Sådan planlægges Instagram-indlæg og -historier vha. Kombinationsplanlægning

23. august 2020 0 Af Mathias

Sådan planlægges Instagram-indlæg og -historier vha. Kombinationsplanlægning

Med over en milliard aktive brugere er Instagram blevet en himmel for både marketingfolk og påvirkere. Instagram giver mærker en mulighed for at oprette forbindelse med legit influencers, der har dedikerede fans. Det er langt bedre for nichemarketing end et medium som tv. Til gengæld giver det influencere en platform til at holde kontakten med deres fans og tjene penge ved at markedsføre produkter. Instagram leveres også fyldt med funktioner, der er nyttige for alle. Det betyder dog ikke, at platformen er fejlfri. Der er nogle manglende funktioner, og for mig er den største manglende funktion muligheden for at planlægge dine indlæg. Tidspunktet for et indlæg spiller en stor rolle i udførelsen af det nævnte indlæg. Og hvis du ikke ønsker at gå glip af muligheder, skal du lære at planlægge indlæg. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan planlægge Instagram-indlæg ved hjælp af Combin Scheduler.

Brug Combin Scheduler til at planlægge Instagram-indlæg og -historier

Inden vi kommer til vores tutorial, lad os først lære lidt om det værktøj, som vi vil bruge til at planlægge indlæg på Instagram . Det kaldes Combin Scheduler, og det er et af de bedste tredjepartsværktøjer til Instagram-influencere og ville være påvirkere. Bortset fra at medbringe et robust værktøj til postplanlægning, medbringer Combin også andre værktøjer, der kan hjælpe dig med at forbedre din rækkevidde og komme i kontakt med flere fans og følgere. Men vi vil tale om dem senere. På nuværende tidspunkt vil vi fokusere på Combin Scheduler, der lader os planlægge indlæg, oprette snesevis af historier med et enkelt klik og oprette smukke Instagram-grid-layout . Når det er sagt, lad os komme til vores tutorial, skal vi?

Trin, der skal følges

Det første trin er at downloade og installere Combin Scheduler (links over og nedenfor) på din computer. Når den er installeret, skal du starte appen og logge ind med din Instagram-konto. Følg nu trinnene for at planlægge dit første indlæg.

Læs også  Sådan nulstilles Windows 10 i 2020 (vejledning)
Artiklen fortsætter under annoncen

1. Klik først på knappen “Tilføj nyt indlæg” på appen.

Combin Scheduler 1

2. Upload nu det foto, du vil sende, og indtast billedtekst og links som pr. Krav. Klik nu på på dato- og tidsfelterne for at planlægge stillingen . Til sidst skal du klikke på knappen “Opret” for at planlægge indlægget.

scheduling Post

Artiklen fortsætter under annoncen

3. Indlægget vil nu være synligt på hjemmesiden som vist på billedet herunder.

see how scheduler looks

4. For at slette det planlagte indlæg skal du højreklikke på indlægget og vælge “Slet” indstillingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Delete scheduled post

5. Klik på knappen “Fjern” for at godkende sletningen af indlægget.

Delete Post 2

6. Processen med planlægning og sletning af historier er også den samme . Bare sørg for at vælge fanen “Historie” som vist på billedet herunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stories Scheduling

7. Tilsvarende kan du nemt omplade indlæg på Instagram ved hjælp af Combin Shcedulers repostfunktion. For at gøre det skal du åbne ethvert indlæg på Instagram og kopiere dets link ved hjælp af menuen med tre punkter.

repsot

8. Nu, skal du klikke på fanen “Genindlæg” og indsætte det kopierede link . Det trækker automatisk posten. Rediger detaljerne, som du ønsker, og klik derefter på “Opret” -knappen for at genpost.

Artiklen fortsætter under annoncen

combin scheduler repost

Så det er sådan, du nemt kan planlægge indlæg og historier på Instagram og genpost stillinger ved hjælp af Combin Scheduler. Hvis du er imponeret over dens dygtighed, bør du også tjekke dets søskensværktøj – Combin Growth. Vækstværktøjet giver dig mulighed for at fjerne Instagram-brugere, der ikke følger dig tilbage, tjekke din Instagram-publikums kvalitet, finde målgruppen, spore dine indlægs præstation , overvåge målgruppens aktivitet og vækst og mere. Sammen kan Combin Scheduler og Combin Growth forbedre dit Instagram-spil med en kilometer.

Læs også  Hvad er Instagrams begrænsningsfunktion, og hvordan bruges den?

Prissætning og tilgængelighed

Som du kan se, gør Combin Scheduler det super let at planlægge indlæg og historier på Instagram. Jeg elsker også, at det giver dig mulighed for at planlægge flere indlæg og historier uden nogen hikke. Kalenderoversigten på hjemmesiden gør det også nemt at kontrollere og administrere dine tidsplanindlæg. Combin Scheduler er tilgængelig som en desktop-applikation og er tilgængelig for alle tre store desktop-platforme; Windows, macOS og Linux. Appen leveres med en gratis “Starter” -version, der giver dig mulighed for at administrere 1 Instagram-konto med begrænsninger. Hvis du kan lide, hvad du finder, kan du få en af de betalte planer. De personlige betalte planer starter ved $ 7 / måned . Du kan også købe kombinationsvæksten for $ 10 / måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

pricing combin - scheduler

Planlæg Instagram-indlæg som en proff med Combin

Combin Scheduler er et af de bedste Instagram scheduler værktøjer, som jeg har testet på et stykke tid. Ikke kun det gør det super-let at planlægge indlæg og historier, men det giver dig også nemt at visualisere dine planer og styre planlagte indlæg. Da Combin Scheduler tilbyder en gratis version, tror jeg ikke, at der er nogen skade i at tjekke den ud. Så installer Combin Scheduler og fortæl os dine oplevelser ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.

Besøg Combin for at tjekke Combin Scheduler og Combin Growth

Artiklen fortsætter under annoncen