Sådan ændres størrelsen på billeder ved hjælp af Automator Quick Action på Mac

20. september 2020 0 Af Mathias

Mens jeg skriver en artikel, skal jeg ofte skalere dusinvis af billeder til en bestemt størrelse til upload. Da det er en integreret del af min arbejdsgang, ønskede jeg at gøre hele processen lidt glattere og også mindre tidskrævende. Først kiggede jeg på nogle tredjeparts fotoredigeringsapps, men jeg var ikke så tilfreds med resultaterne. Endelig fik mit produktivitetscentrerede behov mig til at finde en hurtig måde at ændre størrelse på billeder på ved hjælp af Automator Quick Action på Mac. Jeg er forelsket i dette nye hack og vil dele det med jer. Så hvis din arbejdsgang er beslægtet med min, kan du hurtigt ændre størrelsen på billeder ved hjælp af Automator-hurtig handling på din Mac.

Hurtigt tilpas størrelse på billeder med Automator Hurtig handling på macOS

Før jeg dykker direkte ind i hele processen, skal jeg kort diskutere hele processen og også spilde nogle bønner om de godbidder, der følger med denne Automator Hurtig handling.

Smugkig ind i hele processen

Som du måske allerede har gættet det, vil vi først oprette en hurtig handling til billedstørrelse ved hjælp af Automator-appen. Da det er en aktie-app, behøver du ikke lide at installere et tredjepartsværktøj eller endda bruge et par dollars. Når vi taler om pålidelighed, kan du bruge dette hack til at ændre størrelsen på en enkelt eller en masse billeder på én gang på din macOS-enhed med blot et par klik. Det fungerer lige så jævnt som den mørke / lyse tilstandskontakt, som vi bygger ved hjælp af Automator. Derudover er der også en mulighed for at tildele en tastaturgenvej til den for en mere forenklet oplevelse. Da Automator har eksisteret på Mac i årevis, står du heller ikke over for inkompatibilitetsproblemer. Så hvad venter du på?

Oprettelse af Resize Image Automator Quick Action på macOS

1. Åbn Automator -appen på din Mac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Automator app on Mac

Bemærk: Hvis appen er ikke tilgængelig i Dock, kan du bruge Spotlight-søgningen til hurtigt at finde den.

2. Klik nu på menuen File , og vælg New .

Læs også  Sådan installeres Flatpak og Snap App Store i Linux på Chromebook [GUI]

Click on New under File menu

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Vælg derefter ikonet Service / hurtig handling .

Click on Quick Action

4. Klik derefter på Tjenesten modtager valgt / Workflow modtager nuværende dropdown og sørg derefter for at vælge billedfiler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose Image Files

5. Vælg derefter Filer og mapper valgmuligheder i sidepanelet. Træk derefter “Get Specified Finder Items” til arbejdsprocesområdet.

Choose Get Specified Finder item

6. Vælg nu Fotos i sidelinjen Handlinger . Træk derefter Skaler billeder til arbejdsprocesområdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drag Scale Images option to the workflow area

7. En pop op-besked vises på skærmen, der siger “Denne handling ændrer de billedfiler, der sendes til den. Vil du tilføje en Copy Finder Items-handling, så kopierne ændres, og dine originaler bevares? For at holde alt lige, skal du vælge Don ‘ t Tilføj. (Men du kan vælge at gå med Tilføj, hvis du vil.)

Click on Don't Add

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Indtast nu den ønskede bredde i handlingspanelet Scale Images . Jeg går ind i 640, da det er standardstørrelsen på de fleste af de billeder, jeg uploader.

Enter the desired width of the image

9. Klik til sidst på menuen File , og vælg Save. Derefter skal du give betjen et passende navn som “Resize Image” og tryk Gem.

Save the Resize Image action

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu hvor du har oprettet en genvej, kan du nemt ændre størrelsen på ethvert billede. Læs videre …

Ændring af størrelse på billeder ved hjælp af Automator Quick Action på macOS

 1. Start appen Finder på din Mac.

2. Højreklik nu (eller Ctrl-klik) på filen og vælg Ændr størrelse på billede mulighed.

Læs også  Sådan gendannes slettede indlæg på Instagram

Bemærk: Hvis filen er på skrivebordet, skal du højreklikke på den> Tjenester / hurtige handlinger . Vælg derefter Resize Image fra den kontekstuelle rullemenu.

Hvis du vil ændre størrelsen på flere billeder på én gang på din Mac, vælg alle billederne. Højreklik derefter, og vælg Resize Image . (Hvis disse billedfiler er på skrivebordet, skal du vælge Hurtige handlinger> Ændre størrelse på billede.)

Artiklen fortsætter under annoncen

Tildeling af en tastaturgenvej til Automator Image Resize Service

Hvis du gerne vil have dit arbejde gjort hurtigere ved hjælp af praktisk Mac-tastatur genveje, ville du være glad for at vide, at der også er mulighed for at tildele en tastaturgenvej til Automator image resize-tjenesten.

 1. Start Systemindstillinger app på din Mac.
 2. Launch System Preferences on Mac

  2. Vælg nu Rude til tastatur .

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Launch System Preferences on Mac

  3. Klik derefter på fanen Genveje , og vælg Services fra sidepanelet. Vælg derefter indstillingen Resize Image.

  Click on service and hit Resize Image

  5. Vælg Tilføj genvej. Indtast endelig en foretrukken tastekombination, så er du klar til at gå.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Click on service and hit Resize Image

  Ændr størrelse på billeder på Mac med lethed

  Så det er den hurtige måde at lave et billede, der ændrer størrelsen på en smertefri øvelse på macOS. For de mennesker, der ofte skal uploade billeder til en blog, kan dette vise sig at være en velsignelse fra et produktivitetsperspektiv. Selvom opsætning af den hurtige handling kræver en vis løsning, er hvileprocessen ret ligetil, ikke? For nylig har vi dækket en hel del nyttige guider relateret til macOS, herunder ændring af placering af musikfiler, skjuling af Apple Music i Music-appen og oprettelse af de nyeste meddelelser, der vises øverst i en e-mail-tråd. Hvis du ikke har været i stand til at indhente disse artikler, skal du kigge på dem. Click on Add Shortcut