Sådan får du adgang til det nye File Explorer-interface på Windows 10

6. november 2020 Slået fra Af Mathias

Windows har haft den samme File Explorer-grænseflade i aldre med ringe eller ingen ændringer med hensyn til udseende og filhåndtering. En Redditor har dog opdaget en skjult File Explorer på Windows 10, der er baseret på de nyere UWP-standarder (Universal Windows Platform). Den nye grænseflade ser ret moderne ud og konstant flydende i designsprog. Det ser ikke længere ud på arv på nogen måde, og jeg elsker absolut dette nye look. Så hvis du vil prøve den nye File Explorer på Windows 10, skal du følge nedenstående trin.

UWP-baseret File Explorer Baseret på Windows 10

Trinene er ret enkle, så det tager ikke meget tid at få adgang til det . Husk dog, den nye File Explorer er stadig under udvikling , så der kan være nogle fejl. Nogle af de populære funktioner som Pin to Quick Access eller List View er heller ikke tilgængelige lige nu. Når det er sagt, lad os nu begynde.

Bemærk: Jeg testede den nye File Explorer på både Windows 10 1903 og Insider build, og det fungerede ret godt. Så hvis du vil prøve det, skal du sørge for, at du er på den nyeste version af Windows 10.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Alt du skal gøre er at kopiere kommandoen nedenfor og indsætte den i et hvilket som helst File Explorer-vindue . Derefter skal du trykke på enter, så kommer du ind i det nye opdagelsesvindue.

 shell: AppsFolder  c5e2524a-ea46-4f67-841f-6a9465d9d515_cw5n1h2txyewy! App 

UWP-based File Explorer Based on Windows 10

2. Her er den nye File Explorer i aktion.

UWP-based File Explorer Based on Windows 10 2

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Hvis du vil bruge det regelmæssigt, kan du ganske enkelt fastgøre den nye File Explorer på din proceslinje.

Læs også  Sådan oprettes en fuld Windows 10-sikkerhedskopi

UWP-based File Explorer Based on Windows 10 3

Kan du lide den nye File Explorer på Windows 10?

Så det var vores hurtige udseende ind i den nye File Explorer på Windows 10. Vi har ventet på en File Explorer redesign i årevis, og endelig fik vi et smugkig på, hvad der kommer i fremtiden. Microsoft har frigivet en hel del nye Windows 10-funktioner, og jeg elsker denne nye tilgang. Klik på linket for at tjekke dem ud. Fortæl os også dine tanker om disse nye funktioner og de funktioner, som du gerne vil se i fremtidige opdateringer.

Artiklen fortsætter under annoncen