Sådan får du Windows Startup Sound tilbage i Windows 10

10. september 2020 0 Af Mathias

Sådan får du Windows Startup Sound tilbage i Windows 10

Startlyde har været en identitet for Windows-operativsystemer. Folk identificerer Windows-versionen af nærliggende pc’er baseret på lyden, den afspilles. Mange af jer har måske bemærket fraværet af startlyd i Windows 10. Faktum er, at Microsoft ikke har fjernet startlyd fra Windows 10. I stedet har de bare deaktiveret det som standard, og i dag vil vi se på hvordan man aktiverer det.

1. For det første skal du åbne appen Indstillinger i Windows 10. Du kan gøre dette fra Start-menuen eller ved blot at bruge Win Key + I tastaturgenvej . Når du er i appen Indstillinger, skal du gå til System .

Get Windows Startup Sound Back in Windows 10 - 1

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Fra systemets sidemenu skal du klikke på “ Sound” og finde “ Sound Control Panel ”i de relaterede indstillinger, der findes på højre side af skærmen. Alternativt kan du få adgang til Sound Control Panel fra det ældre Control Panel’s kategori Hardware og lyd.

Get Windows Startup Sound Back in Windows 10 - 2

3. I lydkontrolpanelet skal du skifte til fanen Lyde og kontrollere “Afspil Windows Startup-lyd” og klik på Anvend.

Get Windows Startup Sound Back in Windows 10

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Når du har gjort det, skal du genstarte din pc, og når den starter, vil du høre startlyden.

Selv efter alle disse år har Microsoft ikke fundet ud af en måde at afbryde ældre indstillinger på og overføre alle komponenter i operativsystemet til at blive integreret med dets moderne designsprog. Redmond-giganten har dog gradvist gjort fremskridt, og det er et godt tegn.

Så det er sådan, du aktiverer opstartslyde på Windows 10. Vi håber, at Windows 7-brugere, der migrerer til Windows 10, finder dette nyttigt, især nu da Microsoft endelig har trukket stikket til Windows 7-operativsystemet. Fortæl os, hvis du fandt dette nyttigt i kommentarerne.

Læs også  Sådan begrænses tredjeparts adgang til app-fotos i iOS 14 og iPadOS 14
Artiklen fortsætter under annoncen