Sådan bruges Instagram til Mac uden begrænsninger

3. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Instagram er blevet stedet at dele fotos og videoer, men det er primært tilgængeligt på mobiltelefoner. iPhone- og iPad-brugere kan få adgang til Instagram uden nogen begrænsninger, men Mac-brugere er i stå uden nogen dedikeret Instagram-app. Selvfølgelig kan Mac-brugere få adgang til Instagram via det officielle websted, men der er visse begrænsninger, og de er virkelig irriterende. Så for at overvinde disse oprørende begrænsninger er vi i denne artikel kommet med de bedste måder at bruge Instagram til Mac på. Vi har forsøgt at sikre dig, at du nyder Instagram på din Mac, som du gør på din mobil. Så gå videre og tjek guiden.

Brug Instagram til Mac i 2020

Som vi allerede ved, tilbyder Instagram ikke nogen dedikeret app til Mac . Så de brugere, der ønsker at bruge Instagram på Mac, har et almindeligt websted uden meget funktionalitet. Så i dette afsnit finder vi ud af nogle rigtig seje måder, du kan bruge Instagram på din Mac uden begrænsninger. Af alle muligheder starter vi med at bruge Instagram på Safari. Nu sker det.

1. Brug Instagram på Mac uden begrænsninger på Safari

Du kan få adgang til Instagram fra dets officielle hjemmeside, men det er ret minimal og funktionsløs portal. Der er dog et pænt browserhack, som giver dig adgang til mobilvisningen af Instagram i Safari-browseren. Her bruger vi et udviklerværktøj, som tvinger Instagram til at indlæse i mobilvisning , som igen låser op for blokerede funktioner. Sådan kan du bruge Instagram til Mac uden nogen begrænsning.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn Safari-browseren, og klik på “Safari” i den øverste menulinje. Klik derefter på på “Indstillinger”.

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Safari

2. Skift nu til til fanen “Avanceret” , og aktiver “Vis udviklermenuen i menulinjen”.

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Safari 2

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn nu Instagrams officielle side på Safari, og log ind på din konto. Hvis din Instagram-konto er linket til Facebook, skal du klikke på knappen “Log ind med Facebook”.

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Safari 3

3. Når du er logget ind, skal du klikke på “Udvikl” i den øverste menulinje og åbne “Brugeragent”. Vælg her brugeragenten som “iOS XX.X iPhone” .

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Safari 4

5. Dernæst opdateres Instagram-siden, og du vil se mobillayoutet på plads.

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Safari 6

6. Nu, skal du bare klikke på plus-knappen og du vil kunne uploade billeder og videoer på Instagram direkte fra din Mac. Du kan også få adgang til dine direkte beskeder. Nyd at bruge Instagram til Mac!

Artiklen fortsætter under annoncen

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Safari 5

2. Brug Instagram til Mac uden begrænsninger på Chrome

Hvis du tilfældigvis bruger Google Chrome, kan du følge lignende trin, ligesom Safari, for at aktivere Instagrams mobilvisning på din Mac. Sådan gør du.

1. Åbn Instagrams officielle hjemmeside på Chrome, og log ind på din konto enten via Facebook eller ved hjælp af separate legitimationsoplysninger.

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Chrome

Artiklen fortsætter under annoncen

2 . Når du er logget ind, skal du trykke på CMD + Shift + C-tasten for at åbne udviklerkonsollen. Klik på knappen “mobil-tablet” i højre rude i øverste venstre hjørne.

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Chrome 2

3. Dernæst opdater siden , og Instagram genindlæses i mobilvisning. Derefter skal du lukke konsollen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Chrome 3

4. Som du kan se, kan du nu uploade fotos og videoer fra plus-knappen. Du har også mulighed for at sende direkte besked over din Mac. Awesome, er det ikke?

Use Instagram for Mac Without Restrictions on Chrome 5

3. Brug Instagram til Mac gennem tredjepartsapps

Det bedste ved at bruge en Mac er, at der er gode tredjepartsapps tilgængelige til forskellige tjenester. I dette tilfælde kan du bruge Instagram til Mac ved hjælp af en enkeltstående app med alle de nødvendige funktioner. Så uden yderligere ado, lad os se, hvilke nye funktioner tredjepartsapps bringer til bordet.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Flume

Flume er en populær app til brug af Instagram på Mac. Den har en glat, lodret grænseflade, der ligner mobilappen med masser af nye funktioner. Først og fremmest får du alle funktionerne i den mobile Instagram-app på Mac inklusive uploads, direkte beskeder, historie osv. Du kan også tilføje flere Instagram-konti på Flume , hvis du administrerer flere konti. Derudover får du trackpad og touch bar support til sømløse bevægelser og hurtig navigation med systemdeling dybt integreret i Flume-appen. Flume

Læs også  Sådan deler du iCloud-mapper på iPhone og iPad

Der er også en separat fotoredigerer til Instagram, som giver dig mulighed for at fokusere billeder og videoer på farten. Du kan også se fotos i originalt billedformat og opløsning. Dybest set får du en komplet Instagram-app med ekstra funktioner og Mac-smag oven på den. Du bør helt sikkert gå efter Flume, hvis du er en Instagram-bruger og ønsker at få adgang til alle funktionerne på en større skærm.

Installer Flume ( Gratis, køb Flume Pro ved engangskøb på $ 20)

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Gitter

Udover Flume fandt vi, at Gitter var visuelt bedøvende med understøttelse af både lodret og liggende vindue. Du kan gennemse Instagram-feed i fuldskærmsvisning med justerbart vindue. Layoutet på Instagram ændres automatisk baseret på din vinduesstørrelse , og jeg fandt overgangen virkelig smuk. Derudover har du også alle de nødvendige funktioner. Du kan uploade fotos og videoer direkte fra din Mac, sende en besked med Direct, tilføje flere konti og kan gøre meget mere. Brugergrænsefladen er ret lydhør, og jeg overhovedet ikke udsættes for nogen forsinkelse. Alt i alt er det en komplet Instagram-app med stor flair i design. Du bør helt sikkert bruge Grids til at gennemse Instagram på Mac, det er en helt anden oplevelse.

Install Grids (gratis, Grids Pro-version starter ved $ 0,99 / måned)

Nyd Instagram på Mac med alle funktionerne

Så det var vores guide til, hvordan du bruger Instagram til Mac uden begrænsninger. Som vi kan se, med et browserhack kan du narre Instagram til at tro, at du får adgang til tjenesten på en iOS-enhed. Denne metode er bedst, hvis du tilfældigt bruger Instagram på Mac. Men hvis du bruger Instagram på Mac regelmæssigt, kan det være en rutine og en kedelig øvelse at ændre layoutet gennem udviklerværktøjer. I så fald vil jeg anbefale dig at gå til tredjepartsapps. Både Flume og Grid er gode apps fyldt med alle de manglende Instagram-funktioner. Du kan vælge en af dem baseret på dine præferencer, og du vil være god at gå. Grids

Artiklen fortsætter under annoncen