Sådan deaktiveres Siri-genvejsmeddelelser på iPhone

26. december 2020 Slået fra Af Mathias

Apple introducerede Siri-genveje med iOS 12 tilbage i 2018, og siden da er de kommet langt. Hele vejen, faktisk til iOS 14, hvor folk bruger genveje og iPhone-widgets til at skabe nogle utrolige tilpasninger på startskærmen på iPhones. Et af problemerne med Siri-genveje og automatiseringer er dog den irriterende lille besked, der dukker op hver gang automatiseringen kører. Heldigvis er der en let løsning. Så her er, hvordan du deaktiverer Siri-genvejsmeddelelser på iPhone.

Deaktiver meddelelser om Siri-genveje i iOS 14.3

Mens Apple har løst problemet, hvor Siri Shortcut-appen startes hver gang du kører en genvej, automatiseringer viser stadig en underretning, når de kører. Det er ikke et problem i sig selv, men det føles ikke meget ‘magisk’, når det sker. Desuden kan du ikke deaktivere meddelelser om Siri-genveje på samme måde som for alle andre apps på iOS.

Der er dog en måde at komme rundt på problemet og deaktivere underretninger om genveje fuldstændigt, og vi diskuterer, hvordan man gør det her.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sådan deaktiveres Siri-genvejsmeddelelser på iPhone

Bemærk : For at kunne bruge denne metode skal du sikre dig, at Siri-genveje allerede har vist dig meddelelser. Hvis det ikke er tilfældet, skal du bare oprette en automatisering og køre den for at få en underretning og derefter følge denne vejledning.

  • Gå til Indstillinger -> Skærmtid. Klik her på ‘Se al aktivitet’.
Læs også  Windows 10 sidder fast ved at søge efter opdateringer? Her er løsningen

disable siri shortcuts notifications iphone step 1

  • Øverst vil du se indstillinger for at se aktivitet efter uge eller daglige gennemsnit. Tryk på ‘Uge’.

disable siri shortcuts notifications iphone step 2

  • Rul ned til meddelelsesafsnittet og tryk på bar for den aktuelle dag. I dette eksempel er det tirsdag.

disable siri shortcuts notifications ios 14 step 3

Artiklen fortsætter under annoncen
  • Tryk på ‘Vis mere’ og derefter tryk på ‘Genveje’.

disable notifications for siri shortcuts iphone step 4

Bemærk: Nogle gange kan genvejsindstillingen ikke tappes. I så fald skal du bare gå tilbage til ugevisning og derefter igen til daglige gennemsnit, og det skal kunne tappes nu.

  • Deaktiver skiftet ‘Tillad underretninger’.

disable siri shortcut notifications iphone step 5

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er det, du kan nu køre en hvilken som helst af dine automatiseringer på din iPhone, og du kan ikke se nogen meddelelser fra genveje-appen. Husk dog, at dette lige nu kun fjerner meddelelser om automatisering. Hvis du bruger Siri-genveje til at starte apps med brugerdefinerede ikoner, får du stadig et banner, der viser dig, at genvejen er kørt.

Desværre er der i øjeblikket ingen måde at fjerne eller deaktivere denne underretning på. Forhåbentlig foretager Apple nogle flere ændringer i genveje og tillader brugere også at deaktivere disse meddelelser. Når det sker (forhåbentlig), opdaterer vi bestemt denne artikel for at afspejle ændringen.

Brug Siri-genveje uden de irriterende meddelelser

Der er en grund til, at Apple ønsker at vise underretninger, når en automatisering kører. Det er sådan, at hvis nogle automatiseringer kører, vil du vide, hvad det var, og hvorfor det skete. Det er fantastisk, hvis du tester automatiseringer og ikke vil være blændet over, at dit iPhone-tapet pludselig ændrer sig. Eller noget lignende, der ved første øjekast kan virke ondskabsfuldt.

Læs også  Sådan får du Android 11-opdateringen på din Chromebook

Det er dog ikke uretfærdigt, at Apple ønsker at give os en mulighed for at vælge, om vi ønsker disse meddelelser eller ej. Hvad synes du? Vil du deaktivere alle meddelelser om Siri-genveje? Lad os vide i kommentarerne.

Artiklen fortsætter under annoncen