Sådan ændres hurtigt appikoner til Big Sur-stilikoner med terminal

24. december 2020 Slået fra Af Mathias

macOS Big Sur førte en massiv UI-eftersyn til Mac. Det tilføjede kontrolcenteret, et nyt meddelelsescenter med redesignede widgets og meget mere. Det introducerede også et nyt ikon design til apps. Det er fint, men problemet er, at mange udviklere ikke har opdateret deres appikoner til dette nye design. Det betyder, at din Mac kan se inkonsekvent og ret underlig ud. Heldigvis er der en nem løsning. Sådan ændres alle appikoner til Big Sur-stilikoner med Terminal på Mac.

Sådan ændres appikoner til Big Sur-stilikoner

Der er mange måder for at ændre ikoner på en Mac. For en så stor opdatering som Big Sur kan det imidlertid være kedeligt at ændre app-ikoner manuelt, hvorfor vi viser dig en lettere og hurtigere måde at gøre dette på.

Vi vil også dække andre måder at ændre appikoner på macOS Big Sur, bare hvis du ikke vil bruge Terminal. Du kan bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe over til den metode, du vil prøve.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

 • Skift appikoner til Big Sur Style med Terminal
 • Skift appikoner manuelt med Finder
 • Brug Replacicon til at ændre ikoner

1. Skift appikoner til Big Sur Style med terminal

Denne første metode kræver en vis indsats fra din side, men det er helt gratis, og det ændrer næsten ethvert appikon til det nye design. Her er hvad du skal gøre.

Forudsætninger

Artiklen fortsætter under annoncen

Du skal have NodeJS installeret på din Mac. Hvis du ikke gør det, kan du downloade det fra dette link.

Når du har installeret det, skal du bare kontrollere, om installationen er lykkedes korrekt ved at køre følgende kommando i Terminal-appen.

 node -v 

Terminalen skal vise den version af NodeJS, der er installeret på din computer. Hvis det ikke gør det, skal du installere NodeJS igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan ændres appikoner med terminal

Nu hvor vi har NodeJS-installationen ude af vejen, lad os begynde at rette appikonerne.

 • Start Terminal, og brug følgende kommando
 • cd ../..

  change directory to root macos terminal

  Artiklen fortsætter under annoncen
 • Brug nu følgende kommando til at komme ind i mappen Applications på din Mac
 • cd-applikationer / 
   

  change directory to root macos terminal

  • Nu installerer vi en Terminal-app, der faktisk gør resten af vores arbejde for os. Brug bare følgende kommando.
   sudo npm i -g iconsur 

  install iconsur terminal mac

  • Da vi brugte ‘sudo’, bliver du bedt om at indtaste din adgangskode. Indtast det bare. Du kan ikke se nogen tegn vises på skærmen. det er normalt. Indtast dit kodeord, og tryk på retur / enter-tasten.

  install iconsur terminal mac

 • Du vil se en statuslinje dukke op, og iconur begynder at blive downloadet og installeret på dit system.
 • enter password in terminal

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Når du er installeret, skal du bare bruge følgende kommando til at ændre appikonet til et Big Sur-stilikon. Udskift ‘appnavn’ med navnet på den app, du vil ændre ikonet til.

  sudo iconur sæt [app name]

   sudo iconsur sæt Microsoft Edge.app

   change app icon for microsoft edge

   successfully change app icons to big sur style icon checking if nodeJS is installed

   Artiklen fortsætter under annoncen

   • Se på ikonerne før og efter app til Microsoft Edge i Launchpad. Som du kan se, er det nye ikon mere i tråd med Big Sur-ikonstilarter.

   successfully change app icons to big sur style icon

   microsoft edge icon before and after Microsoft Edge-ikon før (venstre) vs efter (højre)

   Du kan gentage sudo iconur-sæt [app name] Terminalkommando for så mange apps, som du vil.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Bemærk: Ikonerne ændres muligvis igen efter appopdateringer. I et sådant tilfælde skal du blot køre kommandoen iconur igen.

   2. Skift appikoner manuelt med Finder

   Hvis du ikke vil bruge terminalen af en eller anden grund , eller hvis du bare har brug for at ændre ikonet for en enkelt app, og iconsur føles overkill, kan du også ændre ikoner med Finder. Sådan gør du.

   For at bruge denne metode skal du have det nye ikon, du vil indstille, gemt på din Mac et sted. Jeg bruger iOS-appikonet til Photoshop her.

   Artiklen fortsætter under annoncen
  • I Finder skal du klikke på ‘Applikationer’ i sidepanelet. Hvis det ikke er der, skal du bare trykke på ‘kommando + shift + G’, indtaste ‘/ Applications /’ og trykke på returtasten for at gå ind i mappen Applications.
  • applications in finder sidebar

   • Højreklik på den app, du vil ændre ikonet for. I dette eksempel bruger jeg Adobe Photoshop, da jeg endnu ikke har opdateret Photoshop til den nyeste version. Klik på ‘Hent info’ i kontekstmenuen.

   get info for an app

  • Åbn det ikon, du har downloadet i Preview. Tryk på ctrl + A for at vælge det og ctrl + C for at kopiere det.
  • get info for an app

   Det er det, Photoshop bruger nu det nye appikon, som jeg har indstillet. Du kan gøre dette for stort set enhver app på din Mac.

   Artiklen fortsætter under annoncen

   3. Brug Replacicon til at skifte ikoner

   Hvis du i modsætning til mig ikke kan lide at spille i Terminal-app, skal du tjekke Replacicon. Denne app scanner automatisk alle installerede apps på din Mac og ser efter ikoner til dem på nettet. Du kan derefter vælge hvilke ikoner du vil bruge til at erstatte dine gamle appikoner. checking if nodeJS is installed

   replacicon

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Appen er prissat til $ 2,99, så du bliver nødt til at bruge nogle penge her. Det tager dog manuelt arbejde ud af jobbet og gør det meget lettere.

   Purhcase Replacicon ($ 2,99)

   Skift let appikoner til Big Sur Style-ikoner

   Mens jeg forventer, at de fleste større udviklere vil opdatere deres Mac-appikoner til at være på linje med Apples nye design kan det tage noget tid. Så det er en god ide at tage tingene i egne hænder, indtil det sker, og selv ændre dine appikoner. På denne måde vil din Mac også se renere ud og mere konsekvent.

   Vi har inkluderet metoder til folk, der ikke har noget imod at bruge terminalen, folk, der ønsker at udføre jobbet manuelt og endda en betalt mulighed for dem, der leder efter en hurtig løsning til alle appikoner. Forhåbentlig har denne artikel hjulpet dig med at ændre ikonerne på din Mac til de nye Big Sur-stilikoner. Hvis du er i tvivl, eller hvis du har brug for hjælp, så lad os det vide i kommentarerne, så hjælper vi dig helt sikkert.

   Artiklen fortsætter under annoncen
   / brugerdefineret css / .tdi_2_ede.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_ede .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_ede.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_ede.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_ede.td-a-rec-img {text-align: center; }}

  Læs også  Sådan får du Siri til at transkribere dine anmodninger i iOS 14 og iPadOS 14