Sådan deaktiveres forslag til Siri-låseskærm på iPhone

2. januar 2021 Slået fra Af Mathias

At have Siri-forslag og genveje lige på låseskærmen er noget, jeg altid har værdsat. De er gennemtænkte, fuldt tilpassede og baseret på, hvordan du bruger apps. Desuden sikrer genvejene, at du ikke behøver at grave i de specifikke apps, hver gang du vil udføre bestemte handlinger. Mens ingen kan argumentere for anvendeligheden af Siri-låseskærmsforslaget, vil du ikke holde nogle personlige forslag relateret til dine bankapps, udgiftssporere eller datingapps væk? Mest sandsynligt ville du! Og det er denne fortrolighedsproblem, der kan tvinge dig til at deaktivere Siri-låseskærmforslag på iPhone.

Deaktiver forslag til Siri-låseskærm på iPhone

Der er flere måder, du kan kontrollere Siri-forslag og genveje, der vises på låseskærmen. Mens den ene måde er at slukke for forslag til låseskærm, er den anden måde at kontrollere det pr. App-basis. Så du har den ønskede fleksibilitet til at styre denne funktion efter dine behov. Lad mig vise dig, hvordan det fungerer!

Indholdsfortegnelse +

Artiklen fortsætter under annoncen

Deaktiver helt forslag til Siri-låseskærm

 • Start appen på din enhed.
 • Open Settings app on your iPhone or iPad

  2. Tryk nu på Siri & Search .

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Open Settings app on your iPhone or iPad

  3. Sluk derefter kontakten lige ved siden af

   Forslag på låseskærmen under Siri Suggestions sektionen.

   Tap on Siri & Search

   Artiklen fortsætter under annoncen

   Deaktiver forslag til Siri-låseskærm pr. App-basis

   Hvis du ikke helt vil slukke for Siri-forslagene på låseskærmen på din iOS- eller iPadOS-enhed, er der en ligetil måde at deaktivere den pr. App-basis.

   1. Åbn App til indstillinger på din enhed.

   Open Settings app on your iPhone or iPad

   Artiklen fortsætter under annoncen

   2. Tryk nu på

    Meddelelser .

    3. Tryk derefter på Tap on Notifications Siri Forslag .

    Tap on Siri Suggestions

    Artiklen fortsætter under annoncen

    4. På denne skærm skal du se listen over alle de apps, som Siri kan bruge til at tilbyde forslag på låseskærmen. Sluk nu for kontakten

     lige ved siden af appen, hvilke forslag du ikke længere vil se på låseskærmen.

     Tap on Siri Suggestions

     Turn off the switches right next to each app Bemærk:

     Artiklen fortsætter under annoncen
    1. Du kan også deaktivere forslag til hele Siri-låseskærm fra hele systemet fra denne indstilling. Tjek skiftet øverst på skærmen.
    2. Det er værd at bemærke, at de fleste apps giver dig mulighed for at slå lås fra skærmforslag fra deres egen indstilling også. Gå til Indstillinger app -> App -> Siri & Søg. Under sektionen Låseskærm skal du slukke for kontakten lige ved siden af Vis forslag fra app .
    3. Selvom Google Assistant stadig kan være foran Siri, er Apples personlige assistent meget forbedret. Funktioner som evnen til at sende lyd- eller stemmemeddelelser og automatisering af genveje har forbedret dets anvendelighed meget. Nå, den virtuelle assistent har fået flere tricks i ærmet end hvad der møder øjnene.

     Ofte stillede spørgsmål

     Q. Hvordan deaktiverer jeg Siri-forslag i Safari?

     Du kan slå Siri-forslag fra i Safari fra appen Indstillinger. Naviger til Indstillinger app -> Safari> Siri & Søg. Sluk nu kontakten ved siden af Vis Siri-forslag i app.

     Sp. Hvordan rydder jeg Siri-forslagshistorikken?

     iOS lader dig nemt rydde Siri-historikken. Naviger blot til Indstillinger -> Siri og søgning -> Siri og dikteringshistorik. Tryk nu på Slet Siri & Diktathistorik og bekræft.

     Artiklen fortsætter under annoncen

     Q. Hvordan slipper jeg af foreslåede søgninger på Safari?

     Ved at rense Safari-historik og webstedsdata kan du slippe af med foreslåede søgninger på Safari. For at gøre det skal du gå over til appen Indstillinger -> Safari. Tryk nu på Ryd historik og webstedsdata, og tryk derefter på Ryd historik og data for at bekræfte.

     Q. Hvordan slipper du af Siri-forslag på iPhone?

     Det er ret simpelt at slippe af med Siri-forslag på iPhone. Alt du skal gøre er at gå over til appen Indstillinger -> Siri & søgning. Under sektionen Siri-forslag skal du slå alle skifter fra ved siden af forslag, mens du søger, Forslag på låseskærm, Forslag på startskærm og Forslag ved deling.

     Q. Hvordan deaktiverer jeg forslag til navn på iPhone?

     Siri tilbyder navneforslag baseret på din adressebog. Hvis du finder dem ubrugelige, kan du gå over til appen Indstillinger -> Kontakter -> Siri & Søg. Under sektionen Kontaktpersoner skal du slukke for kontakterne for Vis Siri-forslag til kontakter og lære af denne app.

     Q. Hvordan deaktiverer jeg navneforslag på iMessage?

     Siri tilbyder navneforslag i iMessage baseret på din adressebog. Hvis du ikke kan lide sådanne forslag, skal du navigere til appen Indstillinger -> Kontakter -> Siri & søgning. Sluk nu skifterne for Vis Siri-forslag til kontakter, og lær af denne app.

     Artiklen fortsætter under annoncen

     Q. Hvordan deaktiverer jeg kontaktforslag?

     Du kan slå forslag fra Siri-kontaktpersoner fra indstillingen Kontaktpersoner. Gå til Indstillinger-appen -> Kontakter -> Siri & søg, og sluk derefter for kontakterne for Vis Siri-forslag til kontakter, og lær af denne app.

     Q. Tømmer Siri-forslag batteriet?

     Nej. Siri-forslag tøm ikke batteriet.

     Q. Hvordan flytter jeg widget til Siri-appforslag til startskærmen?

     Bare tryk og hold den tomme skærm på din iPhone. Tryk derefter på knappen “+” øverst til venstre på skærmen. Derefter skal du rulle ned og vælge Siri-forslag for at flytte widget til Siri-appforslag til startskærmen.

     Artiklen fortsætter under annoncen

     Q. Hvordan forhindrer jeg Siri i at læse mine meddelelser?

     Gå over til appen Indstillinger -> Meddelelser -> Annoncer meddelelser med Siri. Sluk nu kontakten for Annoncer beskeder med Siri for at forhindre den personlige assistent i at læse dine indgående beskeder.

     Q. Hvordan tilføjer jeg foreslåede apps til min iPhone?

     Du kan tilføje foreslåede apps til din iPhone-startskærm ved hjælp af Siri Suggestions-startskærmwidgeten. Berør og hold den tomme skærm nede, og tryk derefter på knappen “+”. Vælg derefter widget Siri Suggestions.

     Q. Hvordan slipper jeg for foreslåede genveje på iPhone?

     Artiklen fortsætter under annoncen

     Du kan forhindre Siri i at foreslå genveje relateret til en app ved at slå alle forslag fra. For at gøre det skal du gå til appen Indstillinger -> vælge appen -> Siri & søgning. Deaktiver nu alle skifter for at forhindre den personlige assistent i at foreslå genveje inde i appen, på startskærmen og låseskærmen.

     Q. Hvordan fjerner jeg genveje på min iPhone-låseskærm?

     Den nemmeste måde at fjerne hele Siri-forslag eller foreslåede genveje fra låseskærmen er ved at slukke for “Forslag på låseskærm”, der findes i appen Indstillinger -> Siri & Søg .

     Q. Hvordan deaktiverer jeg Siri-forslag på iOS 14?

     Du kan slå alle Siri-forslag fra Siri & Search-indstillingen (Indstillinger-app -> Siri & Search). Hvis du vil deaktivere forslag relateret til en app, skal du gå til den respektive app -> Siri & Search og derefter slukke for alle skifter.

     Fjern eller deaktiver forslag fra Siri-låseskærm fra iPhone og iPad med lethed

     Så det er sådan, du kan skjule Siri-forslag fra din iPhone-låseskærm, så de ikke spilder ud dine hemmeligheder. Det er altid bedre at have mulighed for at kontrollere bestemte funktioner (som denne) baseret på dine krav.

     Artiklen fortsætter under annoncen

     Med iOS 14 har Apple introduceret en række sikkerheds- og fortrolighedscentrerede funktioner. Bare hvis du ønsker at fordoble privatlivets fred på din enhed, skal du sørge for at tjekke vores detaljerede vejledning. Desuden vil jeg også anbefale dig at finde tipene til at skjule dine yndlingsapps og se apps privatlivsoplysninger. / brugerdefineret css / .tdi_2_f89.td-a-rec {text-align: center; } .tdi_2_f89 .td-element-stil {z-indeks: -1; } .tdi_2_f89.td-a-rec-img {text-align: left; } .tdi_2_f89.td-a-rec-img img {margin: 0 auto 0 0; } @media (max-bredde: 767px) {.tdi_2_f89.td-a-rec-img {text-align: center; }}

 • Læs også  Sådan filtreres billeder i dit fotobibliotek på iPhone og iPad i iOS 14