Sådan tager og sendes Nintendo Switch-skærmbilleder til telefonen

31. december 2020 Slået fra Af Mathias

I løbet af dette år sad jeg mest fast hjemme, hvilket betyder, at jeg brugte meget tid på at spille spil på Nintendo Switch. Hvis du bruger meget tid med Switch-spil i disse dage, er chancerne for, at du har ønsket at tage nogle skærmbilleder og dele dem med venner. Det kunne være at besejre Ganon i BoTW, eller en fantastisk holdtørring i Fortnite. Nå, hvis du vil dele dine bedste Switch-øjeblikke, her er hvordan man tager og sender Nintendo Switch-skærmbilleder til telefonen.

Tag skærmbilleder på Nintendo Switch og del dem til din telefon

Efter min erfaring er det at dele skærmbilleder fra switchen plejede ikke at være meget let. Du var nødt til at uploade billeder til Facebook eller indsætte et microSD-kort for at kopiere billeder og hvad ikke. Hvad mere er, at tage skærmbilleder er heller ikke særlig intuitiv, fordi knappen slet ikke ser ud til at være en screenshot-knap. Men det er hvad det er.

I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du tager et screenshot på din Nintendo Switch, og hvordan du sender Switch-skærmbilledet til din telefon. Du kan bruge indholdsfortegnelsen nedenfor til at springe over til et hvilket som helst afsnit, du kan lide.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

1. Sådan tager du skærmbilleder på Nintendo Switch

Det er nemt at tage et skærmbillede, når du først ved, hvilken knap du skal bruge . Sådan kan du nemt fange skærmen på din switch.

Når du er i et spil, og du vil tage et screenshot, skal du bare trykke på den firkantede knap til venstre Joy-con, der har en lille cirkel indgraveret inde. Dette er optageknappen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når du trykker på det, får du besked på skærmen om, at et screenshot har blevet fanget. Du kan også trykke og holde på knappen for at skærmoptage et klip på kontakten.

2. Hvor finder du skærmbilleder til switch?

Nu hvor du har det skærmbillede, du vil dele, hvor præcist kan du finde det på konsollen?

Artiklen fortsætter under annoncen

På startskærmen til Switch ser du et albumikon i nederste række ved siden af ikonerne Indstillinger, Nintendo eShop og Nyheder. Tryk på dette for at åbne albummet.

Her kan du se alle dine skærmbilleder og klip. Du kan vælge en af disse og åbne dem for at se dem i deres fulde størrelse.

3. Sådan sendes Switch-skærmbilleder direkte til telefonen

Artiklen fortsætter under annoncen

Lad os nu tale om faktisk at dele disse screenshots til din smartphone. Dette var ikke let for et stykke tid siden, men Nintendo har siden opdateret Switch-softwaren for at tilføje en ny funktion, der er virkelig praktisk til deling af skærmbilleder. Sådan bruger du det.

 • Åbn et skærmbillede, du vil dele, og tryk på A-knappen på Joy-con.
 • Vælg ‘Send til smartphone’ i den menu, der dukker op.

  Sådan tager og sendes Nintendo Switch-skærmbilleder til telefonen

  • Scan nu QR-koden vist på højre side. Dette åbner din browser og viser dig de delte skærmbilleder.

  send to smartphone option

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Du kan nu trykke og holde nede på et af de delte skærmbilleder for at downloade det til din smartphone.

  save switch screenshots smartphone

  Nemt at tage og dele Nintendo Switch-skærmbilleder

  Den nye Switch-opdatering har gjort det virkelig nemt at dele screenshots fra din Nintendo Switch til en smartphone. Det er noget, jeg virkelig sætter pris på, fordi bøjlerne du var nødt til at hoppe før dette var ret irriterende. Så har du nogensinde ønsket en lettere måde at dele skærmbilleder fra din Nintendo Switch til din telefon? Hvis ja, er dette noget, der løser dit problem? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen
Læs også  Sådan bruger du Instagram til PC uden begrænsninger