Sådan forbedres batterilevetiden på Apple Watch Series 6

30. december 2020 Slået fra Af Mathias

Apple Watch har generelt en ret anstændig batterilevetid. Mens Apple hævder en 18 timers batterilevetid på ure som Apple Watch Series 6, holder det oftere end ikke godt over en dag med fuld opladning. Men hvis det ikke er godt nok for dig, og du har brug for ekstra timers juice, eller hvis du har dårlig batterilevetid på Apple Watch, er der nogle ting, du kan prøve at gøre for at løse problemet. Sådan forbedres batterilevetiden på Apple Watch Series 6.

17 tip til forbedring af batteriets levetid på Apple Watch

Der er ingen måde at løse Apple Watch-batterilevetidsproblemer på, fordi alle har en tendens til at bruge deres ur forskelligt. Der er dog mange ting, du kan gøre for at få et par ekstra brugstimer mod et gebyr. Vi diskuterer alle de måder, du kan forbedre batterilevetiden på dit Apple Watch på, og du kan bruge dem, du er fortrolig med.

Så hvis du står over for en dårlig batterilevetid på Apple Watch, eller dit Apple Watch dør for hurtigt på grund af en softwareopdatering eller nogle indstillingsændringer, skal du læse videre for at finde ud af, hvordan du løser det med minimale tweaks.

Artiklen fortsætter under annoncen
Indholdsfortegnelse +

1. Genstart Apple Watch

Hvis du har bemærket hurtig batteriladning på din Apple Watch, er det første fejlfindingstrin, der skal udføres er en genstart. Dette lyder måske fjollet, men mange gange er genstart af enheder alt, hvad der er nødvendigt for at løse problemer.

For at genstarte dit Apple Watch skal du trykke på sideknappen og den digitale krone og holde den nede i mindst 10 sekunder. Du kan slippe knapperne, når Apple-logoet vises på urets display.

2. Par igen

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis genstart ikke fik fat i dine batteriproblemer, skal du helt sikkert give parring og parring igen en skud. Dette er en tidskrævende proces, men efter min erfaring forsvinder mange Apple Watch-problemer efter en fuld nulstilling.

Du kan tjekke vores detaljerede guide til, hvordan du ophæver parring og parring af Apple Watch for at få detaljerede, trinvise instruktioner.

3. Skift meddelelsesindstillinger

Apple Watch er fantastisk til at holde sig opdateret med indgående meddelelser på din iPhone. Push-underretninger bruger dog batteri, og hvis du får mange underretninger dagligt, vil dette helt sikkert påvirke din batterilevetid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er åbenlyst, at slukning af underretninger helt slags besejrer formålet med selve uret. Jeg vil dog anbefale dig at kirsebærplukke de apps, der har lov til at skubbe meddelelser til dit ur. Når alt kommer til alt, hvis du har brugt tid på at tilpasse, hvordan dit ur ser ud med forskellige Apple Watch-bånd og sager, skal du også tilpasse softwareoplevelsen.

Tryk på ‘Notifikationer’ i Apple Watch-appen. Rul ned og deaktiver skiftene til apps, som du ikke absolut har brug for for at modtage underretninger fra på dit ur.

Deaktivering af underretninger for apps, der ikke er så vigtige, vil helt sikkert hjælpe du forbedrer batteriets levetid på dit Apple Watch.

Artiklen fortsætter under annoncen

4. Slet apps

De fleste apps på Apple Watch kan være ret nyttige. Men når du konfigurerer dit Apple Watch, har du muligvis installeret hver eneste kompatible app på dit ur. Det er normalt fint, men hvis der er apps på dit ur, der ikke opfører sig ordentligt, kan de påvirke watchOS 7s styring af batteriets levetid.

Så følg nedenstående trin og slet de apps, du ikke absolut har brug for.

 • Åbn Watch-appen på din iPhone, og rul ned for at se listen over installerede apps.
  • Tap på en hvilken som helst app, du vil fjerne, og deaktiver skiftet, der siger “Vis på Apple Watch”.

  remove apps from apple watch

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Du skal gøre dette for apps, du ikke rigtig bruger på dit Apple Watch. Bare rolig, du kan altid tilføje dem nemt igen, hvis du senere skifter mening.

  5. Reducer bevægelse

  watchOS 7s animationer og overgange giver systemet et glat udseende. Det betyder dog også, at det bruger mere batteri. Hvis batterilevetiden på dit Apple Watch bliver rigtig dårlig, kan du prøve at deaktivere disse animationer og overgange for at få lidt bedre batteriydelse.

  Artiklen fortsætter under annoncen
  • Åbn Watch-appen på din iPhone og tryk på ‘Tilgængelighed’.

  accessibility settings

 • ) Tryk på ‘Reducer bevægelse’.
Læs også  Sådan oprettes støjapp til måling af decibelniveauer med Apple Watch

reduce motion option

 • Aktivér skiftet ud for ‘Reducer bevægelse’.
 • enable reduce motion

  6. Sluk for Wake on Wrist Raise

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Apple Watch bruger sine sensorer til at finde ud af, hvornår du løfter dit håndled for at se på skærmen. Derefter tændes skærmen, så du ikke behøver at trykke på den for at vække den. Dette er meget nyttigt, men at slå dette fra kan resultere i forbedringer i batteriets levetid, da uret ikke bruger disse sensorer til at registrere, hvornår det skal vække skærmen.

  • I Watch-appen skal du trykke på ‘Generelt’.

  • Rul ned og tryk på ‘Vågn skærm’.

  general settings watch app

  • Deaktiver skifte ved siden af ‘Wake on Wrist Raise’.

  wake screen settings

  7. Deaktiver altid på skærmen

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Hvis du bruger et Apple Watch med et altid på skærmen, skal du slå det fra kan også forbedre batteriets levetid. Sådan gør du det.

  På dit Apple Watch skal du gå til Indstillinger -> Skærm og lysstyrke og slukke for kontakten ved siden af Altid på skærmen.

  disable always on display apple watch

  Jeg har bemærket, at Apple Watch-batteriets levetid uden altid at være lidt bedre, så du kan helt sikkert bruge dette tip til at løse batteridrænningen problemer på dit ur. disable always on display apple watch 8. Deaktiver mobildata til mobilure

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Hvis du bruger et Apple Watch-mobil, skal du deaktivere mobildata på dit ur, når du har din iPhone rundt. På denne måde vil dit ur ikke konstant jage efter cellulære signaler og dræne strøm.

  • Åbn Kontrolcenter på dit Apple Watch, og tryk på ikonet Mobildata. Hvis du ikke ved, hvilket ikon der er, skal du tjekke vores guide til alle Apple Watch-ikoner.

  mobile data toggle watchos

  • Deaktiver skift for at deaktivere mobildata.

  mobile data toggle watchos

  Du kan teknisk set også deaktivere WiFi, mens du er i gang, hvis du er desperat efter at forbedre batteritiden på dit Apple Watch. Du kan også fjerne dataplan fra dit ur, hvis du vil. disable mobile data to improve battery life apple watch 9. Deaktiver opdatering af baggrundsapp

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Du kan også deaktivere opdatering af baggrundsapp for at spare batterilevetid på dit ur . For at gøre dette skal du blot gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Baggrundsapp-opdatering og slukke for funktionen for bestemte apps.

  disable background app refresh

  Du kan også deaktivere opdatering af baggrundsapp fuldstændigt, hvis du ønsker det.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  10. Reducer skærmens lysstyrke

  Hvis du er som mig, holder du sandsynligvis skærmens lysstyrke på sin maksimale værdi. Det er godt for synlighed, men det påvirker batteriets levetid. Så hvis du vil have bedre batterilevetid på Apple Watch, kan det være nyttigt at reducere skærmens lysstyrke.

  På dit Apple Watch skal du gå til Indstillinger -> Skærm og lysstyrke og sænke lysstyrken.

  reduce brightness

  Artiklen fortsætter under annoncen

  11. Brug Power Reserve Mode

  Power reserve mode er en ekstrem batteribesparende tilstand indbygget i Apple Watch. Dette er ikke beregnet til at hjælpe med at forbedre batteriets levetid som sådan. Det forlænger dog batteriets levetid ved grundlæggende at konvertere dit ur til et almindeligt ur.

  Strømreservetilstand kan aktiveres ved at følge nedenstående trin.

  • Åbn Kontrolcenter på dit Apple Watch, og tryk på batteriprocenten.

  • Skub Power Reserve-knappen helt til højre for at aktivere funktionen.

  use power reserve mode

  12. Sørg for, at optimeret batteriopladning er tændt

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Apple Watch bruger et Li-ion-batteri. Hvilket betyder, at det er tilbøjeligt til at nedbrydes over tid. Du bør aktivere optimeret batteriopladning på dit Apple Watch for at sikre, at dit Apple Watch forbliver så godt som muligt. Du kan også læse mere om Apple Watch’s batteri her.

  • For at gøre dette skal du bare gå ind i Indstillinger -> Batteri -> Batteristatus.

  battery health option watchos

  • Rul ned, og sørg for, at skiftet til optimeret batteriopladning er aktiveret.

  optimised battery charging in apple watch

  Artiklen fortsætter under annoncen

  13. Brug gråtonetilstand

  Mange mennesker foreslår, baseret på deres erfaringer, at gråtonetilstand også hjælper med batteriets levetid i watchOS 7. Jeg har ikke testet denne særlige ting selv, men hvis du leder efter muligheder, er dette en, du kan prøve.

   Gå til Indstillinger -> Tilgængelighed.

 • Rul ned og aktiver skiftet, der læser ‘Gråskala’.
 • enable greyscale to save battery life enable greyscale to save battery life 14. Brug strømbesparende tilstand til træning

  Artiklen fortsætter under annoncen

  For folk, der træner ofte med deres Apple Watch, kan denne mulighed hjælpe med at spare batteri livet på watchOS. Med strømbesparende træning tilstand deaktiverer dit Apple Watch pulssensoren på uret for at spare på batteriet.

  • Åbn Watch-appen på din iPhone, og gå til Workout.
  Læs også  How to Manage Photos Storage on Apple Watch

 • Aktiver her Strømbesparelsestilstand.
 • workout settings watch app

  Dette vil naturligvis påvirke pulsaflæsningerne og kalorieindhold tæller, men hvis batteriets levetid er af største betydning for dig, er dette en lille pris at betale.

  15. Aktivér lydløs tilstand

  Du kan også prøve at holde dit ur i lydløs tilstand for at forhindre det i at bruge højttaleren. Dette kan også hjælpe lidt med at forbedre batteriets levetid på dit Apple Watch. At gøre dette er virkelig simpelt, her er hvordan.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Gå til Indstillinger -> Lyde og Haptics på dit ur og aktiver ‘Silent Mode’.

  enable silent mode

  16. Sluk for iltmåling af blod

  Apple Watch Series 6 har en iltmåling af blod. Selvom dette er nyttigt, bruger det dit batteri. Hvis din Apple Watch Series 6 dør hurtigt, skal du prøve at slukke for SpO2-målefunktionen.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Gå til Indstillinger på dit Apple Watch, og tryk på Blood Oxygen. Sluk skifte til måling af ilt for blod for at deaktivere funktionen.

  disable spo2 sensor enable silent mode 17. Hold dit ur opdateret

  Mange gange opstår der problemer med batteriets afløb fra softwarefejl. Som sådan er det altid en god ide at holde den nyeste version af watchOS installeret på din Apple Watch 6 for at sikre, at sådanne softwareproblemer løses for dig.

  Du kan kontrollere softwareopdateringer ved at gå til Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Ofte stillede spørgsmål

  Q. Apple urets batterilevetid forskel med Always On Display tændt og slukket?

  Efter min erfaring adskiller Apple Watch-batteriets levetid med AOD til og fra med en lille, men betydelig margen. Du kan slå Always on Display fra for at få en lidt længere batterilevetid.

  Q. Hvordan ved jeg, om mit Apple-ur har brug for et nyt batteri?

  Du kan kontrollere dit Apple Watchs batteristand ved at gå til Indstillinger -> Batteri -> Batteriets sundhed. Hvis den maksimale kapacitet på dit urbatteri er ret lav, skal du få udskiftet batteriet.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Sp. Hvor længe holder Apple Watch Series 6 batteri?

  Apple Watch Series 6 vurderes at vare 18 timer mod et gebyr. Imidlertid varer det i den virkelige verden let godt over 24 timer.

  Sp. Hvordan holder jeg mit batteri sundt?

  Den bedste måde at holde dit batteri sundt på er at muliggøre optimeret batteriopladning på din serie 6 .

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Sp. Tømmer Apple Watch telefonbatteri?

  Uret er tilsluttet din iPhone via Bluetooth, så det vil have en eller anden effekt på din iPhone batteri liv. Det er dog slet ikke mærkbart.

  Sp. Er det dårligt at oplade dit Apple-ur hver aften?

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Nej det er ikke. Du skal dog bruge en optimeret batteriopladningsfunktion for at sikre bedre batteriets helbred.

  Sp. Hvor lang tid tager det at oplade et dødt æbleur?

  Ifølge Apple tager en Apple Watch Series 6 1,5 timer at oplade fra 0 til 100%.

  Sp. Skal du lade Apple Watch dø inden opladning?

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Nej, det er altid bedre ikke at lade batterierne dø, inden de oplades.

  Sp. Hvor ofte skal jeg oplade mit Apple Watch Series 6?

  Du bliver nødt til at oplade dit ur næsten hver dag, for det er så længe batteriet holder normalt.

  Sp. Sparer batteriet at slukke for wifi på Apple Watch?

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Deaktivering af WiFi kan resultere i meget lidt bedre batterilevetid på dit Apple Watch.

  Brug disse Tips til forbedring af Apple Watch-batteriets levetid

  Som du kan se, er der mange måder, du kan forbedre batteritiden på dit Apple Watch. Hvis der er noget alvorligt galt med batteriet på dit ur, bør du naturligvis overveje at tage det til en reparation, før batteriet nedbrydes til en ubrugelig kvalitet.

  Indtil da kan du dog bruge disse tip til at spare batterilevetid og bruge dit Apple Watch i længere tid pr. Opladning. Hvis du vil have, at dit Apple Watch fysisk holder længere, skal du ikke glemme at beskytte det med vores foretrukne Apple Watch Series 6 skærmbeskyttere.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Hvilke tip planlægger du at bruge til at forbedre dit Apple Watchs batterilevetid? Lad os vide i kommentarerne.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Artiklen fortsætter under annoncen