Sådan redigeres PDF på Windows 10 gratis

17. januar 2021 Slået fra Af Mathias

PDF-filer er et af de mest anvendte filformater til deling af dokumenter. Mens du kan se PDF-filer ved hjælp af en af PDF-læserappsene, har nogle brugere brug for fleksibiliteten til at redigere filerne og kommentere dem. Hvis du leder efter gratis PDF-redaktører til Windows 10, kan du læse videre for at finde ud af, hvilken app der tilbyder de fleste funktioner uden omkostninger.

Rediger PDF på Windows 10 gratis i 2021

Der er mange PDF-redaktører, der tilbyder en omfattende sæt funktioner til en præmie pris. At bruge penge på en PDF-editor er dog ikke ofte det værd, hvis du er en afslappet bruger, hvis normale arbejdsgang ikke involverer redigering af PDF-filer hver dag. Derfor har vi valgt to PDF-redaktører, som du kan bruge på din Windows 10-maskine gratis. Med alt det sagt, lad os komme i gang.

Indholdsfortegnelse +

Gratis PDF Editor-app til Windows 10

Af alle de gratis PDF-redaktører, jeg har brugt, er en, der formåede at skille sig ud, er Sejda PDF Desktop . Med Sejda PDF Desktop kan du redigere PDF-filer i størrelse op til 50MB . Dette oversættes til 200 sider i filen. Det er værd at bemærke, at den gratis plan tilbyder et maksimalt 3 opgaver om dagen . I betragtning af at dette er en gratis PDF-redigeringsapp, føler jeg, at dette er en rimelig begrænsning. Bortset fra PDF-redigering kan du komprimere PDF-filer, bruge OCR, tilføje adgangskoder, gråtoner, beskære eller vandmærke PDF-filen.

Artiklen fortsætter under annoncen

For at komme i gang skal du downloade Sejda PDF Desktop fra dets officielle hjemmeside. Efter download af installationsfilen skal du installere applikationen og åbne den. På startsiden ser du knappen ‘Vælg PDF-fil’ . Klik på denne knap, og vælg den fil, du vil redigere.

Læs også  Sådan oprettes Instagram-guider på iPhone og Android

Når du har valgt PDF-filen, åbnes den under redigering tilstand i Sejda. Du kan nu redigere eller ændre indholdet, tilføje links, formularer, billeder, figurer, signaturer og udføre kommentar . Du har også mulighed for at bruge find og erstat-funktionen, hvis du ønsker at erstatte flere forekomster af et ord i dokumentet. Efter redigering skal du klikke på knappen Gem for at gemme alle ændringerne.

sejda pdf desktop interface

Artiklen fortsætter under annoncen

På trods af at han er en gratis PDF-editor, tilbyder Sejda alle de væsentlige funktioner der opfylder de fleste brugers behov. Hvad jeg kan lide mest ved Sejda er, at det ikke tilføjer nogen vandmærker til outputfilen . Hvis du leder efter en gratis PDF-editor, bør du overveje at tjekke Sejda Desktop. Desuden, hvis du er en strømbruger, kan du overveje at få Pro-versionen, der fjerner alle begrænsningerne og også tilbyder flere filkonvertering.

En anden mulighed, der er værd at tjekke ud, er Wondershares PDF-element (besøg webstedet). Med denne applikation får du kraftfulde PDF-redigeringsfunktioner, herunder muligheden for at tilføje tekst, billede, link, justering af sidehoved og sidefod, fremhævning af dele af tekst, understregning, stryge, stempel, redigering af blyanter og mere. Fangsten er dog, at outputfilen vil have et vandmærke , og du skal bruge premiumversionen for at fjerne den. Hvis du ikke har noget imod det, kan du bruge PDFelement til alle dine PDF-redigeringsbehov.

pdfelement ui

Artiklen fortsætter under annoncen

Cloudbaseret PDF Editor til Windows 10 og andre platforme

Hvis du leder efter en skybaseret løsning til redigering af PDF-filer, kan du prøve Sejdas online PDF-editor (besøg webstedet). Filer, du uploader til Sejda, slettes automatisk efter 2 timer. Du kan også vælge PDF-filer, der er gemt på cloud storage-udbydere som Dropbox eller Google Drive. For så vidt angår funktioner, kan du tilføje tekst, ændre den originale tekst i PDF, tilføje billeder til PDF, udfylde PDF-formularer, skjule oplysninger og mere. Ligesom dets desktop-modstykke giver f

Læs også  10 tips til forbedring af sikkerhed og privatliv i iOS 13

dig mulighed for at redigere dokumenter op til 200 sider eller 50 Mb og tre opgaver i timen.

smallpdf

Hvis du leder efter en alternativ mulighed, skal du tjekke PDFescape ( besøg websted )). Selvom den ikke er så funktionsrig som Sejdas redaktør, har den grundlæggende PDF-redigeringsfunktioner såsom tilføjelse af ny tekst, links og billeder, frihåndsredigering og form-udfyldning. Den leveres også med nogle annoteringsfunktioner, herunder fremhævning, strejke og understregning. Brugergrænsefladen er lidt mere gammeldags på denne. Men hvis du har brug for en PDF-editor til enkle kommentarer, vil PDFescape være praktisk.

pdfescape online editor Hvis du leder efter niche-PDF-redigering, skal du bruge tilfælde som komprimering af filen, indsættelse af sidetal, opdeling eller fletning af PDF-filer, kan gå til Smallpdf’s officielle hjemmeside og vælge det værktøj, du vil bruge. Selvom du ikke kan redigere eksisterende tekst, kan du bruge Smallpdf til at tegne, fremhæve indhold og tilføje ny tekst og billeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gratis PDF Editor til Windows 10

Så det er to metoder, du kan følge for at redigere PDF-filer fra din Windows 10-pc uden at investere en formue. Hvis du er professionel, bør du overveje at få en betalt version eller abonnement på avancerede værktøjer som Adobe Acrobat Pro DC. Du kan udforske de bedste PDF-redaktører fra vores linkede artikel. Hvis du har brugt en gratis PDF-editor, der ikke er nævnt ovenfor, tøv ikke med at fortælle os i kommentarerne.