Sådan gendannes tilfældigt slettede noter på iPhone og iPad

16. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Især under et intensivt oprydningsdrev for at slippe af med alt rodet for at optimere opbevaring, har der været ganske mange tilfælde, hvor jeg ved et uheld slettede nogle filer, der skulle forblive sikre. Og den samme historie skete for et par dage tilbage, da jeg fejlagtigt slettede en personlig note. Lige da jeg troede, at jeg skulle gennemgå nogle rundkørselsmetoder (og endda prøve datagendannelsessoftware) for at gendanne utilsigtede slettede noter på iPhone og iPad, kom det indbyggede værktøj til gendannelse af slettede noter til mig. Tro mig, det reddede mere end bare min dag (og endda et par dollars). Lad mig vise dig, hvordan dette lille smarte hack fungerer!

Hent utilsigtet slettede noter på iPhone og iPad

Så hvordan fungerer den indbyggede funktion til gendannelse af noter på iOS? Nå, det fungerer så let som du ville forvente. Når du sletter en note, går den automatisk inde i en mappe, der hedder “For nylig slettet.” De slettede noter forbliver i mappen i op til 30 dage. Derefter slettes de permanent.

Apple siger, at den permanente sletning af noterne kan tage op til 40 dage. Det betyder, at du har op til 30 dage (i nogle sjældne tilfælde op til 40 dage) til at gendanne dine slettede noter på iOS / iPadOS-enheden.

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Start Notes-appen på din iPhone eller iPad.

Open Apple Notes

2. Se nu efter en mappe kaldet “ For nylig slettet” og tryk på den.

Tap on Recently Deleted folder

3. På denne skærm skal du se alle dine slettede noter. Der er en søgefelt lige øverst, som giver dig mulighed for at søge efter en slettet note. Tryk derefter på Rediger øverst til højre på skærmen.

Læs også  Sådan overføres filer fra Android TV til PC eller smartphone
Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Edit at the top right corner of the screen

4. Vælg derefter de noter , du vil gendanne.

5. Tryk derefter på Flyt i nederste venstre hjørne af skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

tap on Move at the bottom

Bemærk:

  • tap on Move at the bottom Der er også en mulighed for at gendanne alle de slettede Apple-noter på enkelt gang. For at gøre det skal du vælge Flyt alle efter at have trykket på Rediger .

6. Nu har du to muligheder. Anbring enten de valgte noter i den foretrukne eksisterende mappe, eller gem dem i en ny mappe. Vælg den ønskede mulighed, så er du klar!

Click on Move All option

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

  • Apple tilbyder også en pålidelig måde at gendanne slettede noter på nettet. Alt du skal gøre for at hente dine utilsigtede slettede noter er at gå over til icloud.com og derefter logge ind med dit Apple-id og din adgangskode.
  • Find derefter ikonet Noter og klik på den. Søg derefter efter mappen for nylig sletning og klik på den. Derefter skal du vælge dine foretrukne noter og derefter klikke på indstillingen Gendan.

Gendan nemt fejlagtigt slettede noter på iOS og iPadOS

Så det er sådan du kan gendanne utilsigtede slettede noter på din iOS- eller iPadOS-enhed. Som beskrevet ovenfor er hele processen ret enkel og fungerer pålideligt, så du får dine noter tilbage. Nu hvor du ved, hvordan denne funktion fungerer, skal du få mest ud af det for aldrig at lade nogen af dine vigtige snydeark gå tabt i ørkenen.

Takket være tilføjelsen af flere bemærkelsesværdige funktioner som mappedeling og scanning, er Apple Notes meget forbedret. Hvad tager du af lagernoteringsappen sammenlignet med de bedste apps fra tredjepartsnotater, og hvad er de nye funktioner, du gerne vil se i den? Send dine tanker over.