Sådan slettes Siri og dikteringshistorik i macOS Catalina

15. november 2020 Slået fra Af Mathias

På baggrund af den sensationelle rapport, der afslører Apples entreprenører, der lytter til private Siri-optagelser, har det Cupertino-baserede selskab truffet tilfredsstillende foranstaltninger for at genoprette kundernes tro. For det første gjorde virksomheden det til en opt-in-funktion, der giver brugerne frihed til at deltage i dataklassificeringsprogrammet efter eget valg. Og for det andet har det også tilbudt en måde at slette Siri Dictation History i iOS 13 og macOS Catalina. Mens processen er ligetil (i modsætning til før), kræver det lidt at grave. Så lad mig hjælpe dig med at udslette Siri-samtalehistorik fra Apple-servere.

Sådan slettes Siri og dikteringshistorik på Mac

Apple siger, at Siri kun bruger en lille procentdel af data, der kræves for at levere et nøjagtigt resultat. Den personlige assistent bruger en tilfældig identifikator (en lang række tal og bogstaver) til at spore data, mens de behandles. For at tilbyde yderligere sikkerhedsforanstaltninger adskilles enhedens data fra den tilfældige identifikator efter seks måneder. Mens Apples forklaring synes pålidelig, kan du vælge at fjerne Siri-historik på din enhed for yderligere at beskytte dine personlige oplysninger. Her går vi!

1. Klik først på Apple-menuen øverst venstre hjørne af skærmen, og vælg Systemindstillinger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Click on Apple Menu and choose System Preferences

Bemærk: Du kan også søge i Systemindstillinger i Spotlight og starte appen.

2. Klik nu på ikonet Siri .

Choose Siri icon

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Klik på ved siden af Siri History . Slet Siri og diktathistorik.

Click on Siri & Dictation History

4. Derefter vises en popup, der siger, ”Siri- og dikteringsinteraktioner, der aktuelt er forbundet med denne Mac, slettes fra Apple-servere.” Klik på Slet at bekræfte.

Læs også  Hvad er Twitter Fleets, og hvordan bruges det?
Artiklen fortsætter under annoncen

Confirm to Delete Siri history from Apple Servers

Det er det! Afslut nu Systemindstillinger. Apple fjerner alle dine Siri-optagelser fra serverne.

SE OGSÅ : Sådan konfigureres forældrekontrol på Mac i macOS Catalina

Slet Siri-samtalehistorik fra Apple-servere med lethed

Så det er sådan, du kan slette Siri stemmeoptagelser fra din macOS-enhed. Det er godt, at Apple har taget de passende skridt til at tackle de alvorlige bekymringer, der var dukket op efter de sensationelle rapporter. Som en person, der hævder at tilbyde bedre sikkerhed og fortrolighed til brugernes data, skulle virksomheden have været krystalklar over Siri-lydklassificeringsprogrammet lige fra starten. Ikke desto mindre er det bedre sent end aldrig.

Artiklen fortsætter under annoncen