GUIDE: Se hvem der har blokeret dig på Instagram

GUIDE: Se hvem der har blokeret dig på Instagram

17. januar 2021 Slået fra Af Mathias

At blive forbundet på Instagram betragtes normalt som den anden base i et spirende forhold, især hvis du startede fra en af disse online datingapps. Der er dog øjeblikke, hvor du ikke er sikker på, om en ny person har blokeret dig eller netop har fjernet deres profilbillede og indlæg. For at hjælpe dig ud i disse akavede situationer har vi samlet et par metoder, du kan følge for at vide, om nogen har blokeret dig på Instagram.

Ved, om nogen spærrede dig på Instagram (2021)

Indholdsfortegnelse +

Søg i deres brugernavn

Lad os få det grundlæggende ud af vejen. Den nemmeste måde at vide, om nogen har blokeret dig, er at søge i deres profil . For at kontrollere det skal du gå til søgeafsnittet og skrive deres brugernavn. Hvis du ikke kan se deres brugernavn, er der en chance (mere om dette i næste afsnit) for, at de har blokeret dig. Se billedsammenligningen nedenfor for reference.

blocked vs unblocked in instagram search blocked vs unblocked in instagram search Bruger har blokeret (venstre) vs bruger har ikke blokeret (højre )

Tjek profil på Instagram Web

Søgning efter brugernavn er ikke afgørende bevis for, at personen har blokeret dig. Det er muligt, at personen har besluttet at deaktivere eller slette deres Instagram-konto. Derfor er det tid for dig at tage dine detektivbriller på og grave dybere. Hvordan gør man det, spørger du? Nå, tilføj deres navn til Instagrams URL og åbn URL’en i en browser, hvor du ikke er logget ind. Det er vigtigt at Sørg for, at du ikke er logget ind på Instagram . Hvis du er en person, der bruger Instagram fra en webbrowser, kan du bare åbne en ny inkognitofane for at kontrollere. URL’en skal se sådan ud:

 https://www.instagram.com / insert_fancy_username_here / 
 

Hvis deres profil vises her og ikke ikke vises, når du er logget ind, kan du være sikker på, at de har blokeret dig. Selvom de har en privat Instagram-konto, kan du se den med teksten 'Kontoen er privat'. Dette er en sikker skudstrategi for at vide, om personen har en aktiv Instagram-konto.

public vs private profile instagram

Offentlige vs private profiler, der beviser eksistensen af kontoen på Instagram

Hvis personen har slettet eller deaktiveret deres konto, du vil se en side, der lyder 'Beklager, denne side er ikke tilgængelig.' Efter denne strategi kan du være sikker på, om personen har slettet sin konto eller netop har blokeret dig. Du kan også låne din vens telefon og søge efter personens navn fra deres Instagram-konto, men jeg vil ikke anbefale at gøre det, når du selv kan udføre alt arbejdet uden at efterlade spor.

Tjek profil på Instagram-appen

Hvis du kan få adgang til personens profil fra gamle kommentarer eller gennem DM'er, skal du kontrollere antallet af indlæg. Hvis det viser et bestemt antal indlæg i antallet af indlæg og viser 'Ingen indlæg endnu' i feedet, er det betyder, at de har blokeret dig . Hvis du ikke er blokeret, kan du se alle deres indlæg.

blocked insta account vs normal account
Blokeret Insta-konto vs Normal konto

Metoder, der ikke hjælper

1. Afsendelse af en besked

Mens Snapchat kaster fejlen "Kunne ikke sende - tryk for at prøve igen", når du prøver at sende en sms til en person, der har blokeret dig, gør Instagram det ikke. Det tager en temmelig subtil tilgang. Den blokerede person kan fortsætte med at sende beskeder, men ingen af disse beskeder når modtageren. Jeg er sikker på, at dette må have skabt en hel del drama blandt mennesker, men dette er hvad Instagram tilbyder, og det er godt at være opmærksom på det. sending messages to a blocked Instagram account

Meddelelser sendt efter blokering modtages ikke den den anden konto

Hvis du undrer dig over, nej, beskeder, du har sendt, vises ikke, selvom personen vælger at fjerne blokeringen af dig senere.

Som du kan se nedenfor, modtog jeg ikke de nye meddelelser, jeg sendte tidligere efter at have blokeret kontoen. Dette er et Instagram-tip, som alle skal være opmærksomme på, især hvis du har at gøre med en person med hyppige humørsvingninger.

unblocked insta dm unblocked insta dm

2. Kontrol af deres skærmbillede

I modsætning til WhatsApp, hvor displaybilledet bare forsvinder, ved du ikke, om en person har blokeret dig ved at kontrollere deres displaybillede. Instagram viser stadig profilbilledet, selvom personen har blokeret dig . Derfor er det noget, du skal huske på, når du prøver at finde ud af, om personen har blokeret dig.

Find hvis nogen begrænsede dig på Instagram

Nu hvor I alle er fanget med det grundlæggende, er det tid for at diskutere den komplicerede del - kontobegrænsning, også kendt som skyggeforbud. Instagram tilføjede for nylig begrænsningsfunktionen for at hjælpe brugerne med at tavse voldelige konti. Mens Instagram implementerede funktionen med den gode hensigt at reducere negative interaktioner på platformen, er nogle mennesker begyndt at bruge den som et alternativ til at blokere en person.

Når du er begrænset, gennemgår alle dine kommentarer et gennemgangssystem. Den anden person kan vælge at se og godkende kommentaren, slette den eller ignorere den. Desuden modtager modtageren ingen form for underretninger, og alle dine direkte beskeder findes i sektionen Beskedanmodninger.

For at vide, om nogen begrænsede dig, er der to måder. Hvis du ikke kan se aktivitetsstatus for den person, du sender en sms, mens du ikke har deaktiveret aktivitetsstatus, skal du tjekke fra en fælles vens konto. Husk, at din ven ikke også skal deaktivere aktivitetsstatus. Hvis du kan se deres aktivitetsstatus fra din vens konto og ikke fra din, har personen begrænset dig

.

En anden måde er at kontrollere de kommentarer, du har indsendt på deres profil. Hvis du kan se kommentarerne til sidst og ikke kan se alle eller nogle af kommentarerne fra din vens konto, er det en indikation af, at personen har begrænset din konto og godkender selektivt kommentarer.

Ofte stillede spørgsmål

Sp. Hvordan fortæller du, om du er blevet blokeret på Instagram?

Du kan søge i deres brugernavn for at kontrollere, om personen har blokeret dig på Instagram.

Q. Hvordan ser det ud, når nogen blokerer dig på Instagram?

Når nogen blokerer dig, kan du ikke se de indlæg, de har delt på Instagram, og kan ikke se deres Instagram-historier.

Q. Er det muligt at se, hvem der har blokeret dig på Instagram?

Der er ikke et bestemt sted at se, hvem der blokerede dig. Du kan dog følge metoder som at søge i brugernavn for at vide, om nogen blokerer dig.

Q. Hvad sker der, når nogen blokerer dig på Instagram?

Når du bliver blokeret, kan du ikke se deres historie og indlæg. Dine meddelelser leveres ikke til modtageren, og du kan ikke lave videochats med personen.

Sp. Hvorfor står der 0 indlæg på Instagram, men ikke blokeret?

Instagram viser ofte 0 indlæg, når den anden persons konto er privat.

Q. Kan du anmode om at følge nogen på Instagram, hvis de blokerede dig?

Nej, du kan ikke anmode om at følge nogen, der har blokeret dig på Instagram.

Q. Vil personen modtage al teksten efter at have blokeret mig, som jeg sendte i blokperioden?

Nej, alle de meddelelser, du sendte i blokperioden, er forsvundet for evigt, og personen modtager dem ikke.

Q. Kan jeg se nogen profil efter at have blokeret dem?

Du kan ikke se det fra søgning, men du kan få adgang til det fra gamle kommentarer eller DM. Selv da kan du ikke se deres indlæg og historier.

Find ud af, om du er blokeret på Instagram

Dette er arbejdsmetoderne for at vide, om nogen har blokeret dig på Instagram. Inden du går ud, skal du ikke glemme at tjekke vores dækning om de nye Instagram-funktioner for at vide, hvad det Facebook-ejede firma har tilføjet i den seneste tid.

/ brugerdefineret css / .tdi_2_9c0.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_9c0 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_9c0.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_9c0.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_9c0.td-a-rec-img {text-align: center; }}

Læs også  7 bedste tip til at fremskynde iOS 14 på iPhone og iPad