Sådan overføres WhatsApp-data fra iPhone til Android i 2019

26. december 2020 Slået fra Af Mathias

Vi skifter alle tidvis telefoner. Og selvom det ikke er en big deal, da dataoverførsel mellem telefoner er blevet lettere, er der stadig en slags data, der er virkelig svært at overføre på tværs af telefoner. Jeg taler naturligvis om vores WhatsApp-data, der inkluderer chats, tale- og videobeskeder, billeder og meget mere. Mens der er en backupmulighed i WhatsApp, ser det aldrig ud til at fungere, når du overfører data fra en enhed til en anden. Det er især dårligt, hvis du vil overføre WhatsApp-data fra iPhone til Android eller omvendt.

Nå, hvis du frygter for tabet af dine WhatsApp-chats, når du skifter mobiltelefon, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi dele et simpelt værktøj, som kan hjælpe dig med nemt at overføre dine WhatsApp-data fra Android til iPhone og omvendt på få minutter. Den software, vi taler om, hedder dr.fone, og ikke kun kan det hjælpe dig med at overføre WhatsApp-data på tværs af enheder, men også data fra andre chatapplikationer såsom Line, Kik, Viber, Wechat og meget mere. Så uden videre, lad os komme i gang.

Bemærk: Husk at oprette en sikkerhedskopi af dine chatdata, før du starter disse processer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Overfør WhatsApp-data fra iPhone til Android

Jeg har selv testet dr.fone-meddelelsesoverførsel, og jeg kunne nemt overføre WhatsApp-data fra min Android til iPhone og iPhone til Android uden nogen hikke. Alt du skal gøre er at følge nedenstående trin.

Læs også  Sådan oprettes en pauseskærmgenvej på Mac: 3 forklarede metoder

Bemærk: Jeg har brugt min Windows 10 pc til at bruge denne software. Når det er sagt, er det også tilgængeligt til Mac (download til mac), og processen er nøjagtig den samme.

1 Det første trin er at downloade og installere dr.fone-applikationen fra dets websted (gratis, $ 19,95 / år) og installer det på din Windows-pc.

2. Start nu appen, og klik på “Gendan social app”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restore Social App

3. Klik her på overfør WhatsApp-beskedindstillingen . Hvis du vil overføre data til en hvilken som helst anden chatapplikation, kan du vælge appen ved at klikke på appnavnet i sidepanelet.

Transfer WhatsApp Message

Artiklen fortsætter under annoncen

4. For det første skal du forbinde din gamle enhed og derefter tilslutte den nye enhed. Enheden, der indeholder dataene, skal vises til venstre, og den nye enhed skal vises op til højre. Hvis det ikke er sådan, skal du klikke på “flip” -knappen for at rette arrangementet.

Trasnfer WhatsApp Messages

5. Nu vil du modtage en advarsel, der viser, at , hvis din nye enhed har nogen WhatsApp-data, hvis vil blive overskrevet . Klik på “Ja” for at fortsætte.

Transferiring whatspp messages pop up box

6. Nu starter processen, og du vil se en skærm svarende til det, du ser nedenfor.

Transferring App Data using Dr. Fone

7. I processen bliver du bedt om at udføre et par trin som at installere WhatsApp på din nye enhed, give det opbevaringstilladelser og mere. Udfør alle disse opgaver.

Storage Permission Pop up

Artiklen fortsætter under annoncen

8. Endelig skal du logge ind med dit nummer på den nye telefon, så dine data vises i din WhatsApp-app.

Loggin into WhatsApp

Som du kan se, var processen ret enkel. Alt i alt tog det mig 15 minutter at overføre WhatsApp-data fra en iPhone X til en Samsung Galaxy M40 . Det samme var tilfældet for den anden vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

SE OGSÅ: Sådan får du Facebook-chathoveder til WhatsApp, Skype og lignende apps i 2019

Overfør WhatsApp-chats fra en enhed til en anden med lethed

Sådan kan du overfør WhatsApp-chats fra en enhed til en anden med lethed. Uanset om du vil overføre WhatsApp-data fra iPhone til Android, Android til Android eller Android til iPhone, fungerer det i alle situationer. Jeg har testet dette selv, og processen fungerer fejlfrit. Tjek dr.fone-appen og lad os vide, hvis du står over for problemer ved at skrive i kommentarfeltet nedenfor.