Sådan slettes iPhone-sikkerhedskopier i macOS Catalina

10. september 2020 0 Af Mathias

Hvis du ofte sikkerhedskopierer din iPhone på Mac, men glemmer at fjerne de gamle sikkerhedskopier, efter at de nye er lavet, er chancerne for, at en stor del af lageret muligvis allerede er slået til af de overflødige filer på din macOS-enhed. I betragtning af den store størrelse af hver sikkerhedskopi ville jeg ikke blive overrasket, hvis din Mac er rodet for plads og ofte begynder at blive overophedet og bliver langsom. Uanset om du vil forhindre din computer i at blive bytte for ubrugelige filer eller forhindre unødvendige data i at hober sig over tid, så lad mig fortælle dig, at du kan slette dine iPhone- eller iPad-sikkerhedskopier på macOS Catalina, selv uden iTunes, som nu officielt er død. Her er trin-for-trin oversigt for at komme i gang!

Slet iPhone / iPad-sikkerhedskopier på Mac, der kører macOS Catalina

Da Finder altid har været en alsidig app, er det et godt alternativ til iTunes især til synkronisering af iOS-enheder og administration af deres sikkerhedskopier. Så når som helst du vil fjerne de tidligere filer, kan du gå ind i filhåndteringen, tjekke opsamlingerne og fjerne de unødvendige efter eget valg. På flere måder end én er processen meget lig den, der involverer iTunes.

1. Først skal du slutte din iPhone eller iPad til din Mac ved hjælp af et kabel.

Plug in cable to your iPhone

2. Åbn nu Finder på din computer.

Launch Finder on your macOS device

3. Vælg derefter din iOS-enhed i sidepanelet under sektionen Steder.

Select your iPhone in Finder on your Mac

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Klik derefter på Administrer sikkerhedskopier .

Click on Manage Backups

5. Vælg nu den iPhone- eller iPad-sikkerhedskopi , du vil fjerne fra din Mac.

Artiklen fortsætter under annoncen

Choose the iPhone or iPad backup you want to delete

6. Til sidst skal du klikke på Slet sikkerhedskopi i nederste venstre hjørne og derefter bekræfte handlingen.

Choose the iPhone or iPad backup you want to delete

Administrer dine iPhone- og iPad-sikkerhedskopier ved hjælp af Finder på Mac

Nu hvor du ved, hvordan du rengør op de ubrugelige sikkerhedskopier af din iOS-enhed fra Mac, skal du sørge for at gøre det nødvendige, så de ikke skaber problemer. Da iTunes stadig findes på ældre macOS-versioner og Windows, kan du følge den samme gamle metode for at slippe af med disse uønskede filer. Forresten, hvad synes du om Apples beslutning om at lukke en ikonisk software som iTunes? Del din feedback med os i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen