Sådan administreres Safari-downloads i iOS 13 og iPadOS 13

18. december 2020 Slået fra Af Mathias

Med iOS 13 og iPadOS har Safari nogle fantastiske forbedringer. Og en af de bemærkelsesværdige nye funktioner, der får masser af opmærksomhed, er den fuldgyldige “Download Manager.” Det betyder, at du nu effektivt kan administrere Safari-downloads på din iPhone og iPad. Afhængigt af hvor du vil gemme dataene, kan du ændre placeringen af dine Safari-downloadelementer. Derudover er der også en mulighed for automatisk at udslette de downloadede emner. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan administrere Safari-downloads på dine iPhones og iPads.

Administrer Safari-downloads i iOS 13 og iPadOS 13

Trinene til administration af Safari-downloads er de samme for iPhone og iPad. Derfor bruger vi kun skærmbillederne til iPhone og viser dem ikke individuelt.

1. Start appen Indstillinger på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Rul ned og tryk på Safari-ikonet .

Safari for iOS

Trin 3. Klik nu på Downloads. Dette giver dig mulighed for at vælge dine downloadede filplaceringer.

Safari Download Manager in iOS

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Som standard er iCloud Drive valgt. Dog kan du vælge andre lagerudbydere som Dropbox og endda gemme varen lokalt på din iPhone . Så beslut dig, hvor du vil gemme dine filer.

Safari download location on iOS

Fjern Safari Download listeelementer

Hvis du vil administrere din opbevaring smart eller for den sags skyld ikke ønsker unødvendige filer til at rote din iOS-enhed, kan du slette dem automatisk. For at gøre det skal du trykke på Fjern downloadelisteelementer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Remove Safari Download items

Nu, du har flere muligheder for at administrere dine varer. For eksempel kan du vælge at slette dem efter en dag efter vellykket download eller slippe af med dem manuelt . Vælg den foretrukne mulighed efter dine behov. Værsgo!

Læs også  Guide: Google Assistant på Android og Chromebooks - hvordan slår du det fra?

SE OGSÅ: Sådan tændes skærmtid på Mac

Administrer Safari-downloads Proficiently

Så det er sådan, du smart kan håndtere alle Safari-downloads på dine iOS 13- og iPadOS 13-enheder. Fra en brugers perspektiv er det en mærkbar funktion og gør bestemt Apples webbrowser mere kapabel. Er der nogen ny Safari-funktion, som du har fundet imponerende i iOS 13? Lad mig vide din tanke i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen