Sådan installeres Android-apps, der ikke er tilgængelige i dit land

13. august 2020 0 Af Mathias

Der er tidspunkter, hvor vi ønsker at installere en cool ny trend-app eller -spil, kun for at finde ud af, at appen ikke er tilgængelig i vores land. Dette kan være temmelig irriterende, fordi der er mange gode apps, der ikke er tilgængelige i alle lande. Så skal du undre dig over, om der er en måde på Android til at installere apps, der ikke er tilgængelige i din region. Nå, på Android er der altid en måde. Og i denne artikel bringer vi den bedste og nemmeste måde, du kan bruge til at installere Android-apps, der ikke er tilgængelige i dit land.

Installer Android-apps, der ikke findes i dit land

At rodfeste din Android-enhed giver dig adgang til disse apps, men det er ikke en gennemførlig metode for alle. Nå, der er en meget enkel måde til dette, og ikke mange mennesker er opmærksomme på. Hvis du er blandt partiet, så kan du installere Android-apps, der ikke er tilgængelige i dit land. Men før det, lad mig apprise dig helt fra begyndelsen, at Android VPN-metoden ikke længere fungerer i Play Store . Og det er derfor, vi tager en anden tilgang til installation af apps, der ikke er tilgængelige i din region.

1. Først og fremmest oprette en sekundær Google-konto uden at bruge en VPN . Det gør du ved at trykke på Indstillinger -> Google -> Tryk på din nuværende e-mail-adresse. Vælg her “Tilføj en anden konto”. I nederste venstre hjørne skal du trykke på “Opret konto” og følg instruktionerne på skærmen. Endelig oprettes og tilføjes kontoen til Google Play Store.

Install Android Apps Not Available in Your Country

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn derefter en VPN efter eget valg og oprette forbindelse til en amerikansk server . Hvis du er forvirret over hvilken VPN du skal vælge, vil jeg anbefale ProtonVPN (gratis, tilbyder køb i appen). Du kan også gå over til vores artikel om de bedste gratis VPN-tjenester og finde en passende baseret på dine præferencer.

Install Android Apps Not Available in Your Country

3. Når du er tilsluttet, skal du åbne Google Play Store og trykke på hamburger-menuen i øverste venstre hjørne. Her skal du trykke på det nye ikon til højre for at skifte til den nye konto i Play Store.

Install Android Apps Not Available in Your Country

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Efter at have skiftet til den nye konto i Play Store, skal du åbne hamburger-menuen igen og gå til “Konto”. Her finder du “Skift til USA Play Store” og under en mulighed for at tilføje kredit- eller betalingskort. Tryk på det.

Læs også  Sådan bruges Apple Watch EKG-funktion effektivt

5. Efter at have gjort det, skal du trykke på “Fortsæt” for at tilføje et kredit- eller betalingskort. Du kan tilføje et indenlandsk kort, hvis du vil eller bare annullere prompten med det samme. Under alle omstændigheder vil du blive flyttet til US Play Butik. Husk dog, det kan tage 48 timer at skifte region. For at bekræfte, om du er flyttet permanent, skal du gå til afsnittet “Konto” igen og kontrollere, om det viser “Skift til Indien / Din region Play Store”. I så fald har du skiftet succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Når du flytter til US Play Store, bliver du låst inde i et år. Og det er netop derfor, jeg har anbefalet at bruge en sekundær konto, så du ikke mister dine aktive abonnementer, betalingsmetoder, familiefordel og mere på din primære Google-konto.

Install Android Apps Not Available in Your Country

6. Endelig flytter din sekundære konto til US Play Store, og nu kan du søge og installere en hvilken som helst Android-app uden problemer. Når du har skiftet regionen, skal du frakoble VPN og nu og fremad behøver du ikke bruge en VPN til at søge og installere apps .

Sådan installeres Android-apps, der ikke er tilgængelige i dit land

Artiklen fortsætter under annoncen

7. Hver gang en app kaster fejl “ikke tilgængelig i dit land”, skal du bare skifte til den sekundære konto i Play Store fra hamburger-menuen og du vil øjeblikkeligt have adgang til appen. Her er for eksempel TIDAL ikke tilgængelig i Indien, men efter at have skiftet til min sekundære konto, bliver appen tilgængelig. Sikker på, hele installationsprocessen er lidt lang, men det er en permanent løsning, og du behøver ikke at downloade APK’er fra skyggefulde kilder.

Install Android Apps Not Available in Your Country

Alternative metoder: Installer Android-apps, der ikke findes i dit land

1. Evozi

Hvis ovenstående metode er for besværlig for dig, kan du bruge Evozi. Det er et websted, hvor du bare kan indsætte et Play Store-link, og det vil udpakke APK’en for dig . Ja, det er så enkelt. Så gå videre og søg efter appen på Google og kopier dets link. Indsæt det endvidere i Evozi-boksen, og det genererer download-linket. På sikkerhedssiden af ​​tingene henter det APK’erne direkte fra Play Store, så der ikke er nogen tredjeparts interferens med pakkerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Evozi

Besøg webstedet

2. APKMirror

APKMirror er en af ​​de mest populære og nemmeste måder at installere Android-apps, der ikke er tilgængelige i dit land . Ligesom Play Store tillader det udviklere at uploade deres APK-pakker direkte på dets platforme. Og APKMirror scanner alle APK’er for sikkerhedskontrol ved hjælp af signaturverifikation, kryptografiske signaturer for nye versioner af eksisterende apps, MD5-kontrolum og andre protokoller. Vær sikker på, , du får sikre og ajourførte Android APK’er på APKMirror.

apkmirror

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøg webstedet

3. Aptoide

Hvis du ikke finder en app i Google Play Store af en eller anden grund – det være sig den ikke- tilgængeligheden af ​​appen i dit land eller overtrædelse af Play Butik-politikker – du finder sandsynligvis alle disse apps på Aptoide. Aptoide er en tredjeparts app-butik til Android-smartphones, tablets og tv’er . Det betragtes som blandt de seriøse konkurrenter i Google Play Store og med rette. Hvis du undrer dig over dets sikkerhed, uploades APK-pakkerne direkte af populære udviklere og udgivere og kontrolleres yderligere af Aptoide gennem mange sikkerhedskontroller. Så for at opsummere, hvis en app ikke er tilgængelig i dit land, kan du helt sikkert finde den på Aptoide.

aptoide

Download Aptoide (Gratis)

Artiklen fortsætter under annoncen

Installer apps, der ikke er tilgængelige i din region, let

Trinene er ret nemme, ikke? Så hvis du har ventet på at prøve apps, der ikke er tilgængelige i dit land, her er din chance! Så fortsæt med at installere dine foretrukne apps og fortæl os, hvis du står over for problemer med metoden. Hvis du spørger mig, giver den længerevarende men permanente Play Store-proces mere mening, hvis du installerer et ton apps, der ikke er tilgængelige i dit land. Men din kilometertal kan variere. Fortæl os dine præferencer i kommentarerne herunder.