Sådan læses slettede Reddit-indlæg og kommentarer

15. november 2020 Slået fra Af Mathias

Reddit er en skat af information, og jeg gennemsøger den dagligt for at få indhold, bruge tid og bidrage til Subreddits, som jeg følger. Hvis du også elsker Reddit og gennemsøger det hver dag, skal du have stødt på slettede eller fjernede kommentarer og indlæg. Nu, for det meste bugter de mig ikke, men hvis der er en samtaletråd, der nævner denne kommentar, føler jeg behovet for at læse kommentaren for at forstå, hvad der foregår. Og nogle gange er jeg bare nysgerrig efter, hvorfor en kommentar eller et indlæg blev slettet. Selvom der ikke er nogen idiotsikker metode til at få disse kommentarer tilbage, er der nogle trin, du kan tage for at afdække de slettede kommentarer og indlæg. Så i denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan læse slettede Reddit-indlæg og kommentarer.

Læs slettede Reddit-indlæg og kommentarer

For at læse slettede Reddit-kommentarer og -indlæg skal vi bruge forskellige online-websteder og -tjenester gør det muligt at afdække dem. Husk, at disse metoder ikke fungerer hele tiden, så du bliver muligvis nødt til at teste dem for at se, hvilken der fungerer på de bestemte indlæg, du vil læse. Med det sagt, lad os komme i gang, skal vi?

1. Brug Ceddit til at læse slettede kommentarer til Reddit

Hvis et indlæg stadig er live, og du bare vil læse de slettede kommentarer til indlægget, så er Ceddit det bedste værktøj, du kan bruge. Ceddit er dybest set en online Reddit-klient, der giver dig mulighed for at gennemse Reddit i sin brugerdefinerede grænseflade. Når du indlæser et indlæg på Ceddit, identificerer det automatisk alle de slettede kommentarer og fremhæver dem i rødt . Dette gør det let at finde og læse slettede kommentarer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ceddit

Ceddit er også meget let at bruge. Du skal bare erstatte “r” i “www.reddit.com” med “c”, så den bliver “www.ceddit.com“. For eksempel, hvis du har et indlæg med en URL, der ser sådan ud:

 https://www.reddit.com/r/Android/comments/ds1u18/opinion_screw_the_carriers_google_should_roll_out 

Ved at erstatte “r” med “c” bliver det dette:

 https://www.ceddit.com/r/Android/ kommentarer / ds1u18 / opinion_screw_the_carriers_google_should_roll_out / 

Som du kan se, er Ceddit ret nem at bruge, og den kan udtrække de fleste slettede kommentarer. Så brug det lige nu for at se, om du kan finde slettede kommentarer på Reddit eller ej.

Besøg websted

2. Brug Removeddit til at læse slettede indlæg på Reddit

Ligesom Ceddit lader dig læse slettede kommentarer på Reddit, hjælper Removeddit dig med at læse slettede indlæg. Der er flere måder, du kan bruge RemoveReddit til at læse slettede indlæg. Den første er at bare besøge RemoveReddits webside og søge efter det indlæg , som du leder efter. Den anden metode er bare at erstatte “reddit” med “removeddit” i et indlægs URL. Så tager ovenstående eksempel, hvis følgende var et slettet postlink på Reddit:

 https://www.reddit.com/r/Android/comments/ds1u18/opinion_screw_the_carriers_google_should_roll_out 

Ved at erstatte “reddit” med “removeddit” i linket bliver det:

Artiklen fortsætter under annoncen
 https://www.removeddit.com/r/Android/comments/ds1u18/opinion_screw_the_carriers_google_should_roll_out Removeddit 

Hvis du finder metoden til URL-ændring hård, kan du bare installere Removeddits bogmærkeværktøj. Føj det til din browser, og klik på det, når du åbner et Reddit-postlink, der er blevet slettet. Bogmærket fungerer som en charme og har aldrig svigtet mig indtil nu.

Besøg websted

3. Brug WaybackMachine til at finde slettede indlæg og kommentarer

WaybackMachine er en internetarkiveringstjeneste, der tager snapshots af internetwebsider og cacher dem så at du kan finde alt, hvad der er blevet slettet. Dette blev oprettet for at bevare internettets historie, så folk kan gå langt tilbage i tiden for at se, hvordan internettet så ud på bestemte datoer. Den gode ting er, at du kan bruge dette værktøj til at læse slettede indlæg og kommentarer. Da hjemmesiden gemmer et screenshot hver dag, har du stor chance for at finde det slettede indlæg.

Removeddit

Artiklen fortsætter under annoncen

Brug af WaybackMachine er ret simpelt. Åbn bare hjemmesiden, og kopier derefter og indsæt linket til Reddit-indlæg, som du vil se . Hjemmesiden giver dig derefter en kalendergrænseflade, som du kan bruge til at gå tilbage i tiden. Det er let at bestemme den dato, du vil kontrollere. Find bare tagget “slettet for X dage siden” på kommentaren eller indlægget, og træk derefter de mange dage for at få den sidste dato. Du skal muligvis gå en eller flere dage frem og tilbage, hvis du ikke har beregnet den nøjagtige dato korrekt, så husk det.

Læs også  Sådan skjuler du ikonerne på skrivebordet på Mac

Wayback Machine 1

En fordel ved at bruge WaybackMachine er, at du kan bruge den til ikke kun at læse den slettede kommentar, men også eventuelle ændringer, der blev foretaget i den kommentar , før den blev slettet. Bliv ved med at flytte en dag tilbage og se om der blev sendt en anden version af kommentaren eller ej. Ja, det tager tid, men hvis du vil dykke ned i et slettet kommentarindlæg, er dette den bedste måde at gøre det på.

Besøg websted

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Brug Resavr til at læse slettede Reddit-kommentarer

Resavr er et fantastisk værktøj til at finde og læse slettede Reddit-kommentarer. Der er kun en fangst. Resavr only gemmer de kommentarer, der er længere end 650 tegn . Ifølge webstedet skal en kommentar være nyttig, hvis den skal være nyttig, og jeg er for det meste enig i denne erklæring. For det meste fordi tjenesten sørger for, at alle kommentarer, der er længere end 650 tegn, gemmes. Det gør det til en god ressource at finde slettede kommentarer.

Resavr 1

Hjemmesiden er ret nem at bruge. På hjemmesiden finder du en liste over de seneste slettede kommentarer. Der er en søgefelt øverst, hvor du kan søge efter slettede kommentarer efter posttitel . Jeg elsker også, at når du ser en slettet kommentar, viser Resavr dig den dag, hvor kommentaren blev indsendt, og hvor længe det var op, før den blev slettet. Du kan bruge disse oplysninger sammen med WaybackMachine for at finde endnu mere information om kommentaren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Resavr 2 - Read Deleted Reddit Posts and Comments

Besøg websted Resavr 2 - Read Deleted Reddit Posts and Comments SE OGSÅ: 30 bedste subreddits, du skal abonnere på Reddit i 2019

Læs slettede Reddit-kommentarer og indlæg

Så det var de 4 metoder, du kan bruges til at læse slettede kommentarer og indlæg på Reddit. For mig fungerer den anden metode bedst. Men hvis du vil tage et dybt dyk i en kommentar eller et indlæg, vil den tredje metode være den bedste for dig. Tjek disse og lad os vide, hvilken der fungerede for dig ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Artiklen fortsætter under annoncen