDE: Amerikansk iTunes konto – sådan opretter du en konto

17. januar 2021 4 Af Mathias

Hvis din iTunes-konto er forbundet med en dansk adresse, så vil mulighederne for hvad du kan købe online være forskelligt (og generelt mere begrænset) end det der er tilgængeligt for amerikanske iTunes brugere.

Opret amerikansk iTunes konto

Opsæt din egen amerikanske iTunes-konto og du vil have adgang til et meget bredere udvalg af indhold du kan købe.

Jeg formoder at du ikke er bekymret over at give en ikke-så-præcis amerikansk adresse, og så er det ikke svært at få en amerikansk-baseret iTunes-konto til at virke. Den eneste større begrænsning er, at du kun vil være i stand til at optanke din konto med amerikanske iTunes kort. Mens disse regelmæssigt bliver solgt via eBay, og gennem forskellige online butikker, vil du ikke kunne gøre så meget, hvis du får købt en allerede brugt, eller falsk kode. At få fat i nogle på en USA rejse eller få en amerikansk ven til at købe dem for dig, er en mere sikker mulighed.

Trin til oprettelse – sådan gør du

De nedenstående trin vil fortælle dig hvordan du opretter en amerikansk iTunes-konto. Disse instruktioner er baseret på iTunes 10 til Windows, selvom den grundlæggende proces bør være næsten den samme på en Mac.

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Åben iTunes på din PC. (Hvis du ikke allerede har installeret iTunes, kan du downloade den fra Apple’s hjemmeside).Hvis du allerede er logget ind på din eksisterende danske iTunes-konto, så vær sikker på at logge ud.
  2. Klik på “logget ind”-adressen i øverste højre hjørne, og klik så på “log ud”-knappen i den menu der kommer frem.
  3. iTunes klarer sig generelt ganske godt med indhold erhvervet via forskellige konti – den største gene er, at du vil være nødt til at logge ind og ud af hver konto for at gennemse det relevante indhold eller benytte de relevante apps.Hvis du ønsker at holde processen helt adskilt, kan du oprette en anden brugerkonto på din PC og bruge den til at få adgang til din amerikanske iTunes installation, men det er sandsynligvis en urimelig overdrivelse.
  4. Klik på iTunes Store linket i venstre side af skærmen. Rul ned til bunden og klik på det lille danske flag i nederste højre hjørne. En liste med lande vil komme frem. Klik på “United States”. (Du kan brug samme tilgang for at oprette en konto i en hvilken som helst iTunes Store, men vi koncentrerer os om USA her.)
  5. Klik på App Store-knappen nær midten, øverst på skærmen. Rul ned til “Free Apps”-listen til højre og klik på “See all”-linket.
  6. Vi kommer til at installere en gratis app for at udløse kontooprettelsesprocessen. Det er lige meget hvilken app du vælger (eller om du overhovedet vil bruge den) – bare klik på “Free”-knappen for at downloade en der appellerer.Klik på “Create new account”-knappen i vinduet der popper op, og klik så “Continue” på velkomstbilledet der kommer efter. Sæt hak ved din accept af “terms and conditions” og klik “Continue”.
  7. Den næste skærm vil bede dig om at oprette dit Apple ID. Brug ikke den samme adresse, som du allerede har til din danske konto. Du kan altid bruge en engangs-Gmail adresse hvis du ikke ønsker at oprette en ekstra e-mail til dette formål. Du er også nødt til at inkludere mindst et stort bogstav, selvom programmet til at begynde med, ikke gør det klart. Vær sikker på at du fravælger “email newsletters” (medmindre du virkelig vil modtage dem), og klik så “Continue”.
  8. Den næste skærm vil bede om en betalingsmetode. Vælg “None” for nu.
  9. Du har også brug for at give en amerikansk adresse for at fuldføre registreringen. Et almindeligt Karl Smart svar er at bruge Apple’s egen adresse, men den type trick er nok meget nem at gennemskue. Jeg vil ikke give en specifik adresse – det ville være en smule urimeligt – men jeg vil foreslå, at ethvert amerikansk hotels adresse vil virke fint.Til telefonnummeret kan du bare bruge 000 0000000 – iTunes kræver et nummer, men bekræfter ikke dets nøjagtighed.
  10. Du vil få tilsendt en bekræftelsesmail. Klik på “Verify now”-linket, log ind med den adgangskode du har lavet, og din amerikanske iTunes-konto vil være oprettet. (For at tilføje credit via et amerikansk iTunes gavekort, skal du klikke på dit kontonavn og vælge “Edit payment information”.)
Læs også  Tips til redigering af levende fotos på iPhone som en professionel

Konklusion på oprettelse af amerikansk (USA) iTunes konto

Det var det, nu skulle din amerikanske iTunes konto gerne virke (sidst testet i 2020).

Har du dine egne strategier for at købe amerikansk iTunes kredit og indhold? Del dem i kommentarerne.