Sådan afspiller du YouTube-videoer i baggrunden på Android

16. august 2021 Slået fra Af Patrick Nielsen

YouTube er måske populært for sine muligheder for at dele og streame videoer, men det er også hjemsted for masser af god musik. Mange mennesker bruger YouTube til at lytte til deres yndlingsmusik, men visse begrænsninger i appen er en hindring for denne oplevelse. Vi taler om YouTube’s manglende evne til at afspille videoer i baggrunden på Android. Den officielle YouTube-app giver dig mulighed for at afspille videoer i baggrunden, men der er en hage. Du skal have et YouTube Premium-abonnement. Desværre er YouTube Premium ikke tilgængelig i alle regioner, og som navnet antyder, er det betalt. Så hvis du bor i et land, hvor YouTube Premium endnu ikke er tilgængelig, eller hvis du ikke ønsker at betale for funktionen, skal du installere tredjepartsapps, der lader dig afspille YouTube-videoer i baggrunden på Android.

Tredjepartsapps til at afspille YouTube-videoer i baggrunden på Android

1. YouTube Vanced

For dig, der leder efter en praktisk og effektiv måde at afspille YouTube-videoer i baggrunden med skærmen slukket, er der YouTube Vanced. En modificeret YouTube APK, der indeholder en masse praktiske funktioner, som giver dig mulighed for at afspille YouTube-videoer i et popup-vindue, tilpasse afspilleren efter din smag og selvfølgelig afspille videoer i baggrunden, selv når skærmen er slukket.

YouTube Vanced er tilgængelig for ikke-rooted brugere og er uden tvivl den bedste måde at se YouTube-videoer i baggrunden på. Selv om appen i sig selv ikke giver dig mulighed for at logge ind på din YouTube-konto, kan du downloade MicroG Vanced APK (tilgængelig fra YouTube Vanced-webstedet), hvis du ønsker at logge ind på din konto og få adgang til dine personlige forslag, playlister osv.

Installer YouTube Vanced (Gratis)

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Gratis musik til YouTube: Stream

Gratis musik til YouTube: Free Music for YouTube: Free Music for YouTube: Stream er en af de bedste apps fra tredjepart, der giver dig mulighed for at afspille YouTube-videoer i baggrunden. Appen giver dig mulighed for at søge efter dine yndlingskunstnere, oprette dine egne afspilningslister, opdage nye musikgenrer og gennemse de daglige hitlister, hvilket gør den til den perfekte følgesvend for alle, der bruger YouTube som deres primære musikstreamingtjeneste.

Læs også  Sådan slår du den indbyggede Password Manager fra i din browser

Den har en flydende pop-up-afspiller, der giver dig mulighed for at afspille alle YouTube-videoer, uden at du behøver at blive på YouTube-appen hele tiden. Appen tilbyder også tre widgets, som giver dig adgang til den direkte fra din startskærm, hvilket gør det endnu mere bekvemt for den gennemsnitlige YouTube-bruger. Derudover indeholder appen en Sleep Timer-funktion og en Battery Saver-funktion, som begge også tjener til at forbedre din oplevelse. Appen giver dig dog ikke mulighed for at afspille YouTube-videoer med skærmen slukket.

Installer Free Music for YouTube: Stream (Free)

3. Awesome Pop-up Video

Som navnet antyder, kan du med Awesome Pop-up Video afspille videoer i et pop-up vindue. Med appen kan du afspille YouTube, Vimeo eller andre videoer fra nettet i en cool lille pop-up. Appens startside viser dig populære videoer fra YouTube, og du kan også søge efter videoer på YouTube, Vimeo eller indsætte et videolink fra nettet, selv om videoer fra f.eks. Twitter og Facebook ikke understøttes. Når du afspiller en video, åbnes videoen i en popup med knapper til at lukke den, maksimere den eller tjekke afspilningslisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan også tilføje videoer i køen for at holde den afspilet i baggrunden. Desværre afspilles musikken fra YouTube-videoer kun i baggrunden, indtil tidsskærmen er tændt. Andre funktioner i appen omfatter pop-up temaer og indstillinger, mulighed for at downloade videoer og meget mere. Så hvis du vil have YouTube-videoer til at køre som pop-ups, mens du tjekker din e-mail eller surfer på nettet, kan du give Awesome Pop-up Video app en chance. Hvor fantastisk appen end er, giver den dig ikke mulighed for at afspille videoer med skærmen slukket, hvilket er en ærgerlig ting.

Installer Awesome Pop-up Video (Gratis)

Bemærk: Hvis du har en Android-smartphone med rødder, kan du følge vores vejledning om hvordan du afspiller YouTube-videoer med skærmen slukket for nemt at afspille YouTube-videoer i baggrunden.

YouTube Premium

Hvis du er villig til at betale for at få den funktionalitet, du ønsker, kan du også vælge YouTube Premium, forudsat at det er tilgængeligt i dit land. YouTube Premium giver en reklamefri YouTube-oplevelse med yderligere funktioner som muligheden for at downloade videoer til offlinevisning, adgang til YouTube Original-indhold, adgang til YouTube Music Premium og selvfølgelig afspilning i baggrunden.

Læs også  Sådan aktiverer du Apple AirTags skjulte udviklertilstand
Artiklen fortsætter under annoncen

Et YouTube Premium-abonnement koster dig 11,99 USD om måneden, hvilket omfatter reklamefri musik, afspilning i baggrunden, downloads, reklamefri videoer og adgang til alle YouTube Originals. Hvis du bare vil lytte til musik, kan du vælge YouTube Music Premium-abonnementet, som koster 9,99 $ om måneden og giver dig reklamefri musik, baggrundsafspilning og downloads.

Bemærk: Ovennævnte priser gælder for YouTube Premium-abonnementer i USA og kan variere en smule i andre regioner.

Hvis du er studerende, kan du få adgang til særlige priser for studerende på YouTube Premium; 6,99 USD pr. måned for YouTube Premium og 4,99 USD pr. måned for YouTube Premium Music. Studerende, der tilmelder sig tjenesten senest den 31. januar 2019, kan få YouTube Premium-abonnementet til kun 5,99 USD om måneden.

Tjek YouTube Premium

Artiklen fortsætter under annoncen

Disse apps gør YouTube perfekt til musikstreaming

Selvom disse apps ikke er de mest brugervenlige muligheder, fungerer de godt. Vi testede disse apps, og vi fandt dem som de bedste, når det gælder afspilning af YouTube-videoer i baggrunden på Android. Så giv disse apps en tur, og lad os høre din mening. Fortæl os også, hvis du har andre metoder til at afspille YouTube-videoer i baggrunden. Giv din mening til kende i kommentarfeltet nedenfor.