Sådan får du adgang til dine top 25 mest spillede sange i Apple Music

20. september 2020 0 Af Mathias

Da der kun er få timer af 2019 tilbage, følte jeg mig en smule nostalgisk, da jeg huskede alle de fantastiske øjeblikke, der prydede mit liv. Sange, der var en integreret del af mit liv, følte jeg at dreje uret tilbage og se, hvilke spor der kunne tryllebinde mig mest. Mens Apple har tilbudt en ret flot måde at få de 100 bedste sange af året til Apple Music-brugere på, ville jeg gerne have, at listen skulle være lidt mere præcis – et sted omkring 20-25. Og meget til min lykke er der en ligetil måde at få adgang til de 25 mest spillede sange i Apple Music på iPhone og iPad. Hvis du også har det samme trang, er dette korte stykke noget for dig.

Se dine mest populære sange i Apple Music på iPhone og iPad

Har du ikke abonnement på Apple Music? Nå, sandsynligvis er det bedste ved det, at selvom du ikke bruger Apples streamingtjeneste, kan du se din mest spillede musik i stockmusik-appen på din iOS- og iPadOS-enhed. Hvad mere er, dette korte sortiment inkluderer også dine lokale musikfiler, som du havde importeret til Music-appen. I betragtning af at ikke alle er fan af Apple Music, er det et gennemtænkt træk for at holde alle glade. Når det er sagt, lad os komme i gang!

1. Start Musik-app på din iPhone eller iPad.

1. Launch Music app on your iPhone or iPad.

2. Tryk nu på fanen Bibliotek nederst.

Tap on Library tab

3. Under sektionen Bibliotek skal du vælge Afspilningslister .

Tap on Playlists option

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Derefter skal du rulle lidt ned for at få “Top 25 mest spillede” playlisten. Nu skal du trykke på playlisten og tag derefter alle dine yndlingssange på en lang køretur.

Top 25 Most Played Apple Music songs

Værsgo!

Artiklen fortsætter under annoncen

Nyd dine 25 mest spillede Apple Music Songs

Så det er sådan, du kan se dine 25 bedste sange, selvom du ikke abonnerer på Apple Music. Fra en brugers perspektiv finder jeg denne funktion ret nyttig. Og jeg tror, det vil helt sikkert behage mange iPhone-brugere. På konkurrencefronten har Apple Music allerede fjernet Spotify som den mest populære musikstreamingtjeneste i USA. Det er dog stadig ikke i nærheden af Spotify (over 248 millioner samlede brugere) globalt. Hvilken er din yndlingsmusik-app, og hvilke funktioner kan du lide i den? Kast dine tanker op i kommentarerne nedenfor.