Sådan bruges nye markupfarveredskaber i iOS 14 på iPhone og iPad

8. november 2020 Slået fra Af Mathias

Bortset fra at åbne gatewayen for tilpasning med tilføjelsen af widgets til startskærmen og tilbyde en bedre måde at holde appsne organiseret med introduktionen af “App Library“, har iOS 14 også tilføjet flere pæne forbedringer, herunder “New Markup color” værktøjer.

Med funktioner som pipetteværktøj, opacitetsskyder og understøttelse af hexadecimal værdi kan du nu redigere skærmbilleder, fotos og vælge forskellige skrifttyper og opacitetstykkelser med mere præcision. Hvis du endnu ikke skal bruge nye Markup-farveværktøjer i iOS 14 på iPhone og iPad, skal du følge med for at komme i gang!

Brug nye markeringsfarveværktøjer på iOS 14 og iPadOS 14

Uanset om du vil oprette en flot note, skal du redigere dine fotos , tilføj en smuk tilpasning til skærmbilleder eller endda indsætte en digital signatur i et PDF-dokument, har Markup-værktøjet en rolle at spille. Med inkluderingen af flere præcisionsværktøjer giver det dig nu mere fleksibilitet til at oprette attraktive designs eller kommentere PDF-filer.

1. For at komme i gang skal du åbne Markup-ikonet fra apps som Fotos, Safari og Notes. Du kan også få adgang til det fra et screenshot og Share Sheet også.

Artiklen fortsætter under annoncen
Accessing markup tools in safari, screenshot, and notes

2. Jeg vil bringe det op fra Notes-appen . Du skal blot åbne en note og derefter trykke på Markup-ikonet i bunden.

Tap on the Markup button

3. Tryk derefter på farveknappen i nederste højre hjørne af skærmen for at afsløre alle de nye farveværktøjer.

Tap on the color button at the bottom right corner of the screen

4. Du skal se tre faner øverst: Gitter, spektrum og skyderen. Opacitetsskyderen er placeret langs bunden. Interessant er der også en mulighed for at gemme brugerdefinerede farver . For at gøre det skal du trykke på knappen “+” nederst.

Using new Markup tools in iOS 14

En af mine foretrukne tilføjelser til Markup-værktøjerne er den super handy “ eyedropper ”-værktøj placeret i øverste venstre hjørne af skærmen. Hvad der gør dette værktøj så brugervenligt er evnen til at vælge en farve fra enhver kilde på skærmen.

Læs også  Spotify Web Player fungerer ikke, hvordan man løser det!
Artiklen fortsætter under annoncen
tap on eyedropper tool

En anden bemærkelsesværdig funktion er muligheden for at vælge farver med hexadecimale værdier eller ved hjælp af opkaldsmuligheden i hver RGB-værdi ved hjælp af skyderne eller få det gjort numerisk.

5. Til sidst skal du sørge for at trykke på Udført øverst til højre på skærmen for at afslutte.

Make sure to tap on Done at the top right corner to finish

6. Når du har valgt din valgte farve, kan du bruge den til at kommentere et screenshot eller PDF, skrive noter og mere.

using markup color tools in Notes app

Brug markeringsfarveværktøjer på iPad og iPhone

Med kun et gitter med valgmuligheder i alt 120 farver virkede Markup-farvemulighederne ganske begrænsede i iOS 13. Takket være tilføjelsen af nogle bemærkelsesværdige værktøjer som pipette og hexadecimal support ser Markup ud til at være en komplet pakke nu.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvad tager du med de nye Markup-farveværktøjer? Del gerne dine værdifulde tanker om dem og fortæl os også de ændringer, du vil se i den.

For nylig har vi dækket flere lige så interessante iOS 14-emner som at starte apps ved hjælp af den bageste trykbevægelse, forhindre apps i at have din nøjagtige placering og administrere tredjepartsadgang til Photos-appen. Tjek dem, hvis du vil udforske iOS 14-relaterede emner.