Sådan bruges Storage Management Feature i WhatsApp på iOS

8. december 2020 Slået fra Af Mathias

Hvis du er en loyal WhatsApp-bruger, er chancerne ret store for, at messaging-appen muligvis har fanget masser af dyrebar lagerplads på din enhed på grund af et stort antal delte fotos og videoer. Men gider ikke, da de fleste af os har været på samme side. For at gøre opgaven med at rense overflødige filer ligetil, har messaging-appen introduceret et bedre lagerstyringsværktøj. Så hvis du ikke længere vil have de ubrugelige filer til at tilstoppe din enhed, så lad os lære at bruge den nye lagerstyringsfunktion i WhatsApp på iOS!

Brug ny lagerstyringsfunktion i WhatsApp på iPhone

Mens WhatsApp allerede havde et godt værktøj til lageradministration i lang tid, er processen at rense overflødige filer var en ret kedelig affære. Hvad der gør dette nye værktøj så effektivt er evnen til let at identificere, vælge og bulk slette emner , der tilstopper lageret.

Desuden indeholder messaging-appen også forslag til oprydning ved ikke kun at bukke de store filer, men også lagring-hogging-medier. Ved at sortere filer efter størrelse i faldende rækkefølge og tilbyde en hurtig måde at få vist dem, før de slettes, har det gjort opgaven med at rydde op i ubrugelige data til en leg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Da den nye lagerstyringsfunktion er tilgængelig i den nyeste version af WhatsApp, skal du sørge for at have opdateret appen. På din iOS-enhed skal du åbne App Store -> Profil. Find nu WhatsApp, og opdater den derefter. På din Android-enhed skal du starte Play Butik -> Menu-knappen -> Mine apps og spil. Find derefter WhatsApp, og opdater den derefter.

  1. Start WhatsApp på din enhed.
Læs også  Tilføj dine yndlingsspillelister og albummer til Apple Watch

Open WhatsApp on your device

2. På din iOS-enhed skal du trykke på ikonet Indstillinger nederst til højre på skærmen. På din Android-enhed skal du trykke på tre lodrette prikker øverst til højre på skærmen og vælge Indstillinger .

tap on Settings icon

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Tryk derefter på Opbevaring og data .

Tap on Storage and Data

4. Tryk derefter på Administrer lager .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Manage Storage option

5. Derefter skal du se biblioteket med alle de filer, du har delt på WhatsApp. For at lade dig gennemgå og slette uønskede emner med lethed tilbyder appen ligefrem oprydningsforslag. Desuden viser appen også den samlede lagerplads, den har brugt.

Delete unwanted storage

Spor nu alle de overflødige filer, og slet dem samlet. Sørg for at få vist filerne, før du fjerner dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Delete unwanted storage

Brug Storage Management Tool effektivt til at forhindre WhatsApp i at rod i din enhed

Så, det er sådan, du kan bruge det praktiske lagerstyringsværktøj til at forhindre WhatsApp i at spise i en masse dyrebar lagerplads på din enhed. Det kan ikke kun forhindre opbevaring af din smartphone i at blive rodet, men også hjælpe appen med at køre problemfrit.

Både med hensyn til top-of-the-line funktioner og sikkerhed forbliver WhatsApp en af de bedste messaging-apps på tværs af platforme. Med over 2,7 milliarder brugere skiller det sig ud fra resten. Fortæl mig dine yndlingsfunktioner i denne messaging-app og den slags ændringer, du vil se i den.

Artiklen fortsætter under annoncen