Sådan indstilles Google Fotos som en pauseskærm på Android TV

4. januar 2021 Slået fra Af Mathias

Sidste år deaktiverede Google midlertidigt Google Fotos på Android TV, efter at en fejl havde eksponeret fotos af andre brugeres på Android TV. Siden da er funktionaliteten deaktiveret, og du kan ikke længere indstille Google Fotos som en pauseskærm på Android TV. Men hvis du er på udkig efter en uofficiel måde at bruge Google Fotos på som en pauseskærm på Android TV, er du kommet til det rette sted. Vi har allerede skrevet en detaljeret guide til brug af brugerdefinerede pauseskærme på Android TV, men her vil vi specifikt diskutere Google Fotos-integration. Så på den note, lad os finde ud af trinnene.

Indstil Google Fotos som en pauseskærm på Android TV

Google Fotos som en pauseskærm er tilgængelig på det nye Google TV med Chromecast dongle, men det er ikke blevet genstartet på Android TV efter den sidste offentlige fejl. Så i denne artikel vil vi tage hjælp af en tredjepartsapp til at integrere Google Fotos med Android TV.

Hvis du har Google TV med Chromecast-dongle , skal du installere Google Home -> åbne dit TV -> Omgivende tilstand -> vælg Google Fotos. Lad os nu med alt det nævnte begynde.

Artiklen fortsætter under annoncen

1. Først og fremmest skal du åbne Play Butik på dit Android TV og søge efter “screensaver”. Installer nu Billedgalleri og pauseskærm (Gratis, tilbyder køb i appen) app.

How to Set Google Photos as a Screensaver on Android TV

2. Efter installation af appen skal du åbne den og flytte til “Indstillinger”.

Set Google Photos as a Screensaver on Android TV

Artiklen fortsætter under annoncen

3 . Her skal du åbne “ Fotokilder “.

Set Google Photos as a Screensaver on Android TV

4. Derefter skal du rulle ned og vælge “ Google Fotos ” for at vælge Google Fotos som din kilde til Android TV-pauseskærm.

Læs også  Sådan fjernstyrer du en Chromebook fra en anden computer
Artiklen fortsætter under annoncen

Set Google Photos as a Screensaver on Android TV

5. Det beder dig om at vælge din Google-konto , hvorfra du vil have adgang til Google Fotos.

Set Google Photos as a Screensaver on Android TV

6. Endelig beder den dig om at give tilladelse til at få adgang til Google Fotos. Husk, at det er en følsom tilladelse , da tredjepartsappen har adgang til dine personlige billeder på Google Fotos. Så fortsæt kun på egen risiko.

Artiklen fortsætter under annoncen

grant permission to access Google Photos

7. Nu hvor du har tilladt appen at bruge Google Fotos som pauseskærm på dit Android TV, er du næsten færdig. Åbn indstillinger for sidste gang, og åbn “ Indstil din pauseskærm “.

open “Set your screensaver“

8. Her skal du åbne “ Pauseskærm ” og vælge “Fotogalleri og pauseskærm”.

Artiklen fortsætter under annoncen

opening screensaver

9. Du er færdig. Nu Google Fotos vil være live som en pauseskærm på dit Android TV.

Google photos set as screen saver

Artiklen fortsætter under annoncen

Ofte stillede spørgsmål

Q. Hvordan bruger jeg Google Fotos som pauseskærm på Android TV?

Du skal installere en tredjepartsapp og fra der kan du integrere Google Fotos med Android TV. Da den oprindelige mulighed ikke længere er tilgængelig, er dette den eneste tilgængelige mulighed lige nu. Du kan følge vores ovenstående guide for at lære om trinnene.

Sp. Hvordan ser jeg Google Fotos på Android TV?

Google Photos-appen er ikke tilgængelig i Android TVs Play Butik, men du kan bruge castingsfunktionen på din smartphone til at se Google Fotos på Android TV. Åbn bare Google Fotos på din smartphone, og tryk på cast-ikonet ud for søgefeltet. Derefter skal du vælge dit tv, og du er færdig. Husk, for at dette skal fungere, skal både din smartphone og tv være forbundet til det samme WiFi-netværk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sp. Hvordan indstiller du en pauseskærm på Android TV?

Åbn indstillinger på dit Android TV -> Enhedsindstillinger -> Pauseskærm -> Baggrund. Det er det.

Sp. Hvordan kan jeg tilpasse mit Android TV?

Du kan gennemgå vores dybdegående guide til, hvordan du tilpasser Android TV startskærm og foretag ændringer efter dine præferencer.

Skift pauseskærm til Google Fotos på Android TV

Så dette er, hvordan du kan indstille Google Fotos som en pauseskærm på dit Android TV. Som jeg nævnte ovenfor, er det ikke ønskeligt at give tilladelse til at få adgang til dine personlige Google Fotos til en tredjepartsapp. I så fald kan du bruge en sekundær Google-konto, hvor du kun har lagt billeder til at sætte som pauseskærm på Android TV. Alligevel er det alt fra os. Hvis du vil lære mere om sådanne tips og tricks til Android TV, skal du følge vores linkede artikel. Og hvis du står over for et problem, så kommenter nedenunder og lad os vide.

Artiklen fortsætter under annoncen