Sådan tilsluttes Google Maps til Apple Music på iPhone

16. marts 2021 0 Af Mathias

Musik og navigation går hånd i hånd.

De fleste af os elsker at lytte til musik på rejser for at forhindre den værste kedsomhed.

Under rutenavigationen f.eks. i bilen, er det bedre at have hurtig adgang til afspilningsknapperne uden at skulle hoppe fra den ene ende til den anden, så du fortsat kan være opmærksom på omgivelserne.

Derfor tilbyder Google en ligefrem måde at forbinde Google Maps til Apple Music på iPhone for nem afspilningskontrol under rutenavigation.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilslut Google Maps til Apple Music på iPhone

Selvom Google og Apple er ærkerivaler, går den førstnævnte næsten aldrig glip af en chance for at hjælpe iOS-brugere. Når alt kommer til alt er Google Apps lige så populære på iPhone og iPad som på Android. Når vi kommer tilbage til adgang til Apple Music-afspilningskontrol fra Google Maps, skal du sikre dig, at du abonnerer (eller bruger prøveversionen) på musik-streaming-appen. Det er det eneste krav du skal være opmærksom på, for at du får mest muligt ud af denne integration.

  1. For at komme i gang skal du starte Google Maps på din iPhone.
Open Google Maps on iPhone
Now tap on your profile icon

2. Tryk nu på dit profilikon øverst til højre på skærmen.

Choose Settings app
Select Navigation

3. Vælg derefter “Indstillinger” .

4. Vælg derefter Navigation.

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Næste gang skal du trykke på Kontrol af musikafspilning.

Select Music playback controls
Choose Apple Music
tap on OK to finish

6. Vælg nu Apple Music.

7. Dernæst vises en popup, der siger, “Google Maps vil gerne have adgang til Apple Music, din musik- og videoaktivitet og dit mediebibliotek. Dette giver dig mulighed for at se sangens titel, kunstner og albumgrafik, mens du navigerer.” Tryk på OK for at afslutte.

Læs også  Sådan opretter du Google Alerts for specifikke emner

Det var det! Afslut nu indstillingerne. Ændringen træder i kraft med det samme, så du kan styre Apple Music lige fra Google Maps på din iOS-enhed. Det er værd at nævne, at du også kan vælge Spotify for at få adgang til dets afspilningskontrol fra Google Maps.

Artiklen fortsætter under annoncen

Styr Apple Music med lethed fra Google Maps

Sådan kan du ret nemt integrere Google Maps med Apple Music på din iPhone. Hvis du er en loyal Apple Music-abonnent, vil du sætte stor pris på denne funktion. Under rutenavigation er det vigtigt at være opmærksom på omgivelserne. Derfor er det bedre at have alle musikafspilningsknapperne til rådighed for problemfri adgang.