Sådan aktiveres mørk tilstand i Google Fotos lige nu

30. november 2020 Slået fra Af Mathias

Google Fotos pakker i mange AI-baserede funktioner i disse dage, hvilket gør det til et overbevisende valg for mange mennesker, inklusive mig, at bruge det som standard Galleri-app til visning af fotos og videoer. Den nethindeblændende hvide tilstand har dog altid været en enorm afbrydelse for at bruge appen i mørke, og som en person, der foretrækker mørk tilstand næsten overalt, fandt jeg det virkelig vanskeligt at tolerere den hvide tilstand. Nå, Google har endelig startet en server-udrulning af mørk tilstand til Google Fotos til en bred vifte af Android-enheder. Men hvis du er nysgerrig efter at prøve mørk tilstand lige nu, eller hvis du bare er utålmodig, skal du straks aktivere mørk tilstand i Google Fotos.

Bemærk: Dette fungerer kun på enheder, der kører Android Pie og derover, da Night-tilstanden skiftet i Developer Options blev tilføjet i Android Pie. Hvis du bruger en smartphone, der kører en ældre version af Android, skal du vente, indtil Googles udrulning på serversiden når din Android-enhed.

Til at begynde med skal du opdatere din Google Fotos-app til den nyeste version tilgængelig i Google Play Butik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aktivér mørk tilstand i Google Fotos på Pixel-enheder

1. Åbn appen Indstillinger, og gå til Indstillinger -> Skærm .

2. Rul ned, indtil du finder Enhedstema under Skærmindstillinger.

google photos dark mode

3. Tryk på Enhedstema, og vælg Mørk , og næste gang du åbner Google Fotos, har du den elskede mørke tilstand i Google Fotos.

Læs også  Sådan bruges funktionen Nye guider i Apple Maps
Artiklen fortsætter under annoncen

Det er værd at bemærke, at skift af enhedstema til mørk vil også gøre hurtige indstillinger og nogle andre Google-apps mørke, da Googles mål er at opbygge en universel kontrol til mørk tilstand i operativsystemet.

Aktivér mørk tilstand i Google Fotos på andre Android-enheder

Hvis du er en person, der ikke ejer en Pixel, skal du ikke bekymre dig. Du kan stadig aktivere mørk tilstand for Google Fotos. For at gøre det skal du følge disse trin.

1. Få adgang til Udviklerindstillinger , som kan gøres ved at trykke på Build-nummer fundet i About Phone syv gange.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Gå til Udviklerindstillinger fra Indstillinger -> System , og rul ned, indtil du finder Nattilstand .

google photos dark mode

3. Tryk på Nattilstand, og indstil den til “ Altid til” , og begynd at nyde mørk tilstand i Google Fotos.

Nattilstandsknappen følger de samme principper som enhedstemaet. Det vil sige, at alle de apps, der er afhængige af Night Mode-skift, skifter til den mørke tilstand, hvis en mørk version af appen er tilgængelig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så dette er, hvordan du kommer ind i den mørke side af Google Fotos, før serverens mørke tilstandsudrulning når din smartphone. Fortæl os, hvis du fandt dette nyttigt i kommentarerne.

Læs også  Sådan forbinder du Spotify til uoverensstemmelse i nemme trin