Sådan udskrives ethvert dokument fra din Android-enhed

2. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Moderne smartphones har fjernet behovet for at opbevare en papirkopi af et dokument. Men hvis der er noget, du skal udskrive, kan Android-smartphones også lade dig gøre det. I modsætning til computere er smartphones meget bærbare, og det kan spare dig for besvær at bruge dem til at udskrive fotos eller dokumenter. Udskrivning fra en Android-smartphone er ret let, men at komme i gang med det kan være lidt forvirrende. Så som altid har vi fået dig dækket. Her er de forskellige måder, hvorpå du kan gå videre og starte udskrivning fra din Android-enhed:

Udskriv ethvert dokument fra din Android-enhed (2020)

1. Google Cloud Print

Den nemmeste metode er at bruge Googles Cloud Print-funktion, der er indbygget i de fleste Android-smartphones. Til denne metode skal du dog downloade Google Cloud Print-appen. Før du begynder at udskrive fra din Android-smartphone, skal du føje din printer til Cloud Print. Sådan gør du det:

 • For det første skal du sørge for, at printeren er sluttet til din pc eller Mac over det samme netværk . Gå derefter til Google Chrome-browseren og tryk på hamburger-knappen øverst til højre og indtast “ Indstillinger “. Eller bare indsæt “chrome: // settings” i adresselinjen og tryk enter.

settings

Artiklen fortsætter under annoncen
 • Inde på siden Indstillinger skal du rulle ned og klikke på “ Vis avancerede indstillinger “.

Advanced

 • Se nu efter en underoverskrift kaldet “Udskrivning” og klik på Google Cloud Print mulighed.

Setting Up printer for coud print

 • Tryk nu på “Manage Cloud Print Devices” mulighed for at åbne en udvidet menu.

Manage Google Cloud Print

 • Her vises de printere, der er tilsluttet det samme WiFi-netværk som dig og kan registreres. Vælg den printer, du vil oprette forbindelse til, og klik på “ Tilføj ny printer “.

Add Printers

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk: Sørg for, at printerne tilføjes i Cloud Print via den samme Google-konto, som du bruger på din Android-enhed, fordi først derefter synkroniseres printeren med din enhed.

 • Nej vælg de indstillinger, du vil bruge den nye printer til, og klik derefter på knappen “Tilføj printer (e)”. Når det er gjort, føjes printeren automatisk til din Google-konto , og du vil se den i “Google Cloud Print” -appen på din Android-enhed .
Læs også  Sådan indsættes flere emner med tildelbare genvejstaster på Windows 10

Add Printers 2 Add Printers 2

Trin til udskrivning af dokumenter fra Android-enhed

 • Åbn ethvert billede eller dokument, du vil udskrive på din Android-enhed. Tryk på de tre prik-knap øverst til højre, og vælg “ print “.
 • Filen indlæses derefter i Cloud Print-appen. Brug derefter rullemenuen fra toppen, og vælg den printer , du vil udskrive fra. Tryk på printerikonet , og dit dokument eller billede udskrives.

Google Cloud Print app

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Officiel printerapp

Du kan også bruge den officielle printerapp for den printer, du ejer, til at udskrive et dokument eller et billede via WiFi. Dette er bestemt en fantastisk måde, hvis du ikke ønsker at gå igennem besværet med at tilføje printere manuelt via Google Chrome . For det første bliver du nødt til at downloade din printerfirma’s app eller det udskrivningsserviceplugin, der aktiverer printeren i Android’s udskrivningsmenu.

Google Cloud Print app

Som jeg kan se, har jeg som jeg kan downloade Kyocera-appen. Du kan se efter apps til forskellige producenter i Play Butik. Her er nogle af de populære:

 • HP: HP Print Service Plugin
 • Epson: Epson iPrint eller Epson Print Enabler
 • Canon: Canon PRINT Inkjet / Selphy eller Canon Print Service
 • Samsung: Samsung Mobile Print eller Samsung Print Service Plugin

Når du har installeret den relevante app til din printer, skal du sørge for, at din Android-enhed og printer er tilsluttet det samme WiFi-netværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Brug af USB-kabel eller Bluetooth

Du kan endda tilslutte din printer via et USB-kabel eller Bluetooth , dog du Jeg har brug for en printer, der understøtter begge parametre. Alle de nyeste Android-telefoner understøtter en USB-forbindelse til printere. Men hvis du bruger en ældre enhed, skal du downloade en tredjepartsapp som PrintHand for at oprette forbindelse til en USB-printer.

Læs også  Sådan gendannes slettede iCloud-kontakter, kalendere og bogmærker

Under vores test var vi ikke i stand til at forbinde nogen af vores telefoner til printeren via et USB-kabel, så vi besluttede at bruge PrintHand for at oprette en forbindelse. For at gøre det skal du først aktivere appens adgang til udskrivningstjenester ved at gå til Indstillinger-> Udskrivning. Når appen er aktiveret, kan du oprette forbindelse til understøttede printere via WiFi, Bluetooth, USB, Cloud Print eller eksternt. Appen beder dig muligvis om at downloade relevante drivere, så sørg også for at gøre det.

Printer app

Bemærk: For at forbinde din telefon til en printer via USB skal du have et USB-printerkabel 2.0 og USB OTG. De er let tilgængelige i både online- og offlinebutikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb AmazonBasics USB 2.0-kabel: ($ 5,90 )

Hvis din printer understøtter Bluetooth, kan du enten bruge din Android-telefon til at udskrive dokumentet direkte eller bruge PrintHand for at oprette en forbindelse ved hjælp af en lignende metode.

Prøvet udskrivning fra din Android-enhed?

Selvom vi bestemt kan lide CloudPrint, da det er integreret i Android, hvis du leder efter en one-stop-løsning, vil vi anbefale at bruge din printerens officielle app. Nå, dette er bestemt de bedste måder at udskrive ethvert dokument eller billede direkte fra din Android-smartphone eller tablet, så hvis du ikke nogensinde har prøvet at udskrive fra din Android-enhed, skal du! Fortæl os, hvis du står over for problemer, da vi altid er tilgængelige for at hjælpe.

Artiklen fortsætter under annoncen