Sådan deaktiveres Autoplay-videoer og Live Photos i iOS 13 og iPadOS 13

15. november 2020 Slået fra Af Mathias

Jeg hader at se min iPhone tømme batteriet. Så jeg er altid på udkig efter at tage kontrol over alle de magtfulde funktioner, der bliver ved med at spise i batteriet i baggrunden. Ligesom automatisk hentning af iCloud og Gmail-data kan videoer, der afspilles automatisk, og live billeder forbruge masser af strøm. Selvfølgelig føles det rart, når klip giver dig et glimt af, hvad de har i vente, eller levende billeder vender uret tilbage for at lade dig genopleve store øjeblikke. Men til tider synes disse skud med automatisk afspilning ikke at være andet end distraktion; især når du søger efter et bestemt skud. Uanset hvad der kan være din personlige årsag, kan ingen bebrejde dig for at stoppe videoer og Live Photos fra at spille automatisk på din iPhone og iPad. Så her er hvordan du kan deaktivere autoplay-videoer og live-fotos på iPhone.

Stop videoer og livefotos fra automatisk afspilning på iPhone og iPad

At vide, at en funktion, uanset hvor god den er, måske ikke passer ind i alles smag, har Apple gjort autoplay-funktionen til en tilvalgsmulighed for ikke kun iOS 13 og iPadOS 13, men også til macOS Catalina. Som bruger finder jeg det mærkbart, da det giver mig fuldstændig frihed til at slukke / tænde det afhængigt af min præference. Når det er sagt, lad os fortsætte med de hurtige trin!

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.

Artiklen fortsætter under annoncen

Open Settings app on your iPhone

2. Rul nu ned og vælg Fotos .

Scroll down and choose Photos

3. Rul ned til afsnittet Fotos-fanen, og sluk derefter for kontakten til automatisk afspilning af videoer og livefotos.

Læs også  Fitbit arbejder måske på en helt ny slags wearable
Artiklen fortsætter under annoncen

Turn off autoplay videos and live photos on iPhone and iPad

Det er gjort! Fra nu af spiller livebillederne og klipene ikke længere automatisk i dit fotobibliotek.

SE OGSÅ: 10 tip til forbedring af sikkerhed og privatliv i iOS 13

Deaktiver Autoplay-videoer og Live Photos

Så det er den ligefremme måde at tage kontrol over disse automatisk afspillede fotos og videoer i dit fotobibliotek. Lagerfotosapps til iOS har set nogle pæne forbedringer i den seneste iteration af iOS 13. Med nogle praktiske redigeringsværktøjer og imponerende filtre er det nu blevet en ret god app til redigering af billeder og videoer. Og de små tweaks som disse gør oplevelsen endnu bedre. Nå, det er alt fra os. Fortæl os, hvordan du synes om automatisk afspilning af indhold i Fotos-appen i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen