Hvad er Instagrams begrænsningsfunktion, og hvordan bruges den?

6. november 2020 Slået fra Af Mathias

Det er ingen hemmelighed, at kanaler på sociale medier er blevet en høstplatform for mange mobbere og trolde. Mens Twitter er den mest giftige af alle, bliver Instagram også skæmmet af chikanere med deres hadefulde kommentarer. For at tackle disse potentielt skadelige problemer, der kan tage en alvorlig vejafgift på mental sundhed, har Instagram rullet ud en ny funktion kaldet “Begræns”. Det giver brugerne mulighed for at ignorere folk på Instagram uden at blokere dem. Jeg har diskuteret funktionen i det hele taget nedenfor, så lad os gå videre og se, hvor forskelligt det er fra at blokere nogen, og hvorfor du ofte skal bruge det.

Hvad er den nye begrænsningsfunktion på Instagram?

Instagram forsøger at begrænse mobning og chikane på sin platform med den nye begrænsningsfunktion . I en nylig undersøgelse afslørede teenagere, at de regelmæssigt blev chikaneret og mobbet af både bekendte og fremmede. Mens du kan bruge blokeringsfunktionen til helt at tavse en fremmed, er det svært for en person at blokere en person, de kender , især når de er en del af deres daglige sociale cirkel. Det kan gøre dine mobbere endnu mere ophidsede og kan resultere i mere skade end godt.

Så for at tage mobberne på kan du bruge funktionen Begræns. Det ligner meget lydløs på Twitter. Du vælger simpelthen ikke at lytte til dine mobbere. De kan kommentere dine indlæg, sende dig besked, tagge dig på fotos, men intet af det gør det til din notifikationslog. Du bliver ikke advaret af deres aktivitet overhovedet, og den holdes skjult for din tidslinje, historier og overalt på Instagram. Det er virkelig godt, ikke? Du dæmper virkelig en person, både bogstaveligt og billedligt. Når det er sagt, her er de ting, det vil påvirke, når du begrænser en konto på Instagram.

Læs også  5 måder at slette midlertidige filer i Windows 10
Artiklen fortsætter under annoncen

Kommentarer: Kommentarer skrevet af mobberne vil kun være synlige for dem. Hverken du eller dine tilhængere kan se kommentarerne fra de begrænsede konti. Du kan dog vælge at se disse kommentarer ved at trykke på “Se kommentar”. Derefter kan du godkende kommentaren for at gøre den synlig for alle, slette den eller bare ignorere den.

Direkte meddelelser: Alle meddelelser, der sendes af begrænsede konti, går til “Beskedanmodning”, så du får ingen besked. Du kan dog stadig vælge at læse meddelelserne, men dine mobbere kender aldrig din sidste aktive status, eller når du læser den.

Meddelelser: Ingen. Ikke fra kommentarer, direkte beskeder, medie- eller kommentarmærkning eller nogen aktivitet fra den begrænsede konto.

Sådan bruges begrænsningsfunktionen på Instagram?

1. Åbn bare den profil, du vil begrænse på Instagram, og tryk på 3-punktsmenuen i øverste højre hjørne. Klik her på “Begræns”.

Artiklen fortsætter under annoncen

How to Use the Restrict Feature on Instagram 2

2. Derefter vil det bede om en lille dialog, der opsummerer alle de nye ændringer. Til sidst skal du trykke på knappen “Begræns konto” og du er færdig.

How to Use the Restrict Feature on Instagram

SE OGSÅ: 10 bedste nye Instagram-funktioner Du skal bruge i 2019

Stil dine mobbere på Instagram

Så det var vores hurtige kig på Instagrams Restrict-funktion, og hvordan du kan bruge den til at forblive mentalt lyd på platformen. Jeg kan virkelig godt lide, hvordan Instagram foretager ændringer fra at fjerne likes tæller til denne funktion. Alt det viser, at platformen tager mental sundhed i sit samfund alvorligt, og det er virkelig godt. Alligevel er det alt fra os. Hvis du fandt artiklen nyttig, så del den med dine venner og fortæl os din mening i kommentarfeltet nedenfor.