GUIDE: Krypter sikkerhedskopier af iPhone eller iPad på Windows – Sådan gør du

16. marts 2021 0 Af Mathias

Når du sikkerhedskopierer din iPhone eller iPad til iCloud, krypterer Apple automatisk sikkerhedskopien for at beskytte dine data mod uautoriseret adgang.

Men når du sikkerhedskopierer din iOS / iPadOS-enhed på en computer, skal du manuelt kryptere dataene for at få et ekstra beskyttelseslag. Heldigvis er det lige så let at kryptere lokale sikkerhedskopier af en iPhone / iPad på Windows-computer som på Mac. Så hvis du er villig til at beskytte din iPhone- eller iPad-sikkerhedskopi på din Windows-enhed med adgangskode for at begrænse adgang, så lad mig hjælpe dig med at komme i gang!

Sådan krypteres lokale sikkerhedskopier af en iPhone eller iPad på Windows

Før jeg tager dig gennem de hurtige trin, vil jeg gerne fremhæve et par bemærkelsesværdige punkter, der er en god idé at kontrollere på forhånd.

Forskellen mellem krypteret og ukrypteret iPhone og iPad-sikkerhedskopi

Præcis set er den største forskel mellem den krypterede og ukrypterede iPhone- og iPad-sikkerhedskopi på computeren de inkluderede data. De krypterede sikkerhedskopier er låst / kodet og inkluderer information som:

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Dine gemte adgangskoder (eksklusive Face ID, Touch ID og enhedens adgangskode data)
  • Wi-Fi-indstillinger
  • Webstedshistorik
  • Opkaldshistorik
  • Sundhedsdata

Bortset fra at lade dig kodeordbeskytte dine data, giver den krypterede backup-funktion dig også sikkerhedskopier af følsomme oplysninger, hvorfor det er så vigtigt. Tværtimod er de ukrypterede sikkerhedskopier mindre sikre og inkluderer ikke oplysninger som helbred og gemte adgangskoder.

Læs også  Sådan får du Material You Theme i Google Chrome lige nu!

Hvad er fordelen ved at tage lokal backup af iPhone og iPad på computeren?

Mens sikkerhedskopiering af iPhone via iCloud er utrolig let, tilbyder Apple kun 5 GB gratis cloud-lager, hvilket er for lidt til alle fotos, videoer, musik og alle de filer, der er gemt på din enhed. Den begrænsede gratis skylagring til side, du kan ikke gendanne din enhed fra iCloud-sikkerhedskopi uden først at slette enheden, hvilket er en kedelig affære.

På den anden side, hvis du har en lokal sikkerhedskopi af din enhed på din computer, kan du gendanne din iPhone eller iPad fra sikkerhedskopien, når og når du vil. Det er super praktisk.

Tag krypteret sikkerhedskopi af iPhone og iPad ved hjælp af iTunes på Windows

  1. Først skal du downloade og installere den nyeste version af iTunes på din Windows-computer. Tilslut derefter din iPhone / iPad til computeren og start iTunes.
Launch iTunes on your computer

2. Du får muligvis en hurtig meddelelse “Vil du give denne computer adgang til oplysninger på din enhed?”, klik på Fortsæt for at fortsætte. Desuden får du også en popup på din iOS-enhed, der beder dig om at have tillid til computeren. Tryk på Tillid i pop op og indtast derefter enheden adgangskode.

Artiklen fortsætter under annoncen
Trust the computer
Select your device
Select encrypt local backup on Windows

3. Vælg nu din enhed øverst til venstre på skærmen . 4. Marker derefter afkrydsningsfeltet til venstre for Krypter lokal sikkerhedskopi .

Now enter the password to protect your local iPhone backup
Back up your iPhone on Windows

5. Indtast derefter adgangskoden for at beskytte din enheds sikkerhedskopi, og klik derefter på Indstil adgangskode.

Læs også  Sådan konverteres Word-dokumenter til PowerPoint-præsentationer

6. Til sidst skal du klikke på Sikkerhedskopier nu. Lad derefter din enhed være sikkerhedskopieret sikkert. Den tid, det tager at sikkerhedskopiere din enhed, afhænger af mængden af ​​lagerplads. Du kan kontrollere de sikkerhedskopier, der er gemt på din computer, ved at gå til Rediger -> Indstillinger -> Enheder. De krypterede sikkerhedskopier har et låseikon.

Sådan gendannes din iPhone eller iPad fra krypteret sikkerhedskopi på Windows

Processen med at gendanne iPhone og iPad fra krypteret sikkerhedskopi er lige så let.

Artiklen fortsætter under annoncen
  1. Tilslut din enhed til din computer og iTunes.
Launch iTunes on your computer
Select your device

2. Vælg nu din enhed.

3. Klik derefter på Gendan sikkerhedskopi. Vælg derefter den foretrukne sikkerhedskopi, og indtast derefter adgangskoden til den krypterede sikkerhedskopi.

Restore Backup

Backup og gendan iPhone og iPad ved hjælp af Windows-computer

Med introduktionen af ​​macOS Catalina brød Apple iTunes op i tre separate apps som musik, podcasts og tv. Desuden antog Finder rollen som iPhone- og iPad-manager, der giver brugerne mulighed for at sikkerhedskopiere, gendanne og synkronisere iOS-enheden på Mac. Imidlertid fortsætter teknologigiganten med at gøre iTunes tilgængelig på de ældre versioner af macOS og Windows. Men det er dog umuligt at vide hvor længe Apple understøtter dette, så sørg for at tjekke vores foretrukne iTunes-alternativer.