Sådan downloades en enkelt sang i Spotify på iPhone og iPad

29. november 2020 Slået fra Af Mathias

Spotify er sandsynligvis den mest funktionsrige musikapp på et tilsyneladende overfyldt marked. Men der er en lille funktion, som iOS-appen stadig mangler, og det er manglende evne til at downloade en bestemt sang. Der er ingen mening i at downloade et helt album eller en afspilningsliste, når kun et par udvalgte sange appellerer til din musiksmag, er det? Indtil musikstreaming-appen kommer med en bedre løsning til at tackle denne frustrerende hakke, har jeg opdaget en relativt let løsning til at downloade en enkelt sang i Spotify på iPhone eller iPad. Og jeg er sikker på, at du også vil synes, at dette hack er ret afslappet. Så lad os prøve det!

Sådan downloades en enkelt sang i Spotify på iPhone eller iPad

Bemærk, at dette trick kun fungerer i Spotify-præmien. Så sørg for, at du har den betalte version af musik-streaming-appen.

1. Start Spotify app på din iPhone eller iPad. Søg derefter efter den sang, du ønsker at downloade på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på tre prikker (placeret vandret) yderst til højre for sangen.

Tap on three dots

3. Derefter vises en menu. Vælg “Føj til afspilningsliste”.

Add to Playlist

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Vælg derefter “ Ny afspilningsliste” og giv det et passende navn.

Name your playlist in Spotify

5. Derefter skal du tænde knappen “Download” i afspilningslisten for at downloade sangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Downloading a single song in Spotify

Det er stort set det! Vent nu et stykke tid, indtil sangen er downloadet på din enhed. Du kan gentage den samme proces for at downloade flere Spotify-sange individuelt på din iOS-enhed.

Læs også  Sådan installeres og opdateres Realtek HD Audio Manager på Windows 10

Hvad jeg personligt har gjort er at oprette en separat speciel playliste til download af enkeltnumre . Du kan gøre det, så du ikke behøver at oprette en ny afspilningsliste, hver gang du vil downloade en bestemt sang. Hver gang jeg støder på en sang, som jeg kan lide og vil holde offline, tilføjer jeg den bare til den specifikke afspilningsliste, og den downloades inden for få minutter.

SE OGSÅ: 17 Bedste offline musikapps til Android

Artiklen fortsætter under annoncen

Download din favorit Spotify Sange individuelt på iOS med lethed

Så det er sådan, du nemt kan vælge at downloade specifikke Spotify-sange på din iOS-enhed. Indtil musik-streaming-appen tilbyder en mere indledende mulighed, skal du bruge dette hack til at oprette et stort bibliotek med sange til offline lytning. Jeg er stadig chokeret over, at Spotify ikke har løst dette problem. Men det er hvad det er, tror jeg. Lad os alligevel vide dine tanker om emnet i kommentarfeltet nedenfor.