Sådan tilføjes data manuelt til Health-appen på iPhone

14. september 2020 0 Af Mathias

Når det kommer til at spore sundheds- og fitnessdata, forbliver Apple Health min bedste indsats på lang afstand. Bortset fra at prale af en lang række sundhedscentriske funktioner som høresundhed og cyklussporing, udmærker appen sig ved at måle en række målinger nøjagtigt. Men det betyder ikke, at det aldrig undlader at få matematikken rigtig. Mange gange har jeg set appen ikke være i stand til at tælle gang- og løbeafstand med den ønskede nøjagtighed. Og når det sker, har jeg lyst til at miste udfordringen inden jeg fuldfører målet. Heldigvis er der altid en ligetil måde at tilføje data til en sundhedskategori på iPhone. Hvis du tilhører den samme ballpark som mig, så lad mig vise dig, hvordan du manuelt kan tilføje data til sundhedsappen på iPhone.

Sådan opdateres manuelt data om Health-appen på iPhone

Apple Health giver brugerne mulighed for at konfigurere data i en række kategorier, herunder aktivitet, kropsmålinger, puls, opmærksomhed og mere. Så hvis du nogensinde finder uoverensstemmelsen i at spore dataene lidt for meget til at håndtere, kan du tage kontrol over det. Desuden giver Health-appen dig også mulighed for at se de apps, der har tilladelse til at opdatere dine sundhedsdata. Og afhængigt af dine behov kan du også administrere dataene for hver app. Nok snak? Lad os fortsætte med trinnene, skal vi?

1. Start Health app på din iPhone.

Open Apple Health app on your iPhone

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Tryk nu på fanen Gennemse nederst.

Tap on the Browse tab at the bottom

3. Under sektionen Sundhedskategori skal du trykke på en bestemt kategori som Aktivitet.

Tap on Activity

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan slettes Siri-optagelser fuldstændigt fra Apples servere

4. Klik derefter på på en underkategori som trin.

Tap on a sub category

5. Tryk derefter på Tilføj data øverst til højre på skærmen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Add Data

6. Indtast nu den nøjagtige dato, tid og data for denne aktivitet. Til sidst skal du trykke på Tilføj øverst til højre for at afslutte.

Enter steps and date

Kontroller, hvilke apps der er tilladt til at opdatere dine sundhedsdata

1. Start Health -appen på din iPhone, og tryk derefter på dit profilbillede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hit your avatar

2. Under sektionen Privatliv skal du trykke på Apps.

tap on Apps

Artiklen fortsætter under annoncen

3. På denne skærm skal du se alle kompatible apps . Tryk nu på en bestemt app. Administrer derefter sundhedsdataene efter dine behov.

Select compatible apps

Bemærk: I nogle tilfælde bliver du nødt til at starte appen og tilpasse dens indstilling, så den kan dele dataene med Apple Health-appen.

Opdater sundhedsdata manuelt på iPhone

Så er du klar! Så det er sådan, du kan tilføje data til Health-appen manuelt på din iPhone. Gange når du finder, at appen ikke er i stand til at registrere data nøjagtigt, skal du bruge dette enkle trick til at opdatere oplysningerne. Forresten, hvad synes du om denne funktion? Fortæl os også om de forbedringer, du vil se i Health-appen i den kommende iOS-version.

Artiklen fortsætter under annoncen