Sådan ændres iPhone eller iPad Baggrund automatisk

8. december 2020 Slået fra Af Mathias

Uanset hvor smukt et tapet kan se ud, har det en tendens til at miste charme efter et stykke tid. Og når det sker, har dine øjne lyst til at vende det samme kedelige hjem / låseskærm igen og igen af ren kedsomhed. Selvom iOS tilbyder en ligetil måde at indstille et tapet på, har manglen på en mulighed for automatisk at skifte iPhone eller iPad tapet aldrig undgå at pusle mig. Bogstaveligt talt. Er der nogen løsning for at få det til at ske? Det viser sig, at du kan indstille dine yndlingsbaggrunde til at ændre sig automatisk takket være et kedeligt, men ret pålideligt hack!

Skift automatisk dit iPhone- eller iPad-tapet med bare et tryk

Så hvordan fungerer dette hack, og vigtigere, hvad er kravene til det? Nå, det kræver, at du opretter et fotoalbum med alle de billeder, du vil bruge som baggrund på din enhed. Derefter skal du tillade genvejen kaldet “Wallpaper” at få adgang til albummet og bladre gennem alle billederne. Føj derefter genvejen til startskærmen.

Når det er gjort, skal du bare skifte genvej til alt hvad du skal gøre for at skifte tapet på din iOS-enhed. Husk, at genvejen “Wallpaper” kræver, at din enhed kører iOS 14.3 / iPadOS 14.3 eller nyere (i øjeblikket i beta). Så sørg for, at din enhed er kompatibel til at prøve dette script. Når det er sagt, lad os komme i gang!

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

Læs også  Sådan fjernes din off-Facebook-aktivitet (vejledning)