Sådan tager du skærmbilleder uden at bruge knapper på iPhone

29. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Selvom det er ret ligetil at fange skærmbilleder på iPhone med kombinationen af hjem / lydstyrke og sideknapper, ser det ikke altid ud til at være den rigtige eller praktiske måde. Tidspunkter, hvor knapperne på iPhone bliver beskadiget / ikke fungerer, eller de udtalt knapper i sagen, der er installeret på enheden, synes at være for stive til at tilbyde et hurtigt klik, en alternativ måde at tage skærmbilleder på uden at bruge nogen knapper på iPhone den foretrukne metode. Og det er netop det, jeg vil tale om i denne artikel.

Tag skærmbilleder uden brug af knapper på iPhone

Nogle mennesker har svært ved at trykke på de fysiske knapper, især de forskelligartede. Derfor er det velegnet til at have alternative metoder, der kan gøre det smertefrit at fange skærmbilleder på iPhone uden at skulle håndtere fysiske knapper.

Takket være AssistiveTouch er det utroligt nemt at snappe skærmbilleder på en iOS-enhed. Når du har konfigureret det, er alt hvad du skal gøre for at snappe skærmen bare et hurtigt tryk. Hvad mere er, den helt nye back-tap-funktion introduceret i iOS 14 giver dig også mulighed for at tage skærmbilleder ved blot at trykke to gange eller tre gange på bagsiden af din iPhone.

Artiklen fortsætter under annoncen

I denne vejledning har vi diskuteret begge metoder, så du kan vælge den, der passer til din bekvemmelighed. Så lad os komme i gang!

Optag skærmbilleder på iPhone ved hjælp af AssistiveTouch

Først og fremmest er vi nødt til at aktivere AssistiveTouch og ideelt set indstille det til snap-screenshots.

 1. Start appen Indstillinger på din iPhone.
Læs også  Sådan tilføjes eller fjernes musik fra Facebook-profil

Launch Settings app on iPhone

2. Tryk på Tilgængelighed .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on Accessibility

3. Tryk på Tryk på .

4. Tryk på AssistiveTouch , og tænd derefter skiftet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Now, Enable AssistiveTouch

5. Nu vises AssistiveTouch-knappen på skærmen. Hvis du vil tage et skærmbillede med et enkelt tryk, skal du trykke på Single-Tap under afsnittet Custom Actions . Vælg derefter Skærmbillede . Fra nu af er alt, hvad du skal gøre for at snappe skærmen, bare at trykke på AssistiveTouch-knappen .

Now, Enable AssistiveTouch

På samme måde kan du også vælge at tilpasse handlingerne med dobbeltklik eller lang tryk for at tage et skærmbillede på din enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

 • Hvad hvis du ikke vil gøre AssistiveTouch-knappen til en ren skærmbillede tager værktøj? Nå, hvis du vil udnytte AssistiveTouch-menuen fuldt ud til at udføre andre handlinger som adgangsmeddelelser, kontrolcenter eller justere lydstyrken, skal du sørge for ikke at tilpasse handlingerne.
 • Gider ikke, du kan stadig tage skærmbilledet ved hjælp af AssistiveTouch. For at gøre det skal du trykke på AssistiveTouch-menuen -> Enhed -> Mere -> Skærmbillede.
 • Tag skærmbillede på iPhone ved hjælp af Back-Tap-funktion på iPhone

  Til at begynde med er vi nødt til at indstille Back Tap-funktionen til at optage skærmbilleder.

  1. Start appen Indstillinger på din iPhone.

  Launch Settings app on iPhone

  Artiklen fortsætter under annoncen

  2. Tryk nu på Tilgængelighed .

  Tap on Accessibility

  3. Tryk derefter på Tryk på .

  Tap on Touch option

  Artiklen fortsætter under annoncen

  4. Tryk derefter på Tilbage Tap nederst.

  5. Vælg derefter dobbeltklik eller tredobbelt tryk og vælg derefter Skærmbillede . Afslut derefter indstillingerne.

  Tap on Back Tap

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Fremadrettet kan du snappe skærmbilledet på din iOS-enhed bare ved dobbelt eller tredobbelt tryk på bagsiden af din enhed.

  Læs også  Sådan aktiveres mikrofon- og GPU-acceleration i Linux på Chromebook

  Snap-skærmbilleder på iPhone uden brug af fysiske knapper

  Så det er sådan, du kan gøre processen med at tage skærmbilleder en smule lettere på din iPhone. Personligt foretrækker jeg at bruge AssistiveTouch til at tage skærmbilleder, da jeg finder det super praktisk.

  Hvad er forresten din foretrukne metode til at tage et skærmbillede på iPhone? Det ville være dejligt at have din feedback.