Sådan synkroniseres iPhone og iPad med Mac i macOS Catalina uden iTunes

20. november 2020 Slået fra Af Mathias

I flere år var iTunes en one-stop-platform til styring af iPhone- og iPad-sikkerhedskopier, opdatering, gendannelse og synkronisering af iOS-enheder. Mens jeg altid fandt softwaren nem at bruge, føltes den aldrig brugervenlig eller intuitiv. Med for mange ting, der var indkapslet under den samme paraply, tilbød grænsefladen ikke en problemfri oplevelse. Så da Apple besluttede at fjerne softwaren i macOS Catalina, overraskede beslutningen mig ikke. Men det eneste spørgsmål, der straks løb på tværs af mit sind, var, hvordan jeg kan synkronisere iPhone eller iPad med Mac i macOS Catalina uden iTunes. Og jeg antager, at mange af jer måske stiller det samme spørgsmål. Nå, i denne vejledning vil jeg vise dig den rigtige måde at sikkerhedskopiere, gendanne og synkronisere iOS og iPadOS-enheder med Mac, der kører macOS Catalina!

Sådan synkroniseres iPhone og iPad til Mac i macOS Catalina

For dem, der ikke er bekendt med de seneste ændringer, har Apple delt iTunes i tre separate apps: Musik, Apple Podcasts og Apple TV til håndtering af forskellige slags medier. Men der er ingen fjerde synkroniseringsapp, der giver dig mulighed for at synkronisere dine iOS-enheder. Det er fordi, Apple har indbygget denne funktionalitet i Finder. Du kan bruge Finder til at synkronisere mange ting som album, sange, afspilningslister, film, tv-shows, podcasts, bøger, lydbøger, fotos, videoer, kontakter og kalendere. Med det sagt, lad os komme i gang med trinene!

1. For at komme i gang skal du slutte din iPhone eller iPad til din Mac ved hjælp af et kompatibelt kabel.

2. Start nu Finder-appen på din Mac, og din iPhone vises i sidepanelet under afsnittet “Steder”. For at synkronisere din iPhone skal du klikke på knappen “Synkroniser”.

Sync with the Finder App

3. Som du kan se på skærmbillederne, får du også alle mulighederne for at oprette sikkerhedskopier, opdatere din iPhone, kryptere backup og meget mere.

Locations

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Hvis du specifikt vil synkronisere bestemte emner såsom musik, medier, bøger, filer og mere, finder du denne mulighed i deres respektive faner. For eksempel Jeg har vedhæftet skærmbilledet, der viser fanen “Musik” i aktion.

Music Sync

Bemærk, at når du tilslutter din iPhone til din Mac, begynder den automatisk at synkronisere, og du behøver ikke trykke på “Synkroniser” -knappen manuelt hver gang. Dybest set er alt ligesom det var i iTunes. Du bruger bare Finder i stedet for iTunes nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: Sådan lukkes automatisk Safari-faner på iPhone og iPad

Synkroniser din iOS- og iPadOS-enhed let med Mac …

Fra det, jeg har oplevet efter opgradering til macOS Catalina, jeg kan sige, at beslutningen om at erstatte iTunes med tre separate apps er et godt skridt. Det giver en mere forenklet oplevelse. Desuden har Finder altid været en førsteklasses filhåndtering til macOS, og derfor finder jeg det op til mærket, når det kommer til håndtering af iPhone og iPad. Hvis du ikke er tilfreds med det og ønsker et mere effektivt iTunes-alternativ, skal du tjekke denne omfattende sammenfatning. Hvad synes du om beslutningen om at skrotte iTunes på Mac? Del dine tanker med os.