Sådan castes iPhone til Android TV i nemme trin

5. januar 2021 Slået fra Af Mathias

På Android-siden af tingene, hvis der er en funktion, der er sømløs og tæt integreret, skal den være Chromecast-funktionen. Du kan kaste din Android-skærm på dit tv inden for få sekunder og uden nogen forsinkelse på grund af den dybere synergi mellem de to Google-platforme. På iPhone-siden har Apple også udviklet en lignende AirPlay-funktion, der fungerer ret godt på tværs af Apple TV, men understøtter ikke casting til Android TV. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan overvinde denne begrænsning og kaste iPhone til Android TV og gøre dit Android TV AirPlay-kompatibelt. Så lad os springe til guiden uden nogen forsinkelse.

Cast iPhone til Android TV (januar 2021)

Inden vi flytter til guiden, skal du huske, at screencasting skal arbejde, både din iPhone og Android TV skal være tilsluttet et fælles WiFi-netværk . Bortset fra det skal du sørge for, at begge enheder er tættere på routeren for at få den bedste skærmspejling fra iPhone til Android TV.

1. Hvis du bruger Chromecast-understøttede apps som Google-apps, Netflix osv., Kan du nemt caste din iPhone-skærm til Android TV. Du behøver ikke at gøre dit Android TV AirPlay-kompatibelt, da disse apps leveres med den indbyggede Chromecast-funktion. Åbn bare en hvilken som helst understøttet app (i mit tilfælde Google Fotos) og se efter “cast” -knappen. Det sidder normalt øverst til højre eller nederst til højre. Tryk nu på det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cast iPhone to Android TV (January 2021)

2. Tryk derefter på Android TV, og så har du det. Din iPhone-skærm kaster Android TV inden for få sekunder. Den bedste del er, at den også understøtter lydoutput og liggende tilstand .

Læs også  Sådan oprettes en fuld Windows 10-sikkerhedskopi

Cast iPhone to Android TV (January 2021)

3. Hvis du ikke bruger nogen af de Chromecast-understøttede apps og vil spejle hele iPhone-skærmen til Android TV, skal du installere en tredjepartsapp. Gå videre og installer ApowerMirror (iPhone / Android TV – Gratis, tilbyder køb i appen) på både din iPhone og Android TV. Det gør din Android TV AirPlay-kompatibel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cast iPhone to Android TV (January 2021)

4. Åbn nu ApowerMirror på begge dine enheder, og giv de nødvendige tilladelser. Derefter skal du åbne Kontrolcenter på din iPhone og trykke på på “Skærmspejling” . Her finder du “Apowersoft” sammen med Android TV-navnet. Tryk på den for at caste din iPhone til Android TV.

Sådan castes iPhone til Android TV i nemme trin

Artiklen fortsætter under annoncen

5. Endelig har du din iPhone-skærm på det større tv. Du kan nu bruge enhver app på din iPhone, og den spejles på Android TV. Og det understøtter også lydoutput, zoom ind / ud og liggende . Det er fantastisk, ikke? Fra nu af har du ikke brug for at åbne og holde appen aktiv på begge enheder.

Sådan castes iPhone til Android TV i nemme trin

6. Hvis du oplever nogen forsinkelse eller rammedråber, skal du åbne ApowerMirror på dit Android TV og gå til Indstillinger -> Generelle indstillinger -> AirPlay-opløsning -> 720p . Det er det.

Sådan castes iPhone til Android TV i nemme trin

Artiklen fortsætter under annoncen

Cast iPhone til Android TV uden Chromecast

Så det er sådan, du kan caste hele iPhone-skærmen til Android TV uden at stole på Chromecast. Mens Chromecast-funktionen er fantastisk og fungerer meget bedre med sine understøttede apps, er tredjepartsløsningen også ret god. I min brug fandt jeg ikke nogen forsinkelse, efter at jeg flyttede til 720p opløsning. Alligevel er det alt fra os. For at lære flere sådanne Android TV-tip og tricks, følg vores linkede artikel. Og hvis du står over for et problem, så kommenter nedenunder og lad os vide.