Sådan aktiveres LED-flash til alarmer i iOS 13 på din iPhone

4. november 2020 Slået fra Af Mathias

Ligesom AssistiveTouch kan LED-flash til underretninger være nyttige for alle. Mens denne tilgængelighedsfunktion primært er designet til døve og hørehæmmede, kan alle bruge den til at få visuelle alarmer. Gange, hvor “Forstyr ikke” er aktiv, gør denne funktion det lidt mere bekvemt at vide, at en ny meddelelse er ankommet. Personligt kan jeg godt lide at bruge det til at sikre, at jeg ikke går glip af vigtige beskeder, selv i fritiden. Uanset om du er forskelligartet eller føler behov for visuelle underretninger, lad mig hjælpe dig med at aktivere “LED-blitz til alarmer” i iOS 13 på din iPhone.

Sådan tændes LED-meddelelseslys på iPhone

Med iOS 13 har Apple let justeret indstillingerne for tilgængelighed. For en ændring har den nu fået en enkeltstående sektion og er ikke længere en del af kategorien Generelt. I betragtning af hvor brugervenlig denne funktion er, er det et godt skridt. Flytningen har også blandet stedet for LED-blitz. Og det er grunden til, at jeg troede, at mange Apple-kunder måske var lidt forvirrede over processen med at tænde LED-meddelelseslys på iPhone. Når det er sagt, lad os komme i gang med de hurtige trin!

1. Start appen Indstillinger på din enhed, og vælg Tilgængelighed .

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch Settings app and choose Accessibility

2. Under sektionen HØRING skal du trykke på indstillingen Audio / Visual .

Select Audio and Visual option

3. Under det visuelle afsnit skal du tænde kontakten, der er lige ved siden af LED-blitz til alarmer. Dernæst vises en anden skifte med navnet “Flash on Silent” . Hvis du har brug for det visuelle underretningslys, selv når din iPhone er lydløs, skal du sørge for at holde denne kontakt aktiveret.

Læs også  Sådan aktiverer du dataspartilstand på alle Android TV
Artiklen fortsætter under annoncen

Enable LED Flash

Det er det! Fremadrettet får du de visuelle meddelelseslys på din iPhone. Senere, hvis du nogensinde vil deaktivere lommelygtsalarmerne, er alt hvad du skal gøre, at vende tilbage til de samme indstillinger og derefter slukke for LED Flash-skift til sidst.

SE OGSÅ: Sådan tilføjes brugerdefinerede glyffer til genveje på iPhone og iPad

Opsætning Flash Light Notifications på din iPhone …

Så det er den hurtige måde at aktivere lommelygtsalarmer på iOS 13. Selvom det er en ret simpel funktion, der muligvis ikke rangerer i alles favoritsamling, har jeg elsket at bruge det årevis. Det gør det let for mig at være synkroniseret med de seneste meddelelser, så jeg ikke går glip af dem, selv når jeg er i DND-tilstand. Finder du det også nyttigt?

Artiklen fortsætter under annoncen