Sådan vendes billedsøgning på telefonen

2. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Omvendt billedsøgning er en fantastisk måde at finde information og kontrollere ægtheden af billeder online. Mens vi let kan vende søgebilleder på desktops, er det lidt sværere at vende billedsøgning på telefonen på grund af Googles begrænsning. I modsætning til desktopversionen af Google Image giver det dig ikke mulighed for at uploade billeder fra telefoner. Denne begrænsning kommer på nerven, når du har travlt og hurtigt skal vende billedsøgning på telefonen. Derfor fandt vi nogle pæne måder at komme rundt på begrænsningen for at lade dig foretage en hurtig omvendt billedsøgning direkte fra din telefon.

Omvendt billedsøgning på telefon 2020

Der er mange måder at vende søgebilleder på telefoner, og vi vil liste nogle af de bedste metoder, så du kan vælge den, der føles behagelig for dig. Først bruger vi Google Image til at identificere billederne, og så hopper vi videre til andre søgemaskiner. Du kan hoppe gennem sektionerne, som du finder praktisk.

Omvendt billedsøgning på telefonen ved hjælp af Google Images Desktop Site (Android og iOS)

I dette afsnit vil vi se, hvordan du kan bruge Google images-webstedet til at lave en omvendt billedsøgning på din telefon.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Åbn Google Billeder i Chrome, og tryk derefter på på 3-punktsmenuen . Klik her på “Desktop Site”, og Chrome genindlæser desktop-webstedet for Google Images.

Reverse Image Search on Phone UsingGoogle Images Desktop Site (Android and iOS) 1 2. Derefter skal du trykke på “kamera” -ikonet i søgefeltet og skifte til “Upload et billede” -fanen. Tryk nu på “Vælg fil”.

Reverse Image Search on Phone UsingGoogle Images Desktop Site (Android and iOS) 2 3. Klik nu på på “Filer” for at vælge det billede, du vil at finde information om.

Reverse Image Search on Phone UsingGoogle Images Desktop Site (Android and iOS) 3 4. Det begynder at uploade filen, og inden for få sekunder vil Google give alle de billedoplysninger, du leder efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Reverse Image Search on Phone UsingGoogle Images Desktop Site (Android and iOS) 4

Bemærk: Mens vi har brugt Chrome som et eksempel her, kan du bruge enhver browser, du ønsker. Det eneste, du har brug for at lære, er at anmode om desktop-websted i den browser, du bruger.

Omvendt billedsøgning på telefon ved hjælp af tredjepartsservices (Android og iOS)

Hvis du finder desktopversionen af Google Billeder i strid med mobilvisningen, så kan bruge enklere tredjepartswebsteder og apps til at omvendt søge på billederne . I dette afsnit vil vi vise dig alle de tredjeparts tjenester til omvendt billedsøgning og websteder, som du kan bruge.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Omvendt billedsøgning på telefon ved hjælp af Labnol (Android og iOS)

1. Åbn Labnols websted i din mobilbrowser, og tryk på knappen “Upload”. Her skal du vælge det billede, du vil finde detaljerne om.

Læs også  Sådan aktiveres funktionstaster på Chromebook

2. Efter upload af billedet skal du trykke på knappen “Vis matches” . Webstedet omdirigeres til Google Billeder, og her finder du alle detaljer om det uploadede billede.

Reverse Image Search on Phone Using Third-party Services (Android and iOS) 2

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Omvendt billedsøgning på Android ved hjælp af Kiwi-browser

Kiwi-browser har en indbygget “Søgning efter Google Image” -mulighed og det er ret nyttigt. Det lader dig kende billeddetaljerne uden at gå igennem besværet med at downloade og uploade billedet. Hvis du regelmæssigt kontrollerer onlinebilleder, er dette den bedste måde at gøre det på.

1. Download Kiwi-browseren (gratis) fra Play Butik, og åbn den.

2. Åbn det websted, hvor du vil bekræfte billederne. Tryk og hold på et billede, og skift til “Image” -fanen . Tryk nu på “Søg Google efter dette billede”.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Reverse Image Search on Android Using Kiwi Browser 1 3. Browseren åbner Google Billeder med alle oplysninger om billedet.

2. Reverse Image Search on Android Using Kiwi Browser 2

3. Omvendt billedsøgning på iPhone og iPad ved hjælp af genveje

Artiklen fortsætter under annoncen

Genveje (gratis) -appen er et fantastisk værktøj til at bringe automatisering til et helt nyt niveau . Her bruger vi en brugerdefineret genvej til at vende billedsøgning på iOS-enheder.

1. Åbn denne genvej, og tryk på knappen “Få genvej” . Det åbner genveje-appen, her skal du trykke på “Få genvej” -knappen igen. Genvejen føjes til dit bibliotek.

2. Reverse Image Search on Android Using Kiwi Browser 2 2. Derefter kører den downloadede genvej og vælger billedet . Det uploader billedet, og inden for få sekunder omdirigeres genvejen til Google Image. Her vil Google give alle billedoplysninger.

2. Reverse Image Search on iPhone and iPad Using Shortcuts 2Bemærk: Billedet skal være i JPG, PNG eller ethvert Google-kompatibelt format. Som standard tager Apple billeder i “High Efficiency” -format. Hvis du uploader billeder taget fra dit kamera, skal du ændre formatet til “Mest kompatible” i Kameraindstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Omvendt billedsøgning på telefon med Bing-billede (Android og iOS)

Hvis du ikke er tilfreds med Googles billedsøgeresultater, kan du bruge Bing og se om den kan finde oplysninger om dit billede. Bing har et mobilbaseret websted, der giver dig mulighed for at uploade billeder uden at aktivere desktop-site , så det er fantastisk. Du kan bruge denne metode både på Android og iOS.

Læs også  4 måder, hvorpå du kan downloade Instagram-videoer

1. Åbn Bing Image i din mobilbrowser og tryk på ikonet “kamera” i søgefeltet . Vælg nu det billede, du vil finde detaljerne om.

2. Reverse Image Search on iPhone and iPad Using Shortcuts 2 2. Her giver Bing billedoplysninger og viser dig lignende billeder fra internettet.

Reverse Image Search on Phone with Bing Image `

Artiklen fortsætter under annoncen

(

5. Omvendt billedsøgning på telefon med TinEye (iOS og Android)

Mange mener, at TinEye er den bedste billedsøgemaskine efter Google. Det bruger computersyn, neuralt netværk og mønstergenkendelse for at finde billedets kilde . Du kan også bruge dets websted direkte fra din mobil uden besvær.

1. Åbn TinEye i enhver mobilbrowser, og tryk på knappen “upload” . Derefter skal du trykke på “Filer” og vælge det billede, som du vil have oplysninger om.

Reverse Image Search on Phone with Bing Image 2

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Det begynder at uploade billedet, og inden for få sekunder har du kilden såvel som uploaddatoen.

Reverse Image Search on Phone with TinEye (iOS and Android) 1

Find billedoplysninger ved hjælp af Google-objektiv i fotos

Selvom Google Lens ikke nøjagtigt er et billedværktøj til omvendt søgning, kan du helt sikkert bruge det til at finde forskellige oplysninger om billeder. For eksempel kan du finde placeringen af en bestemt bygning, navn på forskellige blomsterarter, opdage bøger fra ufuldstændige tekster osv. Google Lens er også tilgængelig både på Android og iOS, så det er et pluspoint.

1. Hvis du ikke har Google Fotos på din enhed, skal du downloade det på din Android (gratis) eller iOS (gratis) enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Åbn billedet ved hjælp af Google Fotos, og finder du ikonet “Google Lens” nederst . Tryk på det, og Google Lens finder alle oplysninger om billedet.

Reverse Image Search on Phone with TinEye (iOS and Android) 2

Omvendt billedsøgning på telefon med disse værktøjer

Så det er sådan, du kan finde informationen om billeder med kilde, uploaddato, lignende billeder og mange ting lige på din telefon. Mens Google har den bedste omvendte billedsøgningsalgoritme, er der også andre tjenester, der gør jobbet tilstrækkeligt godt. Jeg har forsøgt at dække alternativerne såvel som en anden dimension af billedsøgning. Du kan tjekke dem ud. Også, hvis du søger efter mennesker, kan du bedre tjene af folks søgemaskiner, så sørg også for at tjekke dem ud. Hvis du kunne lide artiklen og har noget pænt hack at dele, så lad os det vide i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen