Sådan får du den officielle mørke tilstand på WhatsApp [Root krævet]

2. oktober 2020 Slået fra Af Mathias

Mens den mørke tilstands vanvid er kommet og forsvundet, er der en app, der endnu ikke har omfavnet den mørke side. Ja, jeg taler om WhatsApp og dens uhyggeligt lange fase af beta-test. Det vil dog ændre sig snart, da det officielle mørke tema på WhatsApp allerede er ope og fungerer fejlfrit. Vi ved dette takket være en kollega Redditor, der for nylig opdagede det skjulte flag. Den store del er, at den officielle mørke tilstand har fundet vej til den stabile udgivelse og ikke noget beta eller modificeret build, hvilket betyder, at den officielle udrulning er nært forestående. Det er dog ikke her endnu. Hvis du er nogen, der ikke længere kan vente på den officielle frigivelse, vil jeg vise dig, hvordan du får den mørke tilstand på WhatsApp lige nu.

Bemærk: Husk, du skal bruge root-privilegium for at foretage de nødvendige ændringer.

Native Dark Mode på WhatsApp

Som jeg nævnte ovenfor, skal du bruge rodadgang for at ændre visse flag i apppakken. Hvis du ikke har nogen idé om rooting, kan du gennem vores vejledning og rod din enhed. Også testede vi på OnePlus 7T, der kørte den seneste stabile build af WhatsApp (2.19.352 og 2.19.358), og det fungerede perfekt. Så lad os begynde med trinnene.

1. Åbn en filhåndtering på din Android-enhed, der understøtter root-partitionsadgang. Jeg vil anbefale dig at gå med Solid Explorer (gratis køb i appen), da det er en af de bedste filadministratorer, der er tilgængelige på Android.

Artiklen fortsætter under annoncen

2. Dernæst åbner rodpartitionen og naviger til nedenstående sti . Når du er der, skal du åbne filen “com.whatsapp_preferences.xml”.

 / data / data / com.whatsapp / shared_prefs 

 Sådan får du den officielle mørke tilstand på WhatsApp [Root Required]

3. Tilføj nu nedenstående linje i XML-filen. For eksempel har jeg tilføjet linjen i slutningen af XML-filen, men inde i

tag . Derefter skal du trykke på knappen “Gem”.

Artiklen fortsætter under annoncen
 
 

 Sådan får du den officielle Dark Mode på WhatsApp [Root Required] 2

4. Nu hvor du har foretaget de nødvendige ændringer, tvinger du til at stoppe WhatsApp og åbne det igen . Åbn derefter WhatsApp-indstillinger, og du vil endelig se indstillingen "Tema". Tryk på den, og vælg indstillingen "Mørk". Voila, der har du det! Officiel mørk tilstand på WhatsApp fungerer uden problemer. How to Get the Official Dark Mode on WhatsApp [Root Required] 2

Sådan får du den officielle mørke tilstand på WhatsApp [Root Required] 3

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Her er nogle glimt af WhatsApp i mørk tilstand.

Læs også  Sådan overføres Windows 10-licens til en ny computer