Sådan oprettes lokal backup af Line Chat på iOS og Android

29. november 2020 Slået fra Af Mathias

Sådan oprettes lokal backup af Line Chat på iOS og Android

Line er et populært chatprogram, der lader folk sende beskeder, foretage telefonopkald, videoopkald og meget mere. Min yndlingsfunktion ved Line chat er det omfattende udvalg af klistermærker, der ikke er tilgængelige på populære chatapplikationer som WhatsApp. Derfor bruger jeg Line som min messaging-applikation. Og af sikkerhedsmæssige årsager opretter og opbevarer jeg en lokal sikkerhedskopi af mine linechats, så jeg mister dem ikke, selvom jeg mister eller mister min telefon. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du kan oprette en lokal sikkerhedskopi af Line chat på iPhone og Android-enheder.

Opret lokal sikkerhedskopi af Line Chat på iOS og Android

Ligesom andre messaging-apps tillader Line brugere at Opret cloud-sikkerhedskopier. Uanset om du bruger Android- eller iOS-enheder, er der flere metoder, du kan bruge til at sikkerhedskopiere Line-chats på Google Drive og iCloud.

Artiklen fortsætter under annoncen
  • For at oprette cloud-backup af Line chats på iOS skal du åbne Line og gå til Indstillinger -> Chat -> Sikkerhedskopiering af chathistorik, og tryk på “Sikkerhedskopier nu” .
  • Til Android-telefoner, gå til Indstillinger -> Chats -> Backup og gendan chathistorik, og tryk på Backup til Google Drive.

Men jeg bruger ikke nogen af disse metoder til Line og alle mine chatapplikationer. Det er fordi mens messaging-apps som Line tilbyder end-to-end-kryptering, er dine online-sikkerhedskopier ikke krypteret. Så teoretisk kan alle, der har adgang til din Google Drive- eller iCloud-konto, læse disse chats. For det første er jeg lidt tøvende og kan derfor godt lide at have en offline backup af mine chats.

Læs også  Sådan bruges Siri med Spotify på iPhone og iPad

Oprettelse af offline backup af Line Chat ved hjælp af MobileTrans

At oprette en lokal backup af min Line chats, jeg bruger en tredjeparts backup manager app kaldet MobileTrans. Du kan downloade det ved at gå til Wondershare MobileTrans-webstedet gratis. Den er tilgængelig til macOS og Windows-enheder. Bemærk, at den gratis version har begrænsede funktioner, og du bliver nødt til at låse den betalte version op for at få alle funktionerne. Hvad jeg kan lide ved deres hjemmeside er, at de har officielle guider til alle de funktioner, som appen har at tilbyde.

Okay i betragtning, du har downloadet og installeret appen, processen med at sikkerhedskopiere dine chats er ret let. Bare følg trinnene, så er du færdig på ingen tid.

1. Start appen og tilslut derefter din telefon til din computer. Jeg bruger MobileTrans på min Mac til at tage en sikkerhedskopi af linjechat på iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. App first launch 2. Klik her på knappen Overfør under menuen “WhatsApp overførsel” .

2. Tapping on transfer 3. Vælg nu Linje og klik på “Backup” -knappen .

3. Tapping on backup 4. Endelig skal du klikke på Start for at starte sikkerhedskopieringsprocessen.

4. tapping on start 5. En sikkerhedskopieringsskærm vises, der viser dig din sikkerhedskopieringsfremgang. Afhængigt af datamængden kan det tage flere minutter, så vær tålmodig.

5. backup progress Opret offline backup af linjechat

Den største fordel ved at oprette en backup som dette er, at du kan overføre sikkerhedskopien til en ny enhed. Det betyder, at du kan skifte enhed uden at miste adgangen til dine gamle chats. Jeg mener, hvor sejt er det. Som du kan se, gør MobileTrans det let at oprette en offline Line chat-backup. Så download appen og prøv det selv.