Sådan stopper du websteder med at anmode om adgangsmeddelelse

30. november 2020 Slået fra Af Mathias

Web-browsing-oplevelsen bliver mere og mere påtrængende i disse dage takket være moderne pop-up-annoncer og autoplay-videoer med lyd, som ingen har bedt om (heldigvis kan du stoppe med automatisk afspilning af videoer) og forbliver som en ubuden gæst i vores browserfaner . For at gøre tingene endnu værre forsøger næsten alle moderne websteder at handle pænt ved at spørge, om du vil modtage underretninger fra dem. Mens jeg følte, at jeg havde mere kontrol over mine meddelelser i de tidlige dage, har disse meddelelsesanmodninger udviklet sig til at være en visuel gener, der vises, hver gang jeg besøger en ny webside. Da jeg var træt af disse uendelige meddelelsesanmodninger, fandt jeg vejen til at blokere dem permanent, hvilket inspirerede mig til at skrive denne korte vejledning for at lade jer vide, hvordan man blokerer for de irriterende validering, der søger underretninger.

Blokér anmodninger om adgangsadgang i Chrome til pc og Android

1. For at komme i gang skal du klikke på de lodrette tre prikker, der findes øverst til højre i din Chrome-browser og vælge Indstillinger .

2. Fra Indstillinger skal du rulle ned, indtil du finder Avancerede indstillinger , som er skjult som standard og kan udvides ved at klikke på teksten, der siger “Avanceret”.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik på Webstedsindstillinger , som kan findes under Privatliv og sikkerhed fanen.

chrome site settings

4. Inde i webstedsindstillinger skal du vælge Notifikationer .

Læs også  Sådan aktiveres mørk tilstand overalt (En komplet guide)

chrome notifications

Artiklen fortsætter under annoncen

5. I indstillingerne for meddelelser kan du se alle de websteder, du har tilladt underretningsadgang, og de websteder, som du også har nægtet underretningsadgang for. Som standard er meddelelsesindstillingen indstillet til Spørg inden afsendelse , som du skal ændre til Blokeret ved at skifte skifte, der findes på siden for at blokere disse irriterende anmodninger om adgangsadgang.

chrome notifications block toggle

Anmodninger om blokadgangsadgang i Chromium Edge

1. For at deaktivere anmodninger om meddelelsesadgang i den nyeste Chromium-baserede kant skal du klikke på ikonet med tre prikker i øverste højre hjørne af browseren og vælge Indstillinger .

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Klik på Site Permissions i sidepanelet, og find Notifications fra listen over tilladelsesindstillinger.

chromium edge notifications

3. Inde i meddelelser finder du det samme Spørg inden du sender , som skal skiftes til Blokeret ligesom Google Chrome (browseren er trods alt baseret på Chromium-projekt), og du kan gennemse i fuldstændig fred uden at bekymre dig om meddelelsesanmodninger.

chromium edge notification permissions

Artiklen fortsætter under annoncen

Blokanmodningsadgangsanmodninger i Firefox til pc

1. Klik på hamburger-menuen i øverste højre hjørne af Firefox-browseren, og vælg Valgmuligheder.

2. Fra sidepanelet skal du skifte til Privatliv og sikkerhed, og rulle ned, indtil du finder Underretninger under fanen Tilladelser .

Læs også  Sådan blandes sange på iOS 13 Apple Music App

3. Klik på knappen Indstillinger , der findes til højre for Notifikationer for at administrere listen over websider, du har tilladt eller blokeret underretningsadgang.

firefox notifications

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Du vil se et afkrydsningsfelt, der siger Bloker nye anmodninger, der beder om at tillade underretninger . Det er ikke markeret som standard, hvorfor du får alle disse anmodninger om underretning. Hold indstillingen kontrolleret, og klik på Gem ændringer for at bekræfte ændringerne, og du er færdig.

firefox notification toggle

Så det er sådan, du slipper af med de irriterende anmodninger om meddelelsestilladelse i din browser. Fortæl os, hvis du fandt dette nyttigt i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen
/ brugerdefineret css / .tdi_2_eae.td-a- rec {text-align: center; } .tdi_2_eae .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_eae.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_eae.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_eae.td-a-rec-img {text-align: center; }}