Sådan ændres dit TikTok-brugernavn på iPhone og Android

23. august 2020 0 Af Mathias

Hvad er i et navn? Intet, da det kun er et medium til at kalde / genkende noget eller nogen. Selvom jeg ikke er i modstrid med dette berømte William Shakespeares citat, tror jeg et navn aldrig før havde haft større betydning. I en æra, hvor en kort læbesynkronisering af TikTok-video kan gøre nogen til en enorm stjerne natten over, betyder et navn meget – uanset om man påberåber sig stjernestatus eller får sympati. Så uanset af hvilken grund du er, hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende TikTok-brugernavn og mener, at det at tilpasse navnet kan give dig masser af held, så dine videoer får millioner af visninger og hjerter, er du på det rigtige sted. Lad os hoppe lige ind for at ændre dit TikTok-brugernavn på iPhone eller Android-enheder!

Bemærk: Vi bruger skærmbillede fra iOS-app til TikTok, men trinnene er de samme på Android.

Sådan ændres dit TikTok-brugernavn

Er der nogen fangst? Ja, en stor. Derfor er det værd at afveje, om afvejen er det værd. Først og fremmest ændrer ved at ændre dit TikTok-brugernavn også dit profillink . Så tænk to gange, før du justerer dit navn, da et nyt navn kan forvirre mange af dine tilhængere. Hvis du er villig til at bruge et smukt brugernavn til din TikTok-konto, så lad mig advare dig på forhånd om, at du kun har tilladelse til at bruge bogstaver, tal, understregninger og perioder i dit navn. På den anden side giver ByteDance-ejede video-delingsplatform brugere mulighed for kun at ændre brugernavne en gang i 30 dage. Nu hvor du kender eftervirkningerne og klar til at tackle dem, er det tid til at gå videre med trin.

1. Start TikTo k på din mobile enhed, og tryk derefter på på profilfanen i nederste højre hjørne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Launch TikTok

2. Tryk nu på knappen Rediger profil .

Tap on Edit Profile

3. Tryk derefter på dit brugernavn .

Artiklen fortsætter under annoncen

Tap on username

4. Næste op indtast det nye brugernavn . Tryk derefter på knappen Gem i øverste højre hjørne, og du er klar til at gå!

How to change TikTok username on iOS and Android

Artiklen fortsætter under annoncen

Bemærk:

 • Hvis det brugernavn, du vil bruge, ikke er tilgængeligt, vil du se en advarsel, “Dette brugernavn er ikke tilgængeligt. Prøv et foreslået brugernavn, eller indtast et nyt. ” De foreslåede brugernavne vises lige over softwaretastaturet.
 • Hvis brugernavnet er tilgængeligt, vises et grønt felt ved siden af brugernavnet.
 • Som nævnt ovenfor, skal du kun bruge bogstaver, tal, understregninger og perioder i dit brugernavn.

  Tilpas dit TikTok-brugernavn med brugervenlighed

  Så det er sådan, du kan ændre brugernavnet på din TikTok-konto. Da trinnene er ret ligetil, tror jeg ikke, at du måske har fundet noget problem med at gøre det på din iOS eller Android-enhed. Da vi taler om TikTok, vil jeg anbefale dig at tjekke et par relaterede indlæg som de bedste TikTok-lys, og hvordan du bruger forældrekontrol til at holde stødende videoer væk fra dit TikTok-feed. Har du nogen feedback? Skyd det i kommentarerne herunder.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  Læs også  Sådan kontrolleres CPU-temperatur på din Windows PC