Sådan aktiveres Caret-browsing på Chromium-baseret kant

30. november 2020 Slået fra Af Mathias

Hvis du har brugt den gamle skole Internet Explorer eller Microsoft Edge, der leveres sammen med Windows 10, er det højst sandsynligt, at du muligvis er opmærksom på den funktion til browsing, som de tilbyder. Microsoft har endelig bragt funktionen til sin nyeste Edge-browser baseret på Chromium.

Hvis du ikke er opmærksom på det, er Caret-browsing en funktion, der placerer et caret svarende til det, der ses på tekstbehandlere lige ind på websider . På denne måde kan brugerne vælge indholdet på enhver webside ved hjælp af bare tastaturet. Dette gør det mere praktisk for folk, der ikke bruger en mus i deres bærbare computere, og brug af touchpad er ikke den mest sofistikerede måde at vælge store klumper af tekst efter min ærlige mening.

Det er værd at bemærke, at Caret-browsing kun er tilgængelig på Edge Canary lige nu. Men rolig! Funktionen kommer snart til Dev Channel og Beta Channel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktivér webbrowsing på Chromium-baseret kant

1. For at komme i gang skal du downloade den nyeste version af Edge Canary. Indtast kant: // flag på adresselinjen på Edge Canary. Du får nu en side, der ligner Chrome-flag-siden, hvilket giver mening, da denne browser er baseret på Chromium.

2. Skriv Aktiver Caret Browsing på søgefeltet, og vælg Enabled fra rullelisten. Alternativt kan du også få adgang til flag ved at indsætte edge: // flags / # edge-caret-browsing i din adresselinje.

Læs også  Sådan ombildes Android TV-fjernbetjeningen for at tilføje hurtige genveje

Sådan aktiveres Caret-browsing på Chromium-baseret kant

Efter en browsergenstart kan du få adgang til caret-browsing på din Edge Canary.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. For at starte caret-browsing skal du trykke på F7-tasten på dit tastatur. Dette placerer en markør i din browser svarende til det, du kan se i nedenstående billede. Hvis du ikke vil have funktionen, kan du slå den fra ved blot at trykke på F7-tasten igen.

Sådan aktiveres Caret-browsing på Chromium-baseret kant

Vi bliver nødt til at vente på at være vidne til, hvis denne funktion gør det til Google Chrome. Fra nu af er der ikke noget sådant flag på Google Chrome Canary. Så savnede du caret-browsing fra Edge? Lad os vide i kommentarerne.

Download Chromium-baseret Edge Canary

Artiklen fortsætter under annoncen