Sådan skjuler du likes på Instagram

15. juli 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

Instagram har for nylig startet en ny test, hvor brugerne kan vælge, om de vil skjule antallet af likes på deres egne indlæg eller andre indlæg, de ser i deres feed. Det vil ifølge Instagram mindske de negative psykologiske virkninger, som antallet af likes på dine indlæg i forhold til likes på andre lignende indlæg kan have på brugerne. Så hvis du er en person, der ikke ønsker at se likes på Instagram-indlæg, kan du her se, hvordan du skjuler likes på Instagram.

Skjul likes på Instagram (maj 2021)

Der er to forskellige typer af antal likes, som du kan skjule på Instagram. Grundlæggende kan du enten skjule likes på andre brugeres indlæg i dit feed eller skjule likes på dine egne indlæg. Du kan også vælge at aktivere begge disse funktioner for at sikre, at du ikke kan se like-tællinger nogen steder på Instagram.

I denne artikel vil vi se på, hvordan du skjuler likes fra alle indlæg og skjuler likes fra de billeder, du poster. Du kan bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe til det afsnit, der er mest relevant for dig.

Note: Vi har testet funktionen til at skjule likes og visninger på Instagram på Android. Men processen skulle også være stort set den samme for iOS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan skjuler du likes for alle opslag på Instagram

Lad os først se på, hvordan du skjuler likes for alle opslag på Instagram. Ved at aktivere denne funktion vil Instagram ikke vise det nøjagtige antal likes på de indlæg, du ser i dit feed. I stedet vil du se noget som ‘liket af akshay_gangwar og andre’ under indlæg i dit feed. Sådan gør du: